Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 27.kolo 01.06.2008

FC Graffin Vlašim "B"   SK Benátky
1:0
( 1:0 )

Toma – Veselý, Šilhavý, Vosický, Havlíček – Borkovec, Balšánek, Cirhan (30´Lizák), Černohlávek – Laušman (90´Říha), Dvořák (89´L.Průcha)

Diváků: 150

Řezáč - Šukal, Hrouda (75´Šesták), Lacina, Hejtmánek - Novotný, Karásek, Duchoslav (56´Bohdan), Havránek, Korejza - Došlý

 
góly: 45´ Černohlávek
karta: 2:2
karta:
rozhodčí: Glogar - Schořovský, Máša
  Střely na branku: 5:2
Střely mimo: 8:2
Rohové kopy: 11:2
Ofsajdy: 0:1
Fauly: 14:13
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky podlehly Vlašimi. 

S defenzivnější taktikou vyběhli benátečtí fotbalisté na travník v Kácově proti rezervě Vlašimi. Domácí tak diktovali tempo hry po celých devadesát minut a Benátky se do žádné vyložené šance takřka nedostaly. Ve 4. minutě však první kloudnou akci zápasu vymyslely Benátky, ale Havránek v konečné fázi přihrál nepřesně a tak balón ze země sebral vlašimský gólman Toma. Další minuty dobývali benáteckou obranu domácí ale svoje akce končili především střelami z větší vzdálenosti. Vetší šance vlašimských se zrodila ve 20. minutě kdy Řezáč střelu z bezprostřední blízkosti vyrazil a následný oblouček z hranice velkého vápna s obtížemi taktéž. Naše první střela na branku přišla až v 25. minutě kdy pálil Duchoslav bohužel Toma byl pozorný. Posléze z rohového kopu Hrouda hlavičkoval nepřesně. Chvilku na to trenér domácích Hašek poslal do hry svého třetího útočníka Lizáka. Když už se zdálo, že se do kabin bude odcházet za nerozhodného stavu, zpracoval si již v nastavených vteřinách první půle balón Černohlávek a měl dost času na ideální připravení své střely když poté ze sedmnácti metrů zamířil přesně do dolního koutu Řezáčovy branky - 1:0.

Druhé dějství začalo obrovskou šancí domácích. Na centr z pravé strany si naběhl další z vlašimských útočníků a jak se říká rybičkou zakončoval z malého vápna. Proti tomuto zakončení však reflevixně zasáhl Řezáč. O tři minuty déle se dobře vrátil záložník Novotný a na poslední chvíli vypíchl balón dobře postavenému protihráči. O několik dalších vteřin byl opět v akci gólman Řezáč. Hlavičku domácího borce která si hledala cestu do sítě vyrazil s vypětím sil opět na rohový kop. V dalších minutách měl práci hlavně brankář Řezáč který několikrát své mužstvo podržel výbornými zákroky a po právu byl nejlepším mužem benáteckých. A když už ani domácí hráč nezámiřil přesně z deseti metrů do odkryté části branky odjely Benátky ze hřiště soupeře bez vstřeleného gólu a tím i bez bodového zisku.         

Trenér domácích Zdeněk HAŠEK: Utkání rozhodla branka, které předcházela kombinace ve středu hřiště a následovně střela Černohlávka k tyči. „Celé utkání jsme měli pod kontrolou. Hosté svým rozestavěním na jednoho útočníka zřejmě přijeli pro bod. Nám toto rozestavění vyhovovalo. Škoda, že jsme nedali pojišťovací gól, šance jsme k tomu měli. Hráči, kteří odehráli utkání v sobotu za áčko proti Českým Budějovicím "B", tak šli hrát dneska, jiná volba nebyla, máme zraněné hráče a někteří skončili, přistoupili k zápasu zodpovědně. Z tohoto pohledu jsem rád, že jsme utkání zvládli a kluky musím pochválit, že jsme nedostali branku,“ poznamenal k zápasu trenér Vlašimi "B" Zdeněk Hašek.

VÝSLEDKY 27. kola :

  • FC Graffin Vlašim "B" – SK Benátky 1:0 (1:0)
  • TJ Bohemia Poděbrady – TJF Čechice Čejetice 1:2 (1:0) - článek
  • SK Chocerady – SK Sparta ČKD Kutná Hora 4:1 (2:0) - článek 1 a 2
  • Sokol Kosořice – Sokol Teplýšovice 5:2 (3:1) - článek 1 a 2
  • SK Slavia Jesenice – FK Uhlířské Janovice 4:3 (2:0) - článek
  • FC Kouřim – FC Zenit Čáslav "B" 4:1 (3:1) - článek
  • SK Sokoleč – FK Brandýs n/L. 3:1 (1:1) - článek
  • SK Bakov n/Jiz. – SK Mn.Hradiště 0:0 (0:0) - článek

Příští 28. kolo: SOBOTA: Brandýs n/L. – Sl.Jesenice, Uhl.Janovice – Chocerady, Čáslav "B" – Bakov n/J., Čejetice – Kosořice, Teplýšovice – Vlašim “B“, NEDĚLE: SK Benátky – FC Kouřim, Mn.Hradiště – Sokoleč, Kutná Hora – Poděbrady.