Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 05.10.2013

SK Spartak Příbram   SK Benátky
0:1
( 0:0 )

Poplštein – Matějka, Suchý, Janů, Lantora – Voříšek (63. Šutek), Jan Kokštejn, Pravda, Kos – Ivaník (85. Sláma), Trefný (82. Štochl)

Diváků: 100

Jíra – J. Rosenkranz, Jakubec, Karásek, Třasák – Kamlach (84. Sosnovský), Buryán, Škarecký (90.+1. Novotný), Jiránek (46. Horák) – Michal Korec (77. Šimek), Martin Korec (90. Mašek)

 
góly: 62. Škarecký
karta: 18. Trefný, 89. Suchý
karta:
rozhodčí: Myška – Nehasil, Kubečka P.
delegát:
Voráček Jan
  Střely na branku: 0:12
Střely mimo: 3:3
Rohové kopy: 5:5
Ofsajdy: 4:0
Fauly: 15:16
Hráč utkání:
Václav Janů
Hráč utkání:
Martin Škarecký

Průběh zápasu

Benátky vyhrály nejtěsnějším rozdílem v Příbrami !

Po čtyřech po sobě jdoucích sedmibrankových hodech zajížděli benátečtí fotbalisté na půdu Spartaku Příbram. Nečekal je nikterak lehký soupeř, neboť domácí na svém  trávníku v letošní sezóně dosud ještě neprohráli. Rovněž brzký dopolední čas není mezi fotbalisty příliš oblíben. Všechno je ale jednou poprvé. Benátečtí působili po celý průběh zápasu fotbalovějším dojmem a po zásluze se nakonec radovali ze zisku tří body díky výhře 1:0. Nutno dodat, že příbramská obrana v čele s brankářem Poplšteinem zaslouží velké uznání. Kritika se ale snáší na výkon ofensivních hráčů, protože ti za celých devadesát minut na Jíru nevystřelili.

První, řekněme trochu fotbalový, moment si přichystal benátecký Michal Korec, jehož pokus z trestného kopu minul bližší tyč.  Už však vážnou šancí můžeme nazvat tu z 28. minuty, kdy Martin Korec hlavou usměrňoval centr svého bratra Michala, avšak Poplštein vytáhl vynikající zákrok. Následně tento brankář vychytal i dorážku Škareckého. Z dalšího přímého kopu se vzápětí neprosadil Michal Korec, tentokrát trefil brankový prostor, ale mířil do míst, kde stál Poplštein. Domácí odpověděli Voříškovou hlavičkou, která ale mířila nad branku.

Ve druhém poločase dostal střídající Horák míč na Michala Korce, jehož střelu opět lapil devětadvacetiletý brankář. S přibývajícím postupem času Benátečtí přebírali otěže zápasu. Příkrý centr po rohovém kopu usměrňoval na zadní tyči Karásek, avšak na brankové čáře stojící Lantora zachránil svůj tým. O malý okamžik déle se mohl za hlavu chytit Michal Korec, jehož vysunul bratr Martin, Poplštein opět zasáhl na jedničku. V 62. minutě už udeřilo. Benátečtí kopali další roh, po něm se míč od Michala Korce odrazil k Martinu Škareckému, jenž střelou z otočky trefil přesně levou šibenici – 0:1.  Pojistit vedení mohl Michal Korec, avšak trefil jen přesouvajícího se Poplšteina. Deset minut před koncem hlavičkoval hráč Spartaku Ivaník nad branku. Nápor příbramských hráčů již do konce zápasu nepřišel.

Benátečtí si tak do tabulky krajského přeboru připsali další tři body. Určitě se dá říct, že jsou velmi cenné. Protože vyhrávat na Spartaku se často nebude. V příštím kole hostí benátecký tým nepříliš oblíbenou Libiš, pro ti které se mu dlouhodobě nedaří.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V prvním poločase byl zápas spíše bojovný. Domácí na nás byli připraveni, protože neotevírali hru. Do šancí jsme se tak dostávali spíše sporadicky. Přesto jsme měli dvě brankové příležitosti, kdy nás jednou vychytal gólman a podruhé Milan Karásek hlavou netrefil branku. Příbram hrozila zejména ze standardních situací, jelikož dobře zahrávala rohové kopy. Ve druhé půli jsme se zlepšili. Častěji jsme byli na balónu a dokázali kombinovat. Důležité bylo, že se nám podařila vstřelit branka. Utkání jsme zvládli také po taktické stránce, neboť jsme domácí tým nepustili do žádné brankové příležitosti. Sami jsme naopak měli ještě jednu šanci, kterou jsme ale neproměnili. Myslím si, že v Příbrami se moc vyhrávat nebude, protože domácí mají dobře organizovanou obranu. Pro nás to bylo těžké utkání. Jsem rád, že jsme tu zvítězili a připsali si důležité tři body."

Trenér Sp.Příbram Miloš NEPIVODA: „Benátky byly lepší, neboť měly více šancí, bojovaly a byly fotbalovější. Někteří naši hráči odvedli maximum, jiní byli zase hodně špatní. Kupříkladu mě zklamal jeden náš obránce. Hosté vyhráli zaslouženě, avšak o bod jsme se prali."

Předzápasové představení soupeře ze Sp.Příbram naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Sp.Příbram – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře naleznete ZDE!

ČLÁNEK z novin Příbramského deníku naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 9. kola Krajského přeboru :

Příští 10. kolo v 16:00 hod., SOBOTA:  Klecany – Čelákovice, Un.Beroun – Sp.Příbram, Dobříš – Čáslav "B", Tn.Rakovník – N.Strašecí, NEDĚLE: SK Benátky – Libiš, Semice – Vraný, Sedlčany – Ovčáry, Pol.Nymburk – Jíloviště.