Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 16.10.2010

SK Benátky "B"   SK Klášter
3:4
( 0:1 )

Novák – Feri, Hejtmánek, Chupík, Kučera – Mareš, Bláha, Karásek, Korejza M. – Kraus Jan, Bambuch (65. Langšádl)

Diváků: 50

Knobloch – Abrahám, Pilz, Krejčí, Šimíček, Stuchlík, Straka, Bárta (85. Lauryn), Antoš (90.Rössler), Jeleček, Prostřední

 
góly: 48. Korejza M., 60. Hejtmánek, 82. Kraus Jan – 5. a 84. Antoš, 52. Abrahám, 86. Prostřední
karta:
karta:
rozhodčí: Chládek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva doma nečekaně prohrála s Klášterem  !

Benátecká rezerva hostila v neděli 17. října v 9. kole Klášter Hradiště nad Jizerou a už pohled na tabulku velel získat 3 body. Navíc, když se v sestavě domácích objevilo hned několik hráčů z kádru „A“ mužstva, ovšem průběh a nakonec i konečný výsledek předpoklady vyvrátil.

Benátky chtěly do utkání vstoupit aktivně a rozhodnout již ze začátku, ale nastala komplikace. Z první akce hostů totiž udeřilo. V 5. minutě se po levé útočné straně se rozešel k sólu hráč Kláštera, pronikl až do vápna, kde připravil pozici pro svého spoluhráče Antoše, který poslal míč k bližší tyči – 0:1. Benátky se snažily o vyrovnání, ale hosté byli nebezpečnější. Další akci, na vlas stejnou té gólové, zneškodnil Novák. Jedinou možnost na vyrovnání měl Korejza, který si počíhal na centr na zadní tyč, ale branku přestřelil. Poločas tak tedy vyzněl lépe pro hosty jak po fotbalové stránce tak stránce výsledkové.

Do druhé půle vstoupily Benátky se snahou vyrovnat, což se poměrně brzy povedlo. Krásnou přihrávkou za obranu ve 48. minutě oslovil Karásek Milana Korejzu a ten chladnokrevně zakončil – 1:1. Z vyrovnávací branky se ale béčko Benátek neradovalo dlouho. Běžela 52. minuta, hosté se odvážili k rychlému protiútoku, kde míč na hranici offsidu přebral hostující Abrahám a poslal hosty opět do vedení – 1:2. Rezerva se nadále snažila o rychlé vyrovnání a opět se povedlo. V 62. minutě standardní situaci zahrál Kučera na zadní tyč, kde balón hostujícímu gólmanovi Knoblochovi vypadl z ruky a ten dopravil do branky Josef Hejtmánek2:2. Do vedení mohl dostat domácí Karásek, ale jeho střelu brankář hostů chytil a následně společně s obranou míč odvrátili do bezpečné vzdálenosti. Béčku se nakonec v  82.minutě podařilo vstřelit vedoucí branku. To se po centru z pravé strany pustil do souboje Jan Kraus a hostující gólman, který si ale počínal hodně nedůrazně a tak míč skončil v síti – 3:2. Už to vypadalo, že se domácí protrápí k vítěznému zápasu, ale to nevěděli, co bude následovat. Hned o dvě minuty později byl ve vápně faulován Hejtmánkem klášterský hráč a následnou penaltu bezpečně hosté Antošem proměnili – 3:3. Benátky chtěly vrátit vedení na svou stranu, ale stal se pravý opak. V 86. minutě dostal přihrávku opět na hranici offsidu hostující Prostřední a celá situace skončila brankou – 3:4. Další změny už nenastaly a tak zápas skončil překvapivým vítězstvím hostů, kteří tak získali svůj 8. bod a odlepili se ze sestupových pozic. Benátky naopak opět prohráli a další 3 zápasy budou k získání bodů velmi těžkým oříškem. Popřejme tedy hodně štěstí v příštím kole na půdě Krnska, které se nachází na druhé pozici.

Krátké články z Boleslavského deníku k pěti zápasům naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 9. kola :

  • SK Benátky "B" – SK Klášter 3:4 (0:1)
  • Skalsko – Dobrovice "B" 1:3 (1:1) článek
  • Předměřice – K.Hlavno 0:3 (0:1)
  • Struhy – Akuma 0:3 (0:0)
  • Bezno – Krnsko 0:4 (0:3)
  • Pěčice – Čejetice 4:1 (2:0)
  • Řepov – Březno 2:0 (1:0)

Příští 10. kolo okresního přeboru v 14:30 hod., SOBOTA: Krnsko – SK Benátky "B", Akuma – Březno, Březno – Skalsko, K.Hlavno – Klášter, Čejetice – Řepov, NEDĚLE: Dobrovice "B" – Struhy, Předměřice – Pěčice.