Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 26.10.2013

ZD Kostelní Hlavno   SK Benátky "B"
2:0
( 1:0 )

Diváků: 70

Kubát – Svačina, Chupík, Murárik, Hejtmánek – Novotný, Langšádl, Jäger, Pavelka (46. Hrdlička) – Krýda (73. Hofman), Jan Kraus (82. Pařízek)

 
góly: 26. Sůra, 59. M. Bůžek
karta: 29. Vašek, 70. Machka, 85. Hanuš, 90. Srnec – 18. Chupík, 40. Langšádl, 62. Murárik, 69. Hejtmánek
karta:
rozhodčí: Moc – Chlastáková, Skřivánková
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jan Kraus

Průběh zápasu

Rezerva z Kostelního Hlavna body nepřivezla !

Vypadalo to, že dvě předchozí výhry benáteckou rezervu probudí a zejména také povzbudí. Béčko však v Kostelním Hlavně ve vyhecovaném zápase nepředvedlo očekávaný výkon. Za celý zápas si vypracovalo pouze dvě šance, které jako tradičně neproměnilo. Domácí sice nebyli častěji u míče, přesto byli rozhodně nebezpečnějším týmem. Jejich nejzkušenější hráč Jindřich Bůžek si dovolil zahodit několik gólových šancí. Přesto to hráče z Kostelního Hlavna mrzet nemuselo, neboť se po závěrečném hvizdu rozhodčího Moce mohli radovat z výhry 2:0.

První gólová radost Kostelního Hlavna vypukla ve 26. minutě. Po odvráceném autovém vhazování Benátek na půlce domácích, utekl z půlky hřiště Pavel Sůra obránci Murárikovi, který ho nedokázal v souboji zastavit a domácí hráč podél gólmana Kubáta rozvlnil síť – 1:0. Benátečtí si za první poločas vypracovali pouze gólovku Novotného, jenž ale odkrytou část branky přestřelil.

Vyrovnat mohl ve druhé půle Jäger, který dostal míč za záda hlavenského gólmana, avšak zastavil jej ofsajd. Neúspěšný byl také Hrdlička, který ve stoprocentní šanci selhal. Z dobrých pětadvacetimetrů poté zahrával standardní situaci Martin Bůžek, který zaskočil gólmana Kubáta – 2:0. Domácí byli v euforii. Několik dalších velkých šancí měl na svědomí Jindřich Bůžek, kterému ale nebylo přáno. Buď jej vychytal Kubát, nebo jeho střelu zastavila tyčka.

Jak již tedy bylo řečeno, Benátečtí nepředvedli na půdě Kostelního Hlavna očekávaný výkon. V příštím kole je čeká derby s nejbližším soupeřem z Předměřic nad Jizerou, v jejichž středu zálohy, nebo v posledních zápasech na beku řádí špílmachr Josef Buryán, bratr záložníka A-mužstva Jana Buryána. On i jeho spoluhráči budou jistě favorizovaným Benátkám chtít znepříjemnit cestu za třemi body, který by měly být pro rezervu povinností.

Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Úvodních dvacet minut jsme byli lepším týmem. Předváděli jsme dobrý fotbal po zemi, leč bez gólového efektu. Domácí hráli důrazně, přesně takovým stylem, který našim hráčům nesvědčí. Přesto jsme byli opticky lepší. V první půli měl gólovou šanci Josef Novotný, který měl zasunout míč do prázdné brány, avšak netrefil se. V naši základní sestavě nastoupilo trio Pavelka, Krýda, Jäger, které mělo za sebou ranní utkání za dorost. V poločase jsem musel stáhnout Ondřeje Pavelku, který měl zdravotní problémy. Ve druhé půli přihrál Josef Novotný Martinu Hrdličkovi, který šel sám do vápna, avšak zakončení bylo doslova hrozné. Místo toho, abychom vyrovnali, jsme za malý okamžik dostali branku ze třiceti metrů, kterou měl na svědomí Martin Bůžek. Náš brankář Jiří Kubát tuto situaci podcenil, což po zápase také sám přiznal. I tak ale Kubát chytil v utkání dvě nebo tři opravdu velké brankové situace. Dvakrát si na něm vylámal zuby Jindřich Bůžek, jenž se vždy snažil situaci nějakým způsobem vyšperkovat. Náš brankář jej ale dokázal vychytat. I když, jak jsem řekl, jsme byli opticky lepším týmem, příliš šancí jsme si nevytvořili, proto jsem nespokojen s výkonem celého týmu."

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 10. kola okresního přeboru :

  • K.Hlavno – SK Benátky "B" 2:0 (1:0)
  • Kněžmost – Kosmonosy 1:0 (1:0) 
  • Předměřice – Březno 4:1 (2:0)
  • Židněves – Krnsko 2:0 (1:0)
  • Kosořice – Řepov 4:2 (2:1) článek
  • Dl.Lhota "B" – Akuma 0:2 (0:1)
  • Kr.Vrutice – Čejetice 1:2 (0:1)

Příští 11. kolo ve 14:00 hod., SOBOTA: Krnsko – Kněžmost, Březno – Kosořice, Akuma – K.Hlavno, Čejetice – Dl.Lhota "B", Kosmonosy – Kr.Vrutice, Řepov – Židněves, NEDĚLE: SK Benátky "B" – Předměřice.

Fotogalerie