Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 24.kolo 08.05.2011

FK Neratovice/Byškovice   SK Benátky
2:0
( 0:0 )

Prokeš – Stanislav, Mráz, Jína, Pajkrt – Lovíšek (89. Němec), Žežulka, Drahorád, Šmíd – Palanský, Kozák (87. Gondek)

Diváků: 100

Bejr – Rosenkranz, Třasák, Novák, Mareš – Kozma (83. Novotný), Karásek, Smetana, Jech (77. Šimek), Korejza – Kohout

 
góly: 74. Jína, 82. Lovíšek
karta: 86. Drahorád, 87. Mráz, - 55. Kohout, 62. Bejr, 86. Šimek
karta:
rozhodčí: Voldan – Malý, Pavelka, delegát: Krčín
  Střely na branku: 8:1
Střely mimo: 6:4
Rohové kopy: 6:0
Ofsajdy: 0:2
Fauly: 11:17
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky v Neratovicích vystřelily jednou na branku a vrátily se bez bodu !

K duelu 24. kola krajského přeboru cestovali benátečtí fotbalisté do Neratovic. Protože v sobotním utkání Štěchovice utrpěly debakl v Berouně, tak Neratovičtí opět vycítili šanci se přiblížit  druhé postupové příčce. A tato touha nakonec byla tím faktorem, který zápas s Benátkami rozhodl. Za nerozhodného stavu vysypal parádní střelu Třasák, ale Prokeš zachránil svůj tým excelentním zákrokem. Na druhé straně pak přišly dvě téměř totožné situace, které určily konečný stav. Nejprve nedůrazně bráněný Jína hlavičkou prostřelil Bejra a na 2:0 taktéž hlavou do protipohybu benáteckého gólmana upravil Lovíšek.

S Neratovicemi Benátečtí na podzim na domácím trávníku zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem, a tak měli svěřenci trenérů Doležala a Nejedlého svému sokovi co vracet. Neratovice se ale ne nadarmo nacházejí na pozicích, ze kterých mohou zaútočit na postup do divize. A právě tato vidina je hnala kupředu. Už v úvodní desetiminutovce předvedli svěřenci trenéra Kafky několik pěkných kombinací a ve 14. minutě po jedné z nich mohli také jít do vedení. Palanský natáhl z dobrých dvaceti metrů, skryl svou střelu za obránce a Bejr, který nemohl nic vidět, se natahoval marně. Míč se ale naštěstí pro Benátky odrazil od tyče zpět do pole a pak už ho benátečtí beci uklidili do bezpečí. Po půlhodině hry se do další šance dral Šmíd, jehož šikovně vysunul Lovíšek. Neratovický fotbalista ale v dobré pozici branku těsně netrefil. Hosté se připomněli ve 39. minutě a hned z toho byla gólovka. Korejzův trestný kop přizvedl hlavou Karásek a Kohouta hlavička na zadní tyči mířila bohužel mimo tři tyče. To šance Palanského ze 41. minutě patřila do kategorie stoprocentních. Kozák totiž přehodil vybíhajícího Bejra a na Michala Palanského čekala naprosto prázdná branka, jíž ovšem domácí hráč z nepochopitelných důvodů netrefil! Poločas tak branku nepřinesl.

V 54. minutě přišla situace, která byla možná pro vývoj zápasu jednou z klíčových. Korejza přistrčil míč na Martina Třasáka, který napřáhl z uctivé vzdálenosti. Balón letěl rychlostí blesku, lehce jej ještě tečoval neratovický Drahorád. Josef Prokeš v brance Neratovic ho ale excelentním zákrokem vyškrábl ze šibenice a udržel nerozhodný stav! Kdyby Benátky vedly, mohlo být všechno jinak. Na kdyby se ale hrát nedá... Tlak domácích se totiž stupňoval. Smolař Palanský v 67. minutě v jasné pozici váhal a nakonec z toho byl jen roh pro domácí. V 74. minutě už se ovšem Neratovičtí dočkali. Kozákův centr našel hlavu Pavla Jíny, jehož nedokázali uhlídat benátečtí obránci a Bejr už jeho gólové hlavičce zabránit nedokázal – 1:0. Benátky si už žádnou příležitost nevytvořily a navíc ještě inkasovaly jeden gól. Míč se snesl až za obranu, kde za zády Davida Mareše stál Marek Lovíšek a jeho hlavička do protipohybu Josefa Bejra znamenala dvougólové vedení – 2:0. Benátky už se v závěru k žádnému náporu nedostaly a zhruba sedm minut před koncem věděl i pomezní rozhodčí Pavelka, že je rozhodnuto. Z lajny se totiž nebál diváků zeptat, jak Češi dohráli hokejový duel mistrovství světa s Ruskem. Nutno podotknout, že všichni tři rozhodčí také zápas v Neratovicích odpískali velice slušně!

V příštím kole zajíždí celek od Jizery na půdu souseda v tabulce Kutné Hory, která má s Benátkami shodný počet 30 bodů! Vrásky trenérům určitě dělá absence Aleše Kohouta, který dostal v Neratovicích žlutou kartu  a bude tak po osmi žlutých kartách odpykávat dvouzápasový trest.

 

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Proti soupeři jsme zvolili defenzivní taktiku, která nám vycházela do 70.minuty. Bohužel pro nás jsme se, ale dopustili zbytečných chyb, které domácí potrestali. Škoda, že jsme nebyli nebezpečnější směrem dopředu a soupeři usnadnili cestu za třemi body. Nyní nás čeká další utkání na půdě soupeře v Kutné Hoře, kde se pokusíme bodovat. Náš výkon se ale musí výrazně zlepšit."

Trenér Neratovic Jiří KAFKA:Hrál se velmi dobrý zápas z obou stran, z mého pohledu pak hlavně z té naší. Měli jsme spoustu šancí a střel, hráli jsme s chutí a myslím, že zaslouženě vyhráli dva nula."

Předzápasové představení soupeře z Neratovic naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Neratovice/Byškovice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 24. kola krajského přeboru :

  • FK Neratovice – SK Benátky 2:0 (0:0)
  • Tn.Rakovník – Brand./Bol. 1:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Un.Beroun – Štěchovice 4:0 (2:0) článek 1 a 2
  • SK Zápy – Hradištko 5:0 (2:0)
  • Český Brod – SK Rakovník 2:2 (0:1) článek 1 a 2
  • Čáslav "B" – Kutná Hora 2:2 (0:1) článek
  • Úvaly – Dobrovice 1:1 (0:0) článek
  • N.Strašecí – Libiš 1:1 (0:1) článek 1 a 2

Příští 25. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Libiš – Čáslav "B" (10:15), Brand./Bol. – Zápy, (10:15), SK Rakovník – N.Strašecí, Hradištko – Č.Brod, Dobrovice – SK Rakovník, Un.Beroun – Neratovice,  NEDĚLE: Kutná Hora – SK Benátky, Štěchovice – Úvaly.