Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 15.11.2013

SK Benátky "B"   Sokol Kosořice
8:1
( 6:1 )

Binder – Murárik, Kamlach, Smetana (62. Jan Kraus), M. Langšádl, Pavelka (83. Šesták), Chupík, Krýda (78. Hejtmánek), Sosnovský, Jäger (88. Svačina), Novotný

Diváků: 40

Pokorný – Štecher, Bašus, R. Kučera, Tříska, M. Malík, Černý, Pára, Grus, Sabol, Konečný

 
góly: 16. a 24. Jäger, 26. Kamlach, 33. a 51. Sosnovský, 34. Pavelka, 40. a 80. Murárik – 14. Sabol
karta: 12. Murárik, 58. Smetana – 29. Pára, 69. Štecher, M. Malík
karta:
rozhodčí: Kubín – Grešo, Žižka
delegát: Vlk Martin
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Jindřich Jäger
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva doma rozstřílela na umělé trávě Kosořice !

Benátecká rezerva si připravila na poslední podzimní kolo vskutku galapředstavení. Na žádost kosořického oddílu byl zápas přeložen už na pátek, navíc se hrálo na umělé trávě za umělého osvětlení. Ani tyto atributy ale béčku Benátek nesebraly vítr z plachet, svému soupeři, který se nacházel na třetí příčce totiž nasázelo rovných osm branek. Hosté se sice díky Sabolovi dostali do vedení, domácí tým ale šesti brankami v první půli určil ráz zápasu. Druhý poločas se tak dohrával spíše jen z povinnosti.

Po některých nevydařených zápasech se tak rezerva v závěru soutěže dostala do středu tabulky a v jarní části soutěže se bude určitě chtít poprat o co nejlepší umístění v konečném pořadí.


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „V posledním podzimním utkání musím být spokojen snad se vším. Potěšil mě herní výkon, proměňování brankových příležitostí i náš brankář. Zapomenout nesmím ani na lavičku. Začátek zápasu pro nás nezačal dobře. Měli jsme územní převahu, avšak branku vstřelili Kosořičtí. To je snad jediný faktor, se kterým nejsem spokojen. Hráče jsme upozorňovali na nejlepšího hostujícího střelce, kterým nebyl nikdo jiný než Martin Sabol, jehož znám z jeho působení v benáteckém dresu. Sabolova první šance skončila úvodní brankou zápasu. Důležité však bylo, že kluci i nadále hráli svoji hru, přesně tak, jak jsme si řekli. Vysoko jsme soupeře napadali a důsledně bránili. Záhy jsme dokázali po krásně kopnutém rohu Josefem Novotným vyrovnat, autorem branky byl mladý hráč Jindřich Jäger. Po tomto gólu se nám začalo dařit takřka vše. Hlavně jsme se zbavili naší největší bolesti - proměňování šancí. Do poločasu jsme Kosořicím dokázali přidat ještě dalších pět branek. Do kabin jsme tak odcházeli za stavu 6:1. Druhý poločas naznačoval, že se zápas bude jen dohrávat. Opak byl ale pravdou. Kluci chtěli přidat co nejvíce branek. Také hosté si vypracovali dvě nebo tři šance. Góly ale naštěstí padaly jen do kosořické branky. Zápas skončil 8:1. Vybojovali jsme důležité tři body a posunuli se na 5. místo, leč bodů máme pouze 19. Společně s námi mají stejný bodový zisk další čtyři mužstva, takže jarní mistrovská utkání budou zajímavá asi až do posledního kola. Chtěl bych hráčům poděkovat za výborný výkon. Benátecká rezerva začíná zimní přípravu 20. ledna 2014."

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře neleznete ZDE!

VÝSLEDKY 13. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Kosořice 8:1 (6:1)
  • Čejetice – Předměřice "B" 3:1 (2:0)
  • Kosmonosy – K.Hlavno 3:2 (1:1)
  • Krnsko – Dl.Lhota 3:0 (1:0)
  • Akuma – Březno 6:0 (:)
  • Židněves – Kněžmost 1:3 (1:1)
  • Řepov – Kr.Vrutice 0:4 (0:0)

Fotogalerie