Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 14.11.2015

SK Benátky "B"   Sokol Kněžmost
3:0
( 2:0 )

Jíra – Hrdlička, Svačina (32. Chupík), M. Langšádl, D. Langšádl – Pařízek (46. Jäger), Kraus, Fingerhut – O. Čadil (79. Davídek), Krýda, Zuna (69. Kapoun)

Diváků: 30

Sidor – Fiala, T. Beran, Kobrle, Chlup, Hybner, Pavlíček, Čečelský, Kastner, Štěpánek, J. Beran (72. J. Čadil)

 
góly: 25. Hrdlička, 34. Krýda, 62. O. Čadil
karta: 78. Jäger – 57. Kobrle, 62. Chlup, 83. Čečelský
karta:
rozhodčí: Navrátil – Bišický, R. Šesták
delegát:
Tiller Milan
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Lukáš Jíra
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva neztratila doma ani s Kněžmostem a vládne podzimní tabulce bez ztráty jediného bodu !

V posledním kole podzimní části přivítala rezerva Benátek tým z Kněžmosta, který v loňském ročníku hrával I.B třídu. Do základní sestavy hostí se po delší nemoci vrátil kanonýr Josef Beran. To samé proběhlo na straně domácích kam se po zranění žeber vrátil stoper Michal Svačina.

A ihned úvod utkání přinesl brankové příležitosti. Tu první ve 2. minutě nevyužil Čečelský, kterému do samostatného úniku přihrál chybující Svačina. Následně se Svačina dostal ve 4. minutě do šance na druhé straně, ale ze skrumáže po rohovém kopu přestřelil z malého vápna svatyni Sidora. V 8. minutě domácí Čadil chyboval v rozehrávce ve vlastním pokutovém území, ale střelu kanonýra Josefa Berana vytěsnil Jíra na tyč. Další šanci hostí měl opět Čečelský, ale Jíra opět úřadoval dobrým zákrokem. Klasické nedáš dostaneš přišlo ve 25. minutě, kdy se domácí dostali do vedení po ukázkové střele Martina Hrdličky, který se trefil do šibenice z více jak 30-ti metrů – 1:0. Ve 35. minutě udělili domácí hostům další lekci z efektivity a po přihrávce Čadila se velmi pěkně trefil hlavou Štěpán Krýda2:0. Hosté se v první poločase dostali ještě do jedné tutovky. Ve 41. minutě si za obranu zaběhl Kastner, jehož v samostatném úniku vychytal opět Lukáš Jíra. Poslední zajímavý moment v prvním poločase měl opět Čečelský, ale jeho střela ze slibné pozice skončila mimo.

Od začátku druhého poločasu zpřesnili a zklidnili domácí svoji hru. Najednou soupeře již nepouštěli do žádných šancí a naopak jejich aktivní hra přinesla brankové příležitosti Krýdy či Krause, kteří však ještě síť hostí nerozvlnili. To se povedlo až v 62. minutě po tvrdé střele Ondřeje Čadila na zadní tyč – 0:3. Soupeř se však ani po této brance nesložil a vysokým napadáním se snažil domácí zaskočit. Ti však vysoký presink soupeře eliminovali svojí kombinační hrou a následně podnikali rychlé výpady do otevřené obrany. Z těchto situací mohl nejprve ve vyložené šanci skórovat Zuna a po chvíli i Fingerhut. Jejich šance však brankou neskončili. Poslední možnost měli domácí v 85. minutě, kdy po rohovém kopu hlavičkoval z dobré pozice Martin Langšádl, bohužel nad branku hostí. V 89. minutě se k podobné situaci dostali i hráči Kněžmosta, ale po standardní situaci Kobrle taktéž hlavou přestřelil. Po této situaci ukončil rozhodčí Navrátil svým závěrečným hvizdem utkání.

Benátečtí si tak plánovanou rozlučku zpříjemnili další výhrou a ziskem tří bodů do tabulky. Svoji podzimní pouť tak zakončili bez jediné ztráty s maximálním možným počtem 39 bodů.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Musím objektivně uznat, že v prvním poločase byl Kněžmost lepším týmem. Jejich hráči se dostali do čtyř vyložených šancí z kterých jednou minuli naší branku a třikrát nás podržel brankář Jíra. Naši hráči byli daleko efektivnější a ze tří šancí vstřelili dvě branky. Ve druhém poločase jsme však zcela ovládli hru. Aktivním pojetím jsme si vytvořili pět brankových příležitostí, plus jsme vstřelili jednu branku. Soupeř se dostal pouze k jedné nebezpečné hlavičce po standardní situaci v závěru utkání. Našim hráčům bych rád pogratuloval k dalšímu vítězství a poděkoval jim za jejich přístup v celé podzimní části."

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 13. kola Okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Kněžmost 3:0 (2:0)
  • Bělá p/Bez. – Rejšice "B" 6:2 (2:1)
  • MSK "B" – Předměřice 5:1 (2:0)
  • Čejetice – Židněves 4:2 (3:1)
  • Kosořice – K.Hlavno 0:4 (0:2)
  • Bezno – Akuma 3:5 (3:3)
  • Čistá – Chotětov 1:1 (1:1)

Fotogalerie