Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 21.06.2008

SK Benátky   TJF Čechie Čejetice
1:2
( 0:2 )

Straka - Langšádl, Davídek, Richtr (80´ Adášek) - Šukal (67´ Body), Baborák J., Mezera, Kraus, Zuna - Selix (75´ Kinzl)

Diváků: 70
 
góly: 79´vlastní - 21´Jaroš, 32´Šimáček
karta: 0 - Tlášek, Vránek, Herain
karta:
rozhodčí: Paulus
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost prohrál souboj o postup. 

Veledůležité utkání o postup do I.A třídy jsme bohužel nezvládli. Prvních 15.minut bylo z obou stran opatrné a čekalo se, kdo udělá první chybu. Bohužel jsme ji vyrobili právě my ve 21. minutě. Centr ze strany hřiště brankář Straka neudržel a soupeř balón pohodlně dopravil do branky - 0:1. Touto brankou jsme určili průběh prvního poločasu, snažili jsme se o překonání soupeřovy obrany, ale naší špatnou rozehrávkou jsme se takřka k ničemu nedostali. Největší problém, proč jsme nevzládli ani jedno utkání, bylo v tom, že jsme se nedokázali vyrovnat v důrazu soupeři, bohužel tento typ hráčů nám schází a tak ve 29. minutě nás soupeř zatlačil do velké defenzívy,  kterou korunoval druhou brankou a to v podobě pokutového kopu. Ten se zahrával po neodkopnutém centru, kdy balón propadl Honzovi Baborákovi a spadl mu nešťastně přímo na ruku - 0:2. Potřebovali jsme alespoň dát do poločasu minimálně jednu kontaktní branku, k ní měl nejblíže Davídek, po jeho bombě, se sice klepe břevno ještě teď, ale bohužel se hraje na góly a ten jsme žádný do poločasu nedali.

Do druhého poločasu jsme vstoupili do hry o poznání lépe, sice jsme si vypracovali stálejší tlak a lépe jsme kombinovali, bohužel jen po vápno soupeřovy branky. Občasné střely však čejetického brankáře nepřekvapili a v tom  byl velký rozdíl mezi oběma mužstvy. Na druhou stranu bych chtěl našeho brankáře vyzdvihnout, protože vychytal spoustu jiných utkání, bohužel toto utkání do něj nepatřilo. Jedinou branku si soupeř dal sám a to nám běžela 79.minuta - 1:2. V tuto chvíli jsme ještě potřebovali dát branky dvě, neboť remíza nám nic neřešila. Soupeř však dobře kouskoval hru a to na nás stačilo. Hráči tak dřeli až do konce i když branku jsme už nevstřelili. Čejetice tak po odehraných devadesáti minutách po právu postoupili do 1.A třídy.

Trenér domácích Aleš KUBÍK:Přesto musím na závěr svým hráčům poděkovat za celou sezónu, neboť hráli pod velkým tlakem. Důležité utkání na jaře jsme nezvládli, hlavně doma s SKP, kdy jsme podlehli 0:2 a to by byly pro nás klíčové body, které nám v konečné tabulce bohužel chyběli. Na závěr bych chtěl poděkovat všem fandům a funkcionářům benátecké kopané."

Trenér hostů Tomáš KOREC:Jsem naprosto spokojen s celou sezonou, kterou jsme završili ziskem double. Je to zásluhou celého týmu a skvělé party. Tento tým má budoucnost, protože v něm je devět hráčů, kteří teprve před rokem vyšli ze žáků."

VÝSLEDKY posledního 22. kola :

  • Benátky - Čejetice 1:2 (0:2)
  • Doubrava - Dobrovice 3:4
  • Březno - Skalsko 3:2
  • Horky n/Jiz. - Bezno 5:2
  • Bakov n/Jiz. - Dl.Lhota 6:2 
  • SKP MB - Bělá p/Bez. 10:1

VŠECHNO FOTO ZE ZÁPASU ZDE

Fotogalerie