Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 2.kolo 17.08.2008

SK Benátky   TJ Sokol Zápy
2:2
( 1:0 )

Řezáč – Kopa, Kalíšek, Lacina, Olšák – Sabol (46' Dytrt), Bejda, Záblacký, Hrechko – Voljanskij (65' Došlý), Korejza (86' Novotný)

Diváků: 350

Janáček J. – Jovanoski, Ložek, Janáček O., Petržílka – Mlejnek, Titěra, Hradecký (Němeček), Plot – Slunéčko, Stupka

 
góly: 38. a 49.Kopa – 71.Slunéčko, 73.Stupka
karta: Lacina, Dytrt – Mlejnek, Janáček O., Petržílka, Slunéčko
karta:
rozhodčí: Mrázek – Garaja, Čermoch
  Střely na branku: 7:3
Střely mimo: 3:2
Rohové kopy: 7:3
Ofsajdy: 7:2
Fauly: 17:14
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky promarnily šanci získat tři body!

V pěkném nedělním odpoledni bylo na benáteckém fotbalovém stadionu odehráno utkání 2. kola krajského přeboru mužů mezi domácími Benátkami a favorizovanými hosty ze Záp. Hosté nemohli do utkání svou největší oporu. Špílmachra Romana Veselého vyřadily ze hry povinnosti ve Viktorce Žižkov. Kapitánskou pásku tedy navlékl Zoran Jovanoski.

 

Utkání začalo hned v první minutě gólovou šancí domácích. Benátky zahrávaly rohový kop, ve vápně míč tečoval Voljanskij a před číhajícím Korejzou se objevila prázdná branka. Domácí záložník však v tutovce mířil pouze do tyče! Další zajímavý moment se urodil ve 22. minutě. Titěra postupoval ze strany k brance, Lacina ho nevybíravým zákrokem poslal k zemi a rozhodčí tuto událost ohodnotil žlutou kartou pro benáteckého stopera. Gólovky se dočkali i hosté, Stupka pelášil zprava na Řezáče, ten však Benátky zachránil, když míč vykopl na roh. O tři minuty později se opakovala na vlas stejná situace s jedním rozdílem, exekutorem byl Hradecký. Řezáč se však překonat nenechal. 38. minuta již přinesla první branku. Bejda zahrával trestný kop a nabíhající obránce Jaroslav Kopa hlavou přehodil Janáčka – 1:0. V poslední minutě prvního poločasu mohl po Korejzově přihrávce zvýšit Voljanskij, ale míč zastavil veterán Jaroslav Ložek.

 

Druhý poločas začal šancí zápského Slunéčka, který přehazoval Řezáče, jenž míč vyrazil na roh. Na útočný výlet se vydal i hostující stoper Jovanoski, jeho střela však byla zblokována. Obrovskou šanci neproměnil po rychlém kontru střídající benátecký Dytrt, jenž sám před Janáček netrefil míč. O malou chvíli později Bejda zahrával rohový kop a míč posadil přímo na hlavu beka Jaroslava Kopy a ten s pomocí břevna podruhé v utkání rozvlnil síť – 2:0. Snížit mohl pak individuální akcí Tintěra ze Záp, střílel mimo. Jiskřilo se i na druhé straně. Gólovou šanci Dytrta vyrazil zázračně nohama brankář Janáček. Další šanci měl Slunéčko. Snahu o přehození Řezáč prokoukl a záměr hostujícího kanonýra si pohlídal. V další šanci již byl kanonýr Slunéčko úspěšnější a po trestňáku Hradeckého trefil přesně k tyči – 1:2. Uběhly další tři minuty a po zpětné hlavičce Janáčka zmrazil střelec Stupka všechny benátecké příznivce vyrovnávacím gólem – 2:2. Benátky se však nevzdávaly a Bejda z trestného kopu ze čtyřiceti metrů krásnou ranou napálil břevno! Ke konci zápasu dokonce Záblacký vstřelil gól, radost ale byla marná – ofsajd! V poslední minutě nastavení ještě hlavní rozhodčí Mrázek nabídl Benáteckým exkluzivní možnost k zisku tří bodů, Novotný však z hranice vápna z volného přímého kopu nechal vyniknout brankáře Janáčka. Benátky tak přišly o vedení 2:0!

 

Předzápasové představení soupeře ze ZÁP naleznete ZDE !

VÝSLEDKY 2. kola krajského přeboru : 

  • SK Benátky – Sokol Zápy 2:2 (1:0)
  • FK Dobrovice – AFK Sokol Semice 3:2 (3:0) - článek
  • FC Graffin Vlašim B – Sokol Nové Strašecí 2:0 (1:0) - článek
  • Český Lev-Union Beroun – SK Úvaly 1:0 (1:0) - článek
  • FK Litol – Slovan Velvary 3:1 (1:0) - článek 
  • SK Spartak Příbram – SK Polaban Nymburk 2:3 (0:2) - článek
  • Slavoj Stará Boleslav – SK Černolice 1:4 (0:1)
  • Slavoj Řevnice – Sokol Libiš 4:5 (3:2) - článek

Fotogalerie