Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 30.04.2014

SK Rejšice (I.A)   SK Benátky
2:3
( 0:1 )

Beran – Karela (58. J. Mareš), Lacina, Jon, Kopecký, Kučera, Herman, Maňas, Putorík, Falta (81. Benda), Hruška (56. Bělík)

Diváků: 50

Jíra – Borovička, Karásek, Murárik (46. Jäger), Horák – Jiránek (50. Davídek), Buryán, Smetana (58. Škarecký), Třasák – Kamlach, Sosnovský

 
góly: 69. a 90. Bělík – 1. Jiránek, 51. vlastní, 55. Smetana
karta:
karta:
rozhodčí: Kabyl – Zuskin, Šnýdr
  Střely na branku: 3:7
Střely mimo: 6:7
Rohové kopy: 3:2
Ofsajdy: 1:3
Fauly: 3:13
Hráč utkání:
Marek Maňas
Hráč utkání:
Martin Třasák

Průběh zápasu

POHÁR SKFS: Benátky v Rejšicích vítězně a postupijí do semifinále !

O postupu do semifinále krajského poháru rozhodla první desetiminutovka druhé půle. V ní Benátečtí nastříleli svému soupeři dvě branky, čímž  Rejšicím odskočili. Ani dvě trefy exbenáteckého záložníka Bělíka na zvrat v utkání nestačily. Po výhře 3:2 si postup vybojovaly Benátky, které se v semifinále utkají s osmým týmem krajského přeboru. Zajíždí totiž do Jíloviště.

Lepší nástup si Benátečtí nemohli ani přát. Horák vysunul po levé straně výborně hrajícího Třasáka, jehož přesný centr hlavičkoval ke vzdálenější tyči Josef Jiránek. Běžela teprve první minuta a Benátky už vedly – 0:1. Hosté byli i nadále fotbalovějším týmem, avšak šance příliš nepřicházely. Za připomenutí stojí domácí Maňasův pokus z přímého kopu, který ale minul pravou tyčku. Ve 30. minutě vypustil další naprosto přesný míč ze své kopačky Třasák, hlavičkující Sosnovský však mířil pouze do míst, kde stál brankář Beran. Po dalším Třasákově centru vzápětí, taktéž hlavou, zakončoval Kamlach, ani on ale mezi tři tyče nemířil. Ke konci poločasu přebírali hosté více a více otěže. Do další šance se dostal Sosnovský, kterému ale v Rejšicích nebylo přáno a i při této brankové příležitosti zkušený útočník hostí mířil mimo.

Do druhého poločasu udělal hostující trenér jednu změnu. Na místě stopera se místo Murárika objevil mladý Jäger. V 51. minutě se ke střílenému centru uchýlil Jan Kamlach, míč se zřejmě otřel o některého z bránících hráčů a skončil za Beranovými zády a byla z toho vlastní branka 0:2. Netrvalo dlouho a manko domácích bylo tříbrankové. Borovičkův přízemní centr přepustil za sebe elegantně Sosnovský na nabíhajícího Stanislava Smetanu, jenž dovedl míč do opuštěné branky – 0:3. Hosté možná trochu polevili a domácí zjistili, že s nimi dá hrát. Rejšicím jistě také pomohlo nasazení jejich nejlepšího kanonýra Bělíka, který se kdysi snažil prosadit v Benátkách nad Jizerou. Po odchodu z benáteckého týmu střílel branky za divizní Turnov a nyní je oporou právě Rejšic. S první šancí si ještě Bělík neporadil, protože jej vychytal Jíra. V 69. minutě však Zdeněk Bělík obral o míč váhajícího Buryána a tentokrát poslal míč přesně k prvé tyči – 1:3. O pět minut později předvedli hosté velice pěknou akci. Sosnovský si vyměnil míč s Davídkem, pak ale střílel vedle. Vrátit tříbrankové vedení mohl hostům Kamlach po příhře Třasáka, trefil však dobře chytajícího Berana. V 90. minutě měli domácí po faulu Jägra na Hermana výhodu přímého kopu. Míč si postavil Zdeněk Bělík a precizní střelou tuto standardní situaci přetavil v druhou branku – 2:3. Ihned poté hlavní rozhodčí Kabyl ukončil zápas.

Jak již bylo řečeno, Benátečtí v semifinále zavítají do Jíloviště, se kterým mají v letošní sezóně aktivní bilanci dvou výher a skóre 9:0. Nyní se však Benátky musí soustředit na dalšího soupeře v krajském přeboru, kterým je Spartak Příbram.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Úkol jsme splnili. Zahráli jsme si na dobrém hřišti, postoupili, takže jsem spokojený. Šedesát minut měla naše hra dobrou úroveň, poté jsme trochu odešli. Jsem rád, že jsme tento zápas absolvovali."

Trenér Rejšic Miroslav HRUŠKA: „Chtěli jsme postoupit do semifinále. Řekl bych, že jsme k tomu byli blízko, avšak dostali jsme hloupé branky. Ze zápasu jsme zklamán. Sice jsme prohráli jen 2:3, ale náš výkon nebyl takový, jaký jsem si představoval."

Předzápasové představení soupeře z Rejšic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Rejšice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY čtvrtfinále krajského poháru SKFS :

  • SK Rejšice – SK Benátky 2:3 (0:1)
  • SK Doksy – TJ Jíloviště 1:1 (na pen. 1:3) článek
  • Hřebeč – N.Strašecí 3:4 (2:1) článek
  • Votice – MFK Dobříš 4:2 (4:1)

V semifinále 14.5. od 17:30 hodin na sebe narazí: Jíloviště – Benátky, N.Strašecí – Votice.