Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 19.kolo 28.04.2012

SK Benátky "dorost"   SK Zeleneč
4:1
( 2:0 )

Kubát – Jíra (70. Olah), Kapoun (43. Tott), Svačina, Valdman – Pařízek, Hrdlička, Kraus, Čadil – Kamlach, Krýda

Diváků: 30

 
góly: 33.Čadil, 38.Pařízek, 65.Krýda, 85. Kamlach
karta:
karta:
rozhodčí: Tvaroh
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Milan Olah
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorostenci v domácím prostředí zvítězili nad Zelenčí !

V 19. kole přivítaly Benátky na domácím hřišti prozatím poslední mužstvo tabulky Zeleneč. Dorostenci Zelenče v jarní části získali do této chvíle pouze dva body za domácí remízy, tudíž benátečtí vstupovali do utkání s jednoznačným cílem naplno bodovat, což jsem jim nakonec i podařilo. Utkání se odehrálo na přírodní trávě za krásného až letního počasí. Benátky do tohoto utkání nastupovaly bez stabilního hráče základní sestavy Antonína Fingerhuta, kterého odpoledne čekal start za A mužstvo mužů v Novém Strašecí, dále pak bez nemocných Langšádla a Vaňouska.

Domácí si od začátku vytvořili nad soupeřem územní převahu, kterou však brankově zúročili až v posledních 15 minutách prvního poločasu. První branku vstřelili benátečtí ve 33. minutě, kdy se dostal k odraženému míči po rohu Ondrřej Čadil, přehrál bránícího hráče v souboji jeden na jednoho a přízemní střelou nedal brankáři hostí šanci – 1:0. Ve 38. minutě přidali Benátky další branku. Po kombinaci Krýda – Čadil – Kamlach dostal posledně jmenovaný ke střele, která však ještě skončila na břevně branky hostí, ale dobíhající František Pařízek svou levou nohou prostřelil vše co mu stálo v cestě – 2:0. V prvním poločase měli benátečtí ještě několik pěkných střel ze střední vzdálenosti, které však brankář hostí vždy vyrazil. Negativní stránkou bylo nucené odstoupení Martina Kapouna ze hry ve 43. minutě kvůli zdravotním problémům.

Ve druhém poločase se jako první prosadili gólově hosté, kdy po rychlém protiútoku a přízemní střele ze strany zkorigovali v 50. minutě průběžný stav utkání na – 2:1. Hru domácích však tato branka neovlivnila a i nadále měli nad soupeřem územní převahu. Svůj tlak zužitkovali benátečtí v 65. minutě, kdy se po nacvičené akci uvolnil Štěpán Krýda a svou tvrdou střelu velmi pěkně umístil do horního rohu soupeřovi branky – 3:1. Chvíli na to mohly Benátky přidat další branku, ale Jan Kamlach již po druhé trefil pouze břevno soupeře. Na konec se Jan Kamlach přeci jen střelecky prosadil a v 85. minutě z bezprostřední blízkosti zvýšil vedení domácích – 4:1. Této brance předcházela velmi pěkná kolmice od Jakuba Krause a přesná přihrávka Františka Pařízka pokutovým územím. Benátky mohly ve druhém poločase ještě minimálně třikrát skórovat z vyložených situací, což se jim nakonec nepodařilo, tudíž utkání skončilo vítězstvím domácích v poměru 4:1.

V dalším kole měli benátečtí dorostenci zajíždět na půdu Dlouhé Lhoty, kterou doma na podzim vysoko porazili 10:1. Mužstvo Dlouhé Lhoty se ovšem po podzimní části odhlásilo ze soutěže a Benátky tak mají volný víkend.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „I když jsme dnes zaslouženě vyhráli, tak jsem s naším výkonem nebyl úplně spokojen. Jsem přesvědčen o tom, že kluci umějí hrát lépe. V dnešním utkání bych ani nikoho nevyzdvihnul jako nejlepšího hráče utkání, kdo mě však příjemně překvapil byl Milan Olah."

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 19. kola I.A třídy dorostu :

  • SK Benátky – Zeleneč 4:1 (2:0) 
  • SK Úvaly – Poděbrady 8:1
  • Č.Brod – Bakov 3:1
  • Dol.Bousov – Březno 1:3
  • Lysá n/L. – Milovice 2:3
  • Semice – Jirny 0:4

Příští 20. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: Milovice – D.Bousov, Březno – Úvaly, Poděbrady – Bezno, NEDĚLE: Bakov – Lysá n/L., Zeleneč – Semice, Jirny – Č.Brod, SK Benátky volno.

Fotogalerie