Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 18.kolo 26.04.2008

SK Benátky   Sokol Kněžmost
0:4
( 0:1 )
Skalák - Spousta, Wágner, Červenka, Šukal - Chupík, Hájek (46´Kubík), Feri, Mezera - Buryán, Adášek (70´Baborák L.) Diváků: 60 Petrik - Repš, Beran, Pekař, Salák - Halbich, Škaloud, Hybner (Řezáč), Bartoň (Kysela) - Štěpánek, Kobrle
 
góly:
karta: 1:1
karta:
rozhodčí: Starý
  Střely na branku: 6:6
Střely mimo: 7:5
Rohové kopy: 3:4
Ofsajdy: 0:3
Fauly: 13:16
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva propadla s Kněžmostem.

Čtyři branky nasázeli hosté z Kněžmosta naší rezerervě v sobotním utkání dalšího kola okresního přeboru. Další ostudná prohra pro benátecký „B“ tým. Naši hráči nastoupili v prořídlé sestavě bez  účasti Miškovského,Pařízka a Bendy. Začátek ale vypadal z naší strany dost sebevědomě a zahrozili jsme hned ve 2. minutě. Feri pálil z hranice šestnáctky a zaměstnal hostujícího gólmana, která si s jeho ranou nadvakrát poradil. O minutu později z podobné pozice střílel Mezera, ale jen těsně minul. Poté se hra vyrovnala a začali hrozit také hosté, ale jejich největší šance zlikvidoval včasným vyběhnutím gólman Skalák a poté skvělým skluzem Spousta. Poté přišla další šance domácích když zpětnou přihrávkou hledal Chupík novopečeného útočníka Adáška. Hosté se ale ubránili, ba co víc, hned z protiútoku skórovali. Po levém křídle zatáhl záložník Kněžmostu balón a prudkou přihrávkou ho poslal na přední tyč Skalákovi branky. Než stačil Skalák zasáhnou, našel hostující útočník skulinu mezi jeho tělem a tyčí, a v pádu otevřel skóre. Otřesení domácí od této nešťastné 30. minuty již nic nepředvedli a tak se odcházelo do kabin za stavu 0:1.

Druhý poločas přinesl několik šancí domácích, především hlavička Chupíka volala po gólu. Ale Benátky žádnou svoji šanci neproměnili, naopak kupily jednu chybu za druhou. A byli to hosté kdo dokázal trestat chyby domácích. Do konce utkání Kněžmost ještě přidal 3 branky a uzavřel tak skóre zápasu na ostudných 0:4. Jelikož Řepov dokázal zvítězit v Krnsku, odsunula další porážka naší rezervu na 12. příčku tabulky. Záchranářské starosti pro benátecké „B“ mužstvo tak dostali zcela konkrétní a jasnou podobu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ZDROJ: www.knezmost.wz.cz = V sobotu 26. dubna se na městském stadionu v Benátkách nad Jizerou odehrálo páté jarní kolo okresního přeboru mužů na Mladoboleslavsku. Nutno podotknout, že hřiště bylo výborně připraveno a musíme vyzdvihnout i zázemí, které má domácí tým vskutku perfektní.

O úvodní výkop se v 17 hodin postarali kněžmostští útočníci Milan Kobrle a Zdeněk Štěpánek. Z počátku zápasu byli hosté trošku zaskočeni, ale od desáté minuty převzali taktovku hry a až na pár hluchých míst byli lepším týmem po celý zápas. Úvodní branka střetnutí přišla po půl hodince hry. Milan Kobrle rychle vhodil aut do běhu Zděndovi Štěpánkovi, který utekl po levé čáře a jeho přízemní centr uklidil do branky skluzem Jiří Hybner – 0:1. Byla to jeho premiérová branka v dresu Kněžmosta, která ho určitě bude něco stát. V zápětí vyslal Martin Škaloud do brejku Jirku Bartoně, který byl před zraky hlavního rozhodčího ve vápně Benátek faulován, ale k úžasu všech zůstala píšťalka němá.

Druhý poločas se nesl ve znamení snahy Benátek a brejků Kněžmosta. Domácí nebyli příliš nebezpeční, protože obranná čtveřice ve složení Repš, Beran, Pekař a Salák fungovala výborně. A když se přeci jenom Benátky dostaly do útočné šestnáctky, tak jim radost zkazil bezchybný Miroslav Petrik v brance hostů. Podruhé se Kněžmost radoval zhruba po hodině hry, a to po téže akci jako při brance první. Martin Škaloud rychle rozehrál autové vhazování, Jiří Bartoň zatáhl balon po pravé straně, odcentroval a Zdenda Štěpánek prostřelil vyběhnuvšího gólmana domácích – 0:2. V zápětí nato se fotbalisté Sokola Kněžmost radovali potřetí, Petr Halbich vybídl ideálního přihrávkou k brejku opět Zdenka Štěpánka a v předchozích zápasech trápící se „Šefl“ se prosadil v zápase podruhé – 0:3. Poté hřiště opustil vyčerpaný Jirka Hybner, kterého nahradil dorostenec Radek Řezáč a chvilku na to odstoupil kvůli křečím výborně hrající Jirka „George“ Bartoň, jenž byl nahrazen Jirkou Kyselou. A právě ten dvě minuty před koncem dal výsledku definitivní podobu, a to když se zmocnil přihrávky Milana Kobrleho a řítil se od půlky sám na domácího strážce branky. Tomu nasadil potupné „housle“, na které mu následně i zahrál – 0:4. Chvilku na to již hlavní rozhodčí duel ukončil a fotbalisté Kněžmosta mohli domů s radostí transportovat tři body, které je minimálně do příštího kola zanechají na krásném čtvrtém místě tabulky.

VÝSLEDKY 18. kola :

  • SK Benátky "B" – Kněžmost 0:4 (0:1)
  • Dl.Lhota – Klášter 3:0 (2:0)
  • Doubrava – Pěčice 3:1 (1:1)
  • Předměřice – Strašnov 1:3 (1:2)
  • Horky n/J. – Struhy 2:10 (1:6)
  • Krnsko – Řepov 1:2 (0:0)
  • Akuma – DBSK "B" 1:1 (0:0)