Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 24.08.2008

SK Jizera Předměřice   SK Benátky "B"
3:4
( 1:2 )

Kyzivát – Láhner, Novotný František, Něšněra, Petráš Luděk – Kaplan, Buryán Josef, Mareš, Kárný – Lafek, Novotný Petr

Diváků: 120

Skalák – Šukal Petr, Chupík, Hejtmánek, Kubík – Feri (75.Spousta), Benda (51.Korejza), Došlý, Novotný – Buryán (90.Richtr), Kocourek

 
góly: Lafek, Novotný Petr, Kaplan - Feri 2, Došlý, Kocourek
karta: Novotný Petr – Kubík
karta: 55. Kubík
rozhodčí: Smolka – Sobalík, Hloucal
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Posílená rezerva vybojovala tři body. 

K prvnímu mistrovskému utkání nové sezóny zajížděla benátecká rezerva do Předměřic. Atraktivní derby hned na úvod sezóny diváky jistě nezklamalo. Zápas přinesl prakticky vše. Skóre otevřeli hosté z Benátek. Rychlou kombinaci zakončoval chladnokrevně Feri – 0:1. Druhý gól přidal křížnou dělovkou v anglickém stylu o tyč Došlý - 0:2. Ale kdo si myslel že je po zápase, ten se hluboce mýlil. Rušno bylo před oběma brankami. Z akcí hostů stojí za zmínku šance Došlého, ten dostal od Bendy zpětnou přihrávkou míč jako na zlatém podnose. Tentokrát měl ale benátecký ostrostřelec vychýlenou mušku a míč poslal nad domácí branku. Hosté také několikrát zahrozili, ale jejich pokusy zlikvidoval Skalák nebo obrana hostů. Domácí se vrátili do zápasu ještě v prvním poločasu. Ve 45. minutě Hejtmánek nabídl domácím šanci v podobě nepovedené „malé domů“. Domácí nabídku přijali a snížili na - 1:2.

Druhý poločas zahájili Benátky rázně a brzy šli opět do dvoubrankového vedení. Po ukázkové kombinační akci Došlého s Bendou zakončoval Kocourek - 1:3. Zanedlouho přidal Feri další gólovou pojistku po chybě gólmana Kyziváta když rozehrál právě na nohu Feriho a jeho oblouček zastavila až síť domácích - 1:4 a mnozí si mysleli, že teď už musí být rozhodnuto. Hosté soupeře jasně přehrávali a zápasu dominovali, ale přišel zvrat. V krátkém sledu byl po dvou žlutých kartách vyloučen benátecký Kubík a hosté šli do oslabení. To již byl na hřišti Korejza, který nahradil režiséra Bendu, ale i on se musel zapojit především do defenzivní práce. Domácí se během pár minut dokázali dotáhnout na rozdíl jediné branky. Nejprve jim gól daroval gólman Skalák. Hostující gólman vyběhl na dlouhý nakopnutý balón, který před ním skočil o něco více než měl,a přes bezmocného Radka si to namířil k překvapení všech přítomných do sítě - 2:4. Třetí dárek v podobě třetího gólu daroval domácím Feri. Ten si srazil ostrý centr ze strany přímo do brány - 3:4. Poté přišli snad ty nekrutější chvíle pro hosty, kteří nehodlali ztratit vyhraný zápas. Skalák vytáhl pro změnu zákrok ze správného rukávu a bravurně zlikvidoval  nepříjemný přímý kop Předměřic. Hejtmánek vyhlavičkoval míč už z brankové čáry. Sposuta obětavým zákrokem nepropustil míč za záda Skaláka. Nejen díky těmto zákrokům Benátky ustály tlak domácích. Pomohli i sami domácí, za zmínku stojí humorná situace kdy se sami připravili o možnost ohrozit branku z přímého kopu. Domácí špílmachr Josef Buryán rozehrál přímý kop tak nakrátko, že musel hrát i podruhé on a to pravidla bohužel zatím nedovolují. Je třeba ale domácí pochválit za úpornou snahu vyrovnat. Benátky ale novou sezónu zahájily lépe a zaslouženě zvítězili.   

 


 

Na první mistrovské utkání do blízkých Předměřic, které je považováno jako derby jsme jeli posílení o tři hráče "A" mužstva (Hejtmánek, Novotný, Došlý) tudíž s cílem odvézt 3 body ze soupeřova hřiště, což se nakonec povedlo, ale až po urputném boji a dramatu až do konce. Ale pojďme po pořádku.

Utkání jsme začali dobře, pohledně jsme kombinovali a po dvou vydařených akcí jsme vedli 2:0 (Feri a Došlý). Soupeř se během první půle spíše náhodně dostal do dvou vyložených šancí, ale brankář Skalák nás podržel. I my sme měli další slibné šance, zejména střela Lukáše Došlého měla skončit gólem. Blížil se konec první půle ve které jsme byli  lepším mužstvem, ale po dlouhém odkopu soupeře dopadl míč neštatně na záda jinak výborně hrajícího Hejtmánka, který již nestačil ve sprinterském souboji na rozběhnutého hráče soupeře, který nám nám dal gól do šatny a upravil poločasový výsledek na 1:2 z pohledu domácích. 

Po poločase nastoupil čerstvý Tomáš Korejza za Davida Bendu do středu zálohy a téměř ihned se nám podařilo vstřelit branku na 3:1, kdy po pěkném centru Novotného z levé strany nekompromisně zakončil Kocourek. Obraz hry byl stejný jako v prvním poločase až do 55. minuty když náš hráč Kubík dostal po první žluté kartě za nesportovní chování i drouhou žlutou po dvou po sobě následujících ostrých zákrocích na polovině soupeře, tudíž jsme zbytek utkání dohrávali znatelně oslabeni v deseti. Po tomto vyloučení došlo přesunutí Matěje Kocourka z útoku na levý kraj obrany a na hrotu již po zbytek zápasu zůstal osamocen Petr Buryán. I přes oslabení se nám téměř vzápětí podařilo po hrubé chybě brankáře Kyziváta chytrým lobem Martina Feriho skórovat na 4:1. V těchto chvílích utkání měli ještě naši hráči dost sil, tudíž se nám dařilo držet míč i v 10 lidech a soupeře jsme k ničemu vážnějšímu nepouštěli. Obrovský tlak si soupeř vytvořil až v posledních 20 minutách zápasu, kdy nejprve po chybném podběhnutí míče našeho brankáře Skaláka snížil na 2:4 a chvíli poté po zmatku na naší levé straně snížil na 3:4. Ihned po inkasovaném třetím gólu musel ze hry zraněný Feri, kterého nahradil Petr Spousta. V tuto chvíli zbývalo do konce utkání 15 minut ve kterých si soupeř vypracoval minimálně tři tutovky, které se nám nakonec podařilo zejména bojovným výkonem ubránit. V nastaveném čase utkání naskočil z našeho mužstva do hry ještě mladý Tomáš Richtr za kapitána Buryána.

VÝSLEDKY 1. kola:
  • SK Předměřice – SK Benátky "B" 3:4 (1:2)
  • Kostelní Hlavno – Kněžmost 2:3 (0:1) 
  • Řepov – Doubrava 1:2 (1:2) 
  • Struhy – Bělá p.Bez. 2:3 (0:2)
  • Horky – Krnsko 1:6 (0:4)
  • DBSK "B" – Akuma 0:4 (0:2)
  • Klášter – Pěčice 1:1 (1:1)

Příští 2. kolo okresního přeboru, SOBOTA: Kněžmost SK Benátky "B", Krnsko – Předměřice, Pěčice – Řepov, Doubrava – DBSK "B", K.Hlavno – Klášter, Akuma – Struhy, NEDĚLE: Bělá p.Bez. – Horky n/Jiz.