Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 5.kolo 05.09.2009

FC Graffin Vlašim "B"   SK Benátky
0:2
( 0:1 )

M. Jícha – Veselý (46. Kuchta), Havlíček, Císař, J. Pohorský – L. Petrů, Janda, J. Dvořák, Borkovec (27. V. Pohorský) – J. Jícha, L. Dvořák (84. Žovinec)

Diváků: 100

Bejr – Beneš, Pára, Kolář, Lacina – Kořínek (92. Bláha), Karásek, Škuthan, Novotný – Hruška (68. Novák), Došlý (78. Korejza)

 
góly: 45. a 56. Hruška
karta: 33. Dvořák, 90+1. Císař, 90+1. Žovinec – 63. Škuthan, 86. Kolář
karta: 90+3. Žovinec
rozhodčí: Mikeš – Železný, Jansa, delegát: Bohuněk
  Střely na branku: 7:5
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 5:1
Ofsajdy: 3:2
Fauly: 19:20
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky po Kolínu šokovaly i rezervu Vlašimi !

V pořadí již páté kolo fotbalového krajského přeboru bylo na programu o prvním zářijovém víkendu. Benátečtí fotbalisté v něm podruhé v soutěži zajížděli na půdu soupeře. Los jim přiřkl rezervu druholigové Vlašimi, která po čtyřech kolech při skóre 11:2 vedla přeborovou tabulku. Benátky odjížděly do Kácova oslabeny o Martina Sháněla, který za svůj faul v přerušené hře minulého zápasu s Libiší dostal distanc na tři zápasy.

Kdo čekal, že Vlašim vlétne na svého soupeře hned od začátku utkání s vervou, musel být zklamán. Naopak byly to Benátky, kdo byl v průběhu prvního poločasu o malinko lepším týmem. V 16. minutě se za odměnu dostaly k první velké šanci zápasu. Minelu Císaře mohla potrestat dvojice Došlý a Hruška, protože prvně jmenovaný útočník v brejku na jediného hráče soupeře nenaložil zrovna ideálně a celá akce tam vyšuměla do ztracena. Domácí museli již ve 27. minutě poprvé střídat. Zraněného Borkovce nahradil Vojtěch Pohorský a hned po minutě pobytu na hřišti si naskočil na centr Jiřího Veselého, ale těsně na vysoký míč nedosáhl. Vlnu emocí na benátecké lavičce vzbudil zákeřný zákrok Lukáše Dvořáka na benáteckého Beneše, za který dostal vlašimský útočník žlutou kartu, za což může být ještě hodně rád. Benátečtí málem vstřelili úvodní branku utkání ve 36. minutě. Havlíček pouštěl balón do autu, ale forčekující Došlý míč vypíchl a překvapený gólman Jícha na poslední chvíli musel zasahovat. Těsně před koncem prvního poločasu se do úniku dostal Kořínek, těsně za půlí hřiště byl faulován a Benátky tak měly možnost trestného kopu. Zahrání se chopil Josef Novotný, posadil míč přesně na hlavu Petra Hrušky, který ke vzdálenější tyči otevřel skóre zápasu a zaskočil tak domácího favorita – 0:1. Ihned po rozehrání sudí Mikeš ukončil první poločas, který nečekaně vyhráli hosté.

Do druhé půle využili domácí druhé možnosti ke střídání. Jiřího Veselého nahradil Robert Kuchta, který z pozice beka ve 47. minutě sledoval, kterak se jeho spoluhráč Lukáš Dvořák objevil ve stoprocentní šanci. Jeho střelu z hranice penalty však dokázal Josef Bejr skvěle zkrotit a následně i ukrýt do své náruči. Nedáš - dostaneš! Tato stará a otřepaná pravda se opět potvrdila! Škuthan našel na pravém křídle ideálně naběhnutého Petra Hrušku, který parádní střelou přes celou branku k tyči šokoval domácí hráče i příznivce – 0:2. Vlašimská rezerva byla hodně zaskočena a ztrestat je navíc mohl ještě Karásek. Martin Jícha se tentokrát nenechal překonat a Karáskovu střelu z hranice vápna zneškodnil. Ladislav Janda se pak na sebe moc a moc zlobil, neboť ve vyložené šanci selhal a branku přestřelil. Benáteckým zatrnulo v 62. minutě. Josef Bejr vyběhl mimo svou branku, netrefil míč, ale smolař dne Lukáš Dvořák v tisíciprocentní šanci před prázdnou brankou trefil jen u tyče stojícího Josefa Koláře, který tak hosty zachránil od inkasované branky. Domácí však ani nadále neskládali zbraně a stále útočili. Janda našel Jana Jíchu a loňský kanonýr Uhlířských Janovic svou hlavičku nasměroval v ložence těsně vedle pravé Bejrovy tyče. Jícha pak v 77. minutě přiťukl ve vápně Lukáši Petrů, jehož tutovku vyrazil na roh skvělý Bejr. Zkušený benátecký gólman tak vychytal čisté konto. V závěru ještě padla červená karta a dostal ji domácí střídající Jiří Žovinec. Ten nejprve viděl žlutý kartónek za řetízek na svém krku a protože na hřiště vyběhl zpoza lajny bez pokynu, udělil mu hlavní rozhodčí Mikeš druhou žlutou a následně tedy červenou kartu! To však už nic nezměnilo na tom, že se Benátky v úvodu soutěže staly postrachem favoritů. Po Kolínu se týmu od Jizery muselo sklonit i ambiciózní béčko Vlašimi!

 
Trenér Vlašimi "B" Vladimír KOUT: „Hráči nastoupili, s tím, že se nemůže nic stát, neběhali jsme a soupeř nás těsně před půlí potrestal. Ve druhé půli se naše hra zlepšila, začali jsme hrát po zemi, ale nevyužili jsme šance, naopak soupeř nám dal druhý gól. Od té doby jsme hráli špatně a soupeř si výhru zasloužil,“ byl rozčarovaý trenér Kout.

ON-LINE: FC Graffin Vlašim "B" – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 5. kola krajského přeboru :

  • FC Graffin Vlašim "B" – SK Benátky 0:2 (0:1)
  • Pol.Nymburk – Kolín 2:4 (1:3)
  • Milín – Polepy 0:5 (0:2)
  • Un.Beroun – Neratovice 2:0 (0:0)
  • Semice – Sedlčany 3:1 (2:1)
  • N.Strašecí – Úvaly 1:0 (1:0)
  • TJ Zápy – FK Litol 5:1 (1:0)
  • Libiš – Brandýs/Boleslav 2:2 (1:1)

Příští 6. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Brandýs/Boleslav – Vlašim "B" (10:15), Kolín – Libiš, FK Litol – Milín, NEDĚLE: SK Benátky – Un.Beroun, Pol.Nymburk – Polepy, Sedlčany – Zápy, Úvaly – Semice, Neratovice – N.Strašecí.