Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 24.kolo 03.05.2015

SK Benátky   SK Český Brod
0:3
( 0:2 )

Hankič – Brunclík, Karásek, Borovička, Horák – Mbah (64. Škarecký), Wojnar (68. Jiránek), Mižič (80. Murárik), Smetana, Klain – Mar. Korec (89. Krýda)

Diváků: 250

Bartalský – Carda, Zdeňka (22. Müller), Balík, Smola – Marek, Walter, Hrdlička, Balšánek – Fikejz (90. Makovský), Musa (85. Šmejkal)

 
góly: 44. Ansuma, 45+2. Walter, 82. Balšánek
karta: 17. Smetana, 34. Brunclík, 72. Buryán – 15. Smola, 38. Walter, 53. Balík, 71. Balšánek, 88. Šmejkal
karta: 77. Klain
rozhodčí: Kříž – Langmajer, Simmerová
delegát:
Schröter Martin
  Střely na branku: 4:6
Střely mimo: 7:3
Rohové kopy: 6:2
Ofsajdy: 0:3
Fauly: 13:18
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky neproměnily šance a opět bez vstřeleného gólu nemohly pomýšlet na body !

Podali určitě lepší výkon než v minulém kole v Pardubicích, leč na body to nestačilo. Fotbalisté Benátek nad Jizerou žehrali v zápase s výborně hrajícím Českým Brodem na špatnou koncovku. Určitě si vypracovali více brankových příležitostí než soupeř, avšak řešili je navýsost zbrkle. Hosté, kteří v zimní pauze vyměnili snad celý tým, mají v současné době asi nejlepší kádr v celé divizní společnosti. Dalo by se říci, že možná hrají kvalitnější fotbal než první Dobrovice, v Benátkách trestali sebemenší chybičku a připsali si tři body za výrazné vítězství 3:0.

Benátecké pro tento zápas posílil gólman Hidajet Hankič z juniorského týmu Mladé Boleslavi. Po zranění se vrátili Martin Škarecký s Janem Buryánem, oba však usedli na lavičku náhradníku. Poprvé v základní sestavě se představil Petr Wojnar. V úvodu utkání měli možná hosté více míče na svých kopačkách, avšak Hankič zasahovat nemusel. Zahřmělo jen po přízemním centru před domácí branku, po kterém se natahoval Walter, na míč ale nedosáhl. Podobná situace vznikla také před brankou zkušeného slovenského legionáře Bartalského, kde po míči marně naskakovali Brunclík s Wojnarem. Hrdličkovu střelu z přímého kopu v pohodě zkrotil rakouský brankář Hankič. Od 20. minuty Benátečtí minimálně vyrovnali hru a zřejmě byli i nebezpečnějším týmem. Po Korcově nabídce ale Klain netrefil míč tak, jak by potřeboval. Následně se provinil Smetana vysokou nohou vůči stoperu Zdeňkovi, ten musel opustit trávník s krvavým šrámem, který si vyžádal příjezd sanity a odvoz do nemocnice. Obrovskou šanci spálili Benátečtí ve 29. minutě, kdy po hrubé chybě hostujícího hráče zůstal před Bartalským zcela volný Horák, který ale branku přestřelil. O chvilku později pěkně pálil zpoza vápna Mižič, avšak i tato střela skončila o kousek nad. V závěru poločasu se nejprve hosté dožadovali druhé žluté karty pro Brunclíka, utichli až, když viděli minimálně stejný zákrok Waltera, také v tu dobu držitele žluté karty. Ve 44. minutě propadl centr z přímého kopu z hloubi pole před zcela volného Musu Ansumu, jenž neměl s překonáním Hankiče sebemenší problémy – 0:1. Černý závěr poločasu pro Benátecké pokračoval. Centr z pravé strany prodloužil Ansuma hlavou na Ondřeje Waltera, který se možná nacházel v drobném ofsajdu, přesto českobrodský hráč doklepl míč do opuštěné branky, a protože pomezní rozhodčí Simmerová nechala praporek dole, mohl se jít radovat – 0:2. Špatný závěr první půle zřejmě, jak se později ukázalo, rozhodl celé utkání.

Do druhé půle nastoupili Benátečtí s cílem rychle vstřelit branku a dokázali si vypracovat příležitosti. První hrom však zaburácel před Hankičem, kam se snesl Cardův centr, avšak Ansuma hlavičkoval nad branku. Ve 48. minutě se nádhernou střelou prezentoval Klain, míč však orazítkoval břevno, dorážející Korec přestřelil. Benátečtí byli při chuti. Korec z levé strany minul. Klain vyslal do dalšího rychlého útoku Mbaha i ten však mířil příliš vysoko. V 60. minutě dostal hostující Hrdlička míč do branky, gól ale nemohl být uznán pro ofsajd exligového hráče. Benátky podnikaly časté výpravy směr hostující pokutové území, tam ale kralovali zkušení obránci českobrodského soupeře. Šanci na snížení měli domácí i v 67. minutě, kdy Smetana hledal centrem Wojnara či střídajícího Škareckého ani jeden ale na míč nedosáhl. Další velkou šanci spálil v 73. minutě Klain, který nedostatečně obsazený mířil vedle pravé tyče. Třináct minut před koncem trochu zaváhal občerstvující se Klain, jemuž pláchl Carda, jenž po následném kontaktu upadl a hlavní rozhodčí Kříž bez rozpaků tasil červenou kartu pro domácího záložníka. Z následného přímého kopu trefil Hrdlička ochrannou síť. Také Benátečtí měli výhodu podobného trestného kopu. Borovička obstřelil zeď, avšak Bartalský byl u své levé tyčky včas. V 82. minutě se Benátečtí zapomněli při útočení a hosté vyrazili do rychlého kontru. Balšánkův první pokus ještě Hankič vychytal, následně se ale Jakub Balšánek dostal znovu k míči a precizním obloučkem trefil odkrytou branku – 0:3. Následovalo naprosto unfair gesto hostujícího hráče, který si při oslavách gólu stáhl trenýrky až ke kolenům i přesto, že zhruba deset minut před tím obdržel žlutou kartu. Ani pět metrů od Balšánkových oslav stojící pomezní Langmajer ani hlavní rozhodčí Kříž však tuto trapnou situaci přehlédli či nechtěli vidět. Tento hráč měl správně obdržet druhou žlutou kartu a tudíž měl následovat domácího Klaina pod sprchy. V pohodě hrající Český Brod mohl v závěru udeřit ještě jednou, kdy Walter od rohového praporku poslal míč proti noze Balšánkovi, jenž trefil spojnici břevna a tyče.

Benátečtí si tak připsali druhou jarní porážku v tomto divizním ročníku. Nutno dodat, že proti nim stál velmi zkušený tým plný exligových hráčů, avšak dokázali s ním odehrát vcelku vyrovnanou partii a jen, jak jsme již řekli, bídná koncovka je dělila od zisku nějakého bodu. Nyní zajíždí na půdu Vysokého Mýta, tedy dalšího nevyzpytatelného týmu.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Pro diváky to musel být dobrý zápas. Utkání mělo tempo, hodně soubojů. O soupeři jsme pochopitelně věděli, že má kvalitu. Do první obdržené branky jsme hráli dobře. Pracovali jsme přesně tak, jak jsme chtěli. Chleba se lámal při naší nevyužité stoprocentní šanci Michalem Horákem. Gólman byl už mimo bránu, náš hráč ale přestřelil. Připravovali jsme se na to, že soupeř má velmi dobré standardní situace, přesto uděláme zbytečné chyby, po kterých inkasujeme. Druhá branka byla banální chyba, kdy přijdeme o míč a necháme hráče odcentrovat. Hosté to tam prostě dotlačili. Do druhé půle jsme si řekli, že zkusíme něco změnit. Začali jsme dobře, za deset minut už mohlo být vyrovnáno. Co nedáme, to je strašné. Čtyři vyložené šance se proti takto kvalitnímu soupeři musí proměnit. Potýkáme se s tím celé jaro. Jsme neproduktivní. Říkám to asi podruhé nebo potřetí, ale je to tak. Nedáváme góly, proto nemůžeme bodovat."

Trenér Českého Brodu Zdeněk Šmejkal: „Chtěli jsme tu udělat bod, máme tři. Každý zápas hrajeme o záchranu, je to psychicky strašně těžké. Myslím si, že máme velmi dobrý tým. Dnes mě naše mužstvo přesvědčilo bojovností. Zvítězili jsme 3:0, ale měli jsme i trochu štěstí, kdy domácí přestřelili branku. V tu chvíli se Benátečtí dostali do hry. I my si ale vypracovali šance, nastřelili jsme břevno. Jsem spokojený."

Předzápasové představení soupeře z Českého Brodu naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Český Brod ZDE!

CELÉ VIDEO: SK Benátky – SK Český Brod ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasům naleznete ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE!

OHLASY trenérů z novin k dalším utkáním ZDE!

Články z novin naleznete ZDE a ZDE a ZDE!

VÝSLEDKY 24. kola DIVIZE "C":

  • SK Benátky – SK Český Brod 0:3 (0:2)
  • Jablonec n/J. – Pardubice "B" 1:2 (1:0)
  • Živanice – Vysoké Mýto 0:2 (0:0)
  • Česká Třebová – Týniště n/O. 6:1 (4:1)
  • Dvůr Králové – Kutná Hora 4:1 (0:1)
  • Dobrovice – Letohrad 1:0 (1:0)
  • Trutnov – Náchod 1:0 (0:0)
  • Pěn./Turnov – Ústí n/O. 1:0 np (0:0)

Příští 25. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Vysoké Mýto – SK Benátky, Český Brod – Jablonec n/J., Ústí n/Orl. – Dobrovice, Česká Třebová – Dvůr Králové, Letohrad – Trutnov, Kutná Hora – Náchod, Týniště n/O. – Živanice, NEDĚLE: Pardubice "B" – Pěn./Turnov.