Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 23.kolo 28.05.2011

SK Benátky "B"   FK Krnsko
3:1
( 1:0 )

Novák L. – Feri, Chupík, Hejtmánek, Šukal M. – Kraus Jan, Kraus Jakub (70. Smetana), Langšádl, Novotný – Fingerhut (85. Svoboda), Bambuch (62. Mareš)

Diváků: 70

Novák J. – Šotka, Brzák T., Janata, Hötzel, Sobalík, Šotka, Vlasák, Vízek, Michal, Tvaroh

 
góly: 8. Novotný, 57. Bambuch, 80. Fingerhut – 65. Vízek
karta: Feri, Šukal M., Hejtmánek – Brzák T., Janata, Michal
karta: 13. Feri
rozhodčí: Flanderka
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva i v deseti hráčích dokázala utkání vyhrát !

V nedělní odpoledne na půdu benátecké rezervy přijel tým Krnska, který v tabulce figuruje na třetím místě s velkým bodovým odstupem od pronásledovatelů. Benátky v minulém zápase prohráli po nepovedené druhé půli v Klášteře 3:2, naopak Krnsko doma suverénně porazilo Bezno 4:0.

Úvod utkání nabídl mnoho zajímavých momentů. Po pár minutách po zaváhání stopera Hejtmánka utíkal sám na Nováka hostující Vízek, ale jako zakončení zvolil razantní střelu, která minula branku o pořádný kus. Na druhé straně se dostal tváří v tvář brankáři Krnska Josef Novotný a zkušeným přehozením otevřel skóre – 1:0. Hosté byli jistě zaskočeni a nevěděli co hrát, ovšem záhy přispěchal s pomocí domácí Feri, který během pár minut obdržel dvakrát žlutou kartu a následně tedy červenou a rezervu tak čekal od 13. minuty zápas v deseti. Hosté si ale do přestávky vytvořili jen dvě možnosti ke srovnání. Střela z uctivé vzdálenosti se snášela do šibenice, ale Novák míč zachytil včas. Druhou možnost měl opět Vízek, který se dostal do zakončení, ale Novák skvěle zakročil a držel tak jednobrankový náskok. Ten mohl být vyšší, ale Chupíka přímý kop z poloviny hřiště skončil na břevně. Víc příležitostí první poločas nenabídl.

Začátek druhého poločasu se domácím podařil stejně jako první. Sniper Miroslav Bambuch totiž v 57. minutě skvěle vymotal hned několik hráčů Krnska a chladnokrevným zakončením rozvlnil síť – 2:0. Novák předváděl jisté zákroky a hosté se nemohli prosadit a tak zkusili pozornost domácího strážce svatyně jeho spoluhráči. Ze standardní situace Krnska míč tečoval na vlastní branku Hejtmánek, ale Novák reflexivně míč vyrazil. Vyražený balón se hned záhy pokusil uklidit do bezpečí benátecký Jan Kraus, ale ani on neuspěl. Ovšem hosté z Kráska branku zatím nevstřelili. Nakonec se ale přeci jen hostující tým prosadil a na rozdíl jediné branky snížil Václav Vízek, který se po kolmici rychlostně dostal za obranu a nedal Novákovi šanci – 2:1. Hosté ucítili šanci, ale po chvilce je srazila vlastní hrubá chyba. Po výkopu Nováka hlavičkou prodloužil k vlastnímu gólmanovi krnský stoper, gólman chtěl míč chytit, ale podklouzl a pro benáteckého Antonína Fingerhuta nebyl problém trefit prázdnou branku – 3:1. Hosté se následně zcela sesypali a mohli být rádi, že si neodvezli vyšší porážku. Chupík dlouhým pasem našel za obranu nabíhajícího Langšádla, jehož střelu gólman srazil na tyč. Dva přímé kopy pak rozehrával z dobré pozice Novotný, první pokus letěl jen těsně mimo, druhý pak skončil na tyči. Utkání tak domácí s přehledem zvládli i v deseti lidech a zaslouženě získali tři body. Nutno podotknout, že utkání skvěle vedl hlavní sudí Flanderka, který odpískal velmi kvalitní výkon!

Po vítězství se tým Benátek vrátil do horní poloviny tabulky. V dalším utkání zajíždí na půdu Akumy Mladá Boleslav, která figuruje v tabulce hned za Krnskem. V případě výhry by pak rezerva snížila náskok Akumy na pouhé 2 body.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 23. kola :

  • SK Benátky "B" – Krnsko 3:1 (1:0)
  • Struhy – Dobrovice "B" 2:1 (1:1)
  • Pěčice – Předměřice 3:1 (1:0)
  • Klášter – K.Hlavno 5:2 (3:0)
  • Skalsko – Březno 1:0 (0:0)
  • Řepov – Čejetice 2:1 (1:1)
  • Bezno – Akuma 4:0 (2:0)

Příští 24. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Akuma – Benátky "B", Čejetice – Skalsko, Březno – Struhy, Krnsko – Klášter, K.Hlavno – Pěčice, NEDĚLE: Dobrovice "B" – Bezno, Předměřice – Řepov.