Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 20.04.2011

SK Poříčí nad Sázavou (I.B)   SK Benátky
6:3
( 4:1 )

Platil – Trpišovský, Anděl, Šrom, R. Říha, Sysel, Stibůrek, Filip (69. Jelínek), M. Říha, Šimáček (61. Mašek), Kupša

Diváků: 50

Jíra – Vaňousek, Svačina, Jech (71. Pulda), Gerboc (46. Selix) – Korejza, Jan Kraus (46. Fingerhut), Langšádl, Novotný – Zuna, V. Kohout

 
góly: 6. a 13. Trpišovský, 15. M. Říha (pen.), 40. a 66. Kupša, 68. Filip (pen.) – 29. a 72. Langšádl, 65. Korejza (pen.)
karta:
karta:
rozhodčí: Voldán – Pavelka, Malý
  Střely na branku: 10:8
Střely mimo: 8:8
Rohové kopy: 4:5
Ofsajdy: 3:6
Fauly: 10:12
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

POHÁR SKFS: Benátky nastoupily v poháru s dorostenci a z dalších bojů jsou vyřazeni !

Benátečtí fotbalisté v krajském poháru Ondášovka cup končí v osmifinále. Téměř celý dorostenecký tým doplněn pouze o tři hráče kádru  áčka cestoval ve středu 20. dubna do Poříčí nad Sázavou. Na půdě účastníka I.B tříd skupiny D se hrálo netradičně od 19 hodin, a sice pod umělým osvětlením. Zápas nakonec nabídl celkem devět gólů a padesátka diváků se tak nenudila. Domácí, kteří tak po Českém Brodu získali skalp dalšího účastníka krajského přeboru, postupují do krajského čtvrtfinále Ondrášovka cupu.

Hosté dostali už po čtvrthodině hry pořádnou lekci. Už v 6. minutě našel domácí Říha Jakuba Trpišovského, který měl před prázdnou brankou pozici jednoduchou – 1:0. Ve 13. minutě to byl opět někdejší hráč slávistického dorostu Jakub Trpišovský, který rozvlnil síť za zády brankáře Jíry. Tentokrát byla jeho střela tvrdá a přesná – 2:0. A do třetice gól domácí v úvodní patnáctiminutovce. Tentokrát z pokutového kopu po faulu Jecha na Martina Říhu. Sám postižený penaltu také proměnil – 3:0. Po půlhodině hry se propracovali ke gólu i hosté. Jakub Kraus centroval, domácí odhlavičkovali míč jen k Martinu Langšádlovi, který jej vrátil do horní poloviny branky – 3:1. Na tuto branku ale Poříčí našlo ještě do poločasu odpověď. Petr Kupša obešel Jíru a z ostrého úhlu ještě s pomocí tyče dostal míč do sítě – 4:1.

Benátky nesložily zbraně a v 65. minutě bylo sníženo na rozdíl dvou branek. Šrom totiž ve vápně srazil Václava Kohouta a sudí Voldán nařídil penaltu, kterou proměnil Milan Korejza4:2. Minutu nato ovšem Posázavan zasadil hostům další úder. Váhajícího Jecha předběhl Petr Kupša a poslal míč mezi nohama gólmana Jíry do sítě – 5:2. Za dvě minuty po páté brance Poříčí přišla opět chyba v benátecké obraně, Jech ve vápně přistrčil Filipa a byla na světě třetí penalta v utkání. K pokutovému kopu se postavil Martin Filip a ani on nezaváhal – 6:2. Benátečtí pak dokázali ještě upravit skóre. Martin Langšádl přidal placírkou svůj druhý gól v utkání a stanovil tak konečné skóre – 6:3.

Trenér dorostu Pavel JÍCHA: „Naše mužstvo z velké části poskládané z dorostenců bylo v prvním poločase jednoznačně horším celkem a po zásluze jsme ho prohráli 4:1. Ve druhé půli jsme se zlepšili, drželi jsme se soupeřem krok a po zásluze uhráli výsledek 2:2. Pro mě osobně byl zklamáním výkon Ondry Jecha z A mužstva, který byl u našich minimálně 4 obdržených branek. Naopak velmi dobrý výkon podal Josef Novotný, který byl nejlepším hráčem celého utkání.  Jsem rád, že si naši dorostenci mohli na vlastní kůži vyzkoušet nasazení a důraz v mužské kopané v B třídě. Jsem přesvědčený o tom, že více podobných utkání by jejich výkonnost posunulo zase o kus dál".

Předzápasové představení soupeře z Poříčí n/S. naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Poříčí – SK Benátky ZDE!

Výsledky poháru "Ondrášovka Cup" osmifinále:

  • SK Poříčí (I.B) – SK Benátky 6:3 (4:1)
  • SK Hřebeč (I.B) – Sokol Libiš 1:1 (0:0) na pk.4:1 článek
  • SK Slaný (I.A) – Tn.Rakovník 0:2 (0:1) článek 1 a 2
  • FC Jílové (I.A) – SK Úvaly ???
  • SK Březnice (I.B) – Un.Beroun ???
  • Brand./Bol. – Štěchovice 0:1 (0:1) článek (hráno zároveň jako MU)
  • Dobrovice – Neratovice 0:1 (0:0) článek (hráno zároveň jako MU)
  • Kutná Hora – SK Zápy 0:3 (0:1) článek (hráno zároveň jako MU)

Fotogalerie