Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 28.kolo 31.05.2015

SK Benátky   TJ Sokol Živanice
0:1 np
( 0:0 ) ( na pk. 2:4 )

Jíra – Jiránek, Borovička, Karásek, Horák – Mbah (68. M. Novotný), Smetana, Škarecký, Wojnar (38. Mižič), Klain (82. Krýda) – Mar. Korec

Diváků: 220

Volšík – Tischler, Mocanu, Herzán, Gorol, Buriánek, Kulič (79. Polák), Hlouš (63. Černík), O. Novotný, Kakrda (87. Trupl), Janecký

 
góly: rozhod. pen. Mocanu
karta: 63. Horák, 81. Jíra, 82. Mižič – 57. Hlouš, 76. Kulič
karta:
rozhodčí: Ježek – Hůlka, Simmerová
delegát:
Eibl Vladimír
  Střely na branku: 3:4
Střely mimo: 3:2
Rohové kopy: 3:4
Ofsajdy: 0:2
Fauly: 12:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky doma získaly bod za remízu z Živanicemi !

Důležitý souboj mezi druhým a čtvrtým týmem divizní tabulky nepřinesl příliš brankových šancí. Domácí si vypracovali tři střely, které mířily mezi tři tyče,  hosté o jednu více. V závěru dokonce přežili dvě velké šance živanického mužstva, nakonec tedy mohou být s remízou 0:0 spokojeni. V penaltovém rozstřelu zaváhal Korec, který trefil břevno, Horáka pak vychytal brankář Volšík. Hostující střelci se nemýlili a tak dva body putovali na Pardubicko.

Na první střelu, která stojí alespoň za zmínku, se čekalo téměř čtvrt hodiny. Gorolův skákavý pokus ale Jíra zkrotil. Na druhé straně pálil velmi nepřesně Jiránek. Ve 28. minutě vyboxoval Jíra Buriánkův centr pouze na hlavu Janeckého, od níž se míč odrazil do břevna. Štěstí zkoušel také domácí Karásek, avšak Volšík byl připraven. O mnoho nebezpečnější byla Korcova střela ze 41. minuty, při které musel Volšík předvést výborný zákrok.

Chvíli po zahájení druhé půle se Mižič zbavil Ondřeje Novotného a našel opět Korce, který si ale znovu vylámal zuby na Volšíkovi. Posledních dvacet minut patřilo hostům, kteří ale se svými šancemi nenakládali dobře. Černík byl na hřišti pouhých osm minut, když se po rohovém kopu dostal k hlavičce, tu ale urostlý útočník namířil nad branku. V 81. minutě propadl míč k exligovému Herzánovi, který zcela sám kvapil na Jíru, ten ale Benátecké podržel. Benátecký brankář chytil další téměř jistý gól také o tři minuty později. Černíkovi se jej sice podařilo obejít a i přihrát na Janeckého, který ale se střelou otálel, následně ji vyrazil brankář Jíra na rohový kop. Janecký se připomněl také o minutu později, míč ale minul levou tyčku. Dvě minuty před koncem našel Matěj Novotný Škareckého i Volšík ale dokázal, že je kvalitním brankářem.

Rozhodnout tedy musely pokutové kopy. Jako první si vzal míč živanický Michal Buriánek a naprosto umístěnou střelou poslal svůj tým do vedení – 0:1. Martin Korec zvolil razanci, avšak orazítkoval pouze břevno – 0:1. Radek Gorol zamířil podobně jako Buriánek na pravou stranu a byl úspěšný – 0:2. Do téhož místa trefil také domácí Martin Borovička – 1:2. Také Liviu Mocanu nic nevymýšlel a po pravé ruce brankáře Jíry přidal třetí branku Živanic v penaltovém rozstřelu – 1:3. Milan Karásek zvolil druhou stranu a s jistotou proměnil – 2:3. Na střelu Martina Tischlera si Jíra sáhl, přesto skončil míč v síti – 2:4. Michal Horák střílel podobně jako Karásek po levé ruce brankáře Volšíka, ten byl ale u své tyčky včas a přisoudil dva body svému týmu – 2:4. (Penalty proměnili: Borovička, Karásek – Buriánek, Gorol, Mocanu, Tischler. Neproměnili: Martin Korec, Horák).

Domácí tak z těžkého zápasu vybojovali bod, který rozhoduje o tom, že se s jistotou nedotáhnou na první Dobrovici. která je již jistým postupujícím do ČFL. O druhé místo tak budou bojovat do posledních kol. Nyní opět na svém stadionu hostí Dvůr Králové, tedy tým, který má na jaře velmi dobrou formu.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Hráli jsme proti kvalitnímu soupeři. První poločas byl víceméně bez šancí, odehrával se spíše taktický boj. Náš tým se dlouho nemohl dostat do zápasu, hosté drželi více míč na kopačkách. V první půli jsme si vypracovali jednu brankovou příležitost Martinem Korcem, hosté žádnou. Ve druhé půli se hrál lepší fotbal. Živaničtí měli o jednu brankovou příležitost více než my. Řekl bych, že ve druhém poločase to bylo na šance 2:3, kdy nás podržel Lukáš Jíra. Oba brankáři v utkání excelovali. Remíza je tak asi z tohoto pohledu spravedlivá. Pochopitelně, diváci by byli raději, kdyby viděli nějaké góly. Škoda penalt, protože dva body by byly určitě příjemnější. Na podzim se nám penalty dařily, nyní se to přesně obrátilo. Myslím si, že je to o štěstí a také o tom, jak se konkrétní hráči cítí. I z nevydařených pokutových kopů je zřejmé, že nyní nejsme příliš v pohodě."

Trenér Živanic Martin PULPIT: „Jsem zklamán, protože si myslím, že jsme měli na tříbodové vítězství. Byli jsme lepší než domácí tým. Utkání jsme zvládli takticky i herně. Měli jsme daleko více míč na kopačkách, vytvářeli jsme si šance. Domácí kromě jedné velké příležitosti v prvním poločase, si prakticky nic nevytvořili. Tři minuty před koncem jsme navíc měli tisíciprocentní šanci. Přesně tohle naše mužstvo provází celé jaro. Kdybychom proměnili padesát procent šancí, které si vytvoříme, tak jsme dnes na prvním místě tabulky."

Předzápasové představení soupeře z Živanic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Sokol Živanice ZDE!

CELÉ VIDEO: SK Benátky – TJ Sokol Živanice ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasům naleznete ZDE!

OHLASY trenérů z novin k dalším utkáním ZDE!

Články z novin naleznete ZDE a ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE!

VÝSLEDKY 28. kola DIVIZE "C":

  • SK Benátky – Živanice 0:1 np (0:0)
  • Trutnov – Český Brod 2:3 np (2:2)
  • Dvůr Králové – Letohrad 1:0 np (0:0)
  • Jablonec n/J. – Česká Třebová 2:1 (0:0)
  • Pěn./Turnov – Týniště n/O. 8:2 (5:0)
  • Kutná Hora – Pardubice "B" 3:0 (2:0)
  • Dobrovice – Vysoké Mýto 4:0 (0:0)
  • Náchod – Ústí n/O. 1:0 (1:0)

Příští 29. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Vysoké Mýto – Trutnov (pá. 18), Pardubice "B" – Náchod (10:15), Ústí n/O. – Letohrad, Český Brod – Kutná Hora, Živanice – Jablonec n/J., Týniště n/O. – Dobrovice, Česká Třebová – Pěn./Turnov, NEDĚLE: SK Benátky – Dvůr Králové.