Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 24.07.2013

FK Chmel Mutějovice (I.B)   SK Benátky
3:2
( 2:2 )

Melč – Koláček, Lupák, Kapoun L., Kafka – Majba (85. Beránek), Roubík L., Černý, Staněk – Frühauf, Sajner

Diváků: 130

Jíra – J. Rosenkranz (76. Mašek), Borovička, Třasák, Horák – Jiránek, Smetana (46. Martin Korec), Škarecký, Novotný – Sosnovský (56. Krýda), Karásek

 
góly: 20. Roubík, 24. Frühauf, 56. Sajner – 15. Jiránek, 22. vlastní Frühauf
karta:
karta:
rozhodčí: Asník – Hamouz, Vyhnanovský
  Střely na branku: 6:10
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 4:6
Ofsajdy: 5:3
Fauly: 9:17
Hráč utkání:
Jan Melč
Hráč utkání:
Milan Karásek

Průběh zápasu

KRUŠOVICKÝ POHÁR:  Benátky v poháru vypadly v Mutějovicích !

Nepříjemné překvapení připravili fotbalistům Benátek nad Jizerou ti Mutějovičtí. Ve čtvrtfinále Krušovického poháru jim totiž vystavili nečekanou stopku. Větev Benátčanům podrazily zejména zbytečné chyby, díky nimž domácí vstřelili tři branky.

Úvod utkání patřil favorizovaným hostům. Těm se podařilo proměnit první šanci až v 15. minutě, kdy Novotného centr usměrnil za Melčova záda Josef Jiránek 0:1. O pět minut později ale bylo vyrovnáno. Sajner se prohnal po pravé straně a našel ve vápně nedostatečně pokrytého mutějovického kanonýra a zároveň kapitána Lukáše Roubíka, který si věděl rady – 1:1. Vzápětí se ovšem radovali hosté. Třasák si postavil míč k zahrávání rohového kopu, poslal míč do vápna, kde si ho usměrnil za záda vlastního brankáře Ondřej Frühauf a byla z toho vlastní branka 1:2. Gólové hody však pokračovaly. Smutný hrdina předchozího okamžiku se vše vynahradil ve 24. minutě. Hosté ztratili balón na útočné polovině a následoval rychlý kontr, který táhl Majba, ten vysunul Ondřeje Frühaufa, jenž střelou mezi Jírovy nohy vyrovnal – 2:2. Benátečtí měli nadále více šancí, avšak pozorný brankář Melč je všechny zkrotil. Naopak ve 41. minutě uháněl zcela sám na Jíru Sajner, avšak levou tyč těsně minul.

Na začátku druhého poločasu chyboval nový stoper Borovička, kterému při zpracování uskočil míč a Sajner postupoval opět sám na Jíru, ale znovu netrefil brankový prostor. Benátečtí působili zakřiknutým dojmem, navíc se nevyvarovali několika chyb. V 56. minutě po centru z pravé strany zůstal v pokutovém území trestuhodně neobsazený Petr Sajner a tentokrát skóroval – 3:2. Luxusní šanci na vyrovnání měl hostující útočník Krýda, který se ocitl sám před Melčem, ten ho však opět vychytal. V závěru hrály Benátky tzv. vabank a čtvrtým gólem je mohl potrestat Sajner, přesný ale nebyl. Poté už Mutějovice takticky dovedly vítězství až do závěrečného hvizdu sudího Asníka.

Benátečtí tak zklamali, když se nedokázali v Krušovickém poháru dostat před soupeře, který hraje o dvě soutěže níž. Místo zájezdu do třetítřídní Dobříče tak tuto neděli sehrají přátelský zápas u účastníka I.A třídy v nedalekém Mnichově Hradišti.

Článek z novin Rakovnického deníku ZDE!

VÝSLEDKY ČTVRTFINÁLE KRUŠOVICKÉHO poháru :

  • Mutějovice – SK Benátky 3:2 (2:2)
  • Nelahozeves – Bílé Podolí 3:1 článek
  • Dobříč – Doksy 4:2
  • Průhonice – Votice 0:3 článek

V sobotu 27.7.2013 od 18 hodin v semifinále na sebe narazí: Dobříč – Mutějovice, Votice – Nelahozeves.