Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 18.07.2015

TJ Sokol Živanice (div.)   SK Benátky
4:1
( 2:1 )

Čihař – Buriánek, Novák, Mocanu, O. Novotný – Polák, Gorol (90+1. Tulach), Sůra, Hundák (73. Ujec) – Kakrda (88. Mayer), Hlouš (63. Trupl)

Diváků: 80

Jíra – Jiránek, Karásek (46. Murárik, 64. Jäger), Vraštil, Horák (46. Buryán) – Koch, Smetana, Mich. Sedláček, Škarecký, M. Novotný (46. Mižič) – Pajer (57. Mbah)

 
góly: 24. Kakrda, 35. Mocanu, 82. Trupl, 90+1. Gorol – 28. Koch
karta: 80. Trupl – 70. Smetana, 85. Mich. Sedláček
karta:
rozhodčí: Vojtěch – Hůlka, Vít
  Střely na branku: 7:3
Střely mimo: 3:1
Rohové kopy: 5:0
Ofsajdy: 0:1
Fauly: 7:9
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

POHÁR FAČR - předkolo: Benátky v poháru končí v předkole !

Tak takhle si první ostřejší test před třetí nejvyšší fotbalovou soutěží benátečtí fotbalisté nepředstavovali. Na trávníku divizních Živanic obdrželi tvrdý direkt a hlavně lekci z produktivity. Po vyrovnaném druhém poločase nedokázali hosté v tom druhém vyrovnat a po spornější brance hráčů z Pardubicka osm minut před koncem bylo utkání prakticky rozhodnuté. Definitivní tečku za výrazným vítězstvím domácích 4:1 udělal v nastaveném čase překvapivou střelou Gorol.

Hosté odcestovali na Pardubicko s třemi mladými hráči z partnerské Mladé Boleslavi – s Kochem, Pajerem a Vraštilem. První vzrušení přinesl trestný kop Gorola ze 6. minuty, po němž musel brankář Jíra vytěsnit míč mimo tři tyče. Na druhé straně se zastřeloval Škarecký, který nemířil přesně. O chvíli později tentýž hráč vysunul Kocha, jehož pokus vyrazil brankář konečky prstů k nabíhajícímu Novotnému, na němž se možná domácí provinili faulem, avšak hlavní rozhodčí Vojtěch zůstal ledově klidný. Varování přišlo před Jírou hned o minutu později, Hundák ale o kousek minul. Ve 24. minutě už udeřilo. Na levé straně se uvolnil Tomáš Kakrda a zakončil naprosto přesně – 1:0. Na vyrovnání se v Živanicích příliš dlouho nečekalo. Po faulu na Novotného na hranici vápna zahrával Michal Sedláček trestný kop, střelu doprostřed branky vyrazil Čihař pouze k napřaženému Janu Kochovi, který z první trefil pravý dolní kout branky – 1:1. O sedm minut později nebezpečný centr odhlavičkoval na poslední chvíli Vraštil na rohový kop, po němž si Benátečtí špatně rozebrali soupeřovi hráče a hlavičkující Liviu Mocanu se svým pokusem, který otřel o břevno, mohl radovat – 2:1. Ve zbytku poločasu se už nic vážnejšího nestalo a domácí tak odcházeli do kabin s jednogólovým vedením.

Do druhého poločasu udělal hostující trenér Sedláček rovnou tři změny a dal se očekávat hostující hon za vyrovnáním. Na trvalejší tlak ale benátečtí příznivci čekali marně. Domácí velmi dobře bránili, navíc hrozili i v útoku, kde byli střelecky aktivnějším týmem. V 81. minutě si na Jiránkův centr naběhl Vraštil a hlavou odhlavičkoval břevno. Prakticky z protiútoku přišlo rozhodnutí. Polák centroval z levé strany možná už ze zámezí, nicméně hrálo se dál a nabíhající střídající Lukáš Trupl trefil hlavou pravou šibenici – 3:1. Závěrečný benátecký tlak hraničil spíše s křečí. Totální zmar pak dokonal Radek Gorol, který se na polovině hřiště podíval, kde stojí brankář Jíra a dlouhým nákopem jej elegantně přehodil – 4:1. Ihned poté hlavní rozhodčí zápas ukončil.

Benátečtí tak velmi brzy končí v poháru FAČR. Živanice si zaslouženě vybojovaly postup a na domácím trávníku tak následující sobotu přivítají třetiligoví Převýšov.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V prvním poločase se hrál celkem vyrovnaný zápas. Domácí se dostali do vedení, my jsme brzy vyrovnali. Myslím si, že v tu chvíli jsme měli optickou převahu, avšak brankovou příležitost jsme si nevypracovali. Samozřejmě zatím se sehráváme, je to teprve naše druhé utkání. Dnes jsme měli k dispozici tři kluky z Mladé Boleslavi, bylo vidět, že souhra příliš nefunguje. Druhý poločas byl z naší strany špatný. Málo jsme se pohybovali. Přesto jsme měli ještě šanci na vyrovnání, kdy jsme za stavu 1:2 dali břevno. Závěr utkání se mi nelíbil. Přikládám to i k tomu, že se nás schází na tréninku velmi málo. Někteří kluci jsou zranění, další byli na dovolených, což v tomhle amatérském fotbale je normální. Samozřejmě musíme hodně přidat. Budu tlačit na to, abychom tým ještě posílili, protože kupříkladu dnes jsme hráli bez útočníka. Ani jeden z hráčů, kteří dnes nastoupili v útok, si nevypracoval šanci."

Trenér Živanic Milan UJEC st.: „Zasloužili jsme si vyhrát, protože jsme po taktické stránce soupeře převýšili. I když asi herně byli lepší naši hosté. Nicméně fotbal se hraje na góly a těch jsme dali více, tím pádem jsme vyhráli."

Předzápasové představení soupeře z Živanic naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Sokol Živanice – SK Benátky ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE!

VÝSLEDKY předkola Poháru FAČR: ZDE!