Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 22.10.2011

SK Benátky "dorost"   SK Úvaly
2:0
( 0:0 )

Jíra – Kapoun, Svačina, Tott, Hrdlička – Valdman (88. Langšádl), Kraus, Fingerhut, Čadil – Kamlach, (58. Pařízek), Krýda (85. Olah)

Diváků: 20

Berger – Novák, Mrazík, Hlávka (75.Šedina), Bláha – Kozler, Martinec, Kadlec, Kristl – Sirotek, Hanuška

 
góly: 52. Hrdlička, 83. Fingerhut
karta:
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost potvrdil dobrou formu a má další tři body !

V devátém kole podzimní části soutěže přivítali benátečtí dorostenci na své umělé trávě soupeře z Úval, který se nacházel do té doby na čtvrtém místě tabulky, tudíž ihned za  domácími Benátkami.

Benátky měly ihned od úvodu mírnou převahu, ale velmi dobře chytající brankář hostí všechny střelecké pokusy domácích spolehlivě kryl. Nutno však podotknout, že střelecké pozice domácích se nedali nazvat vyloženými. Hosté z Úval se celý zápas snažili dostat do šancí dlouhými nakopávanými míči, ale dobře organizovaná obrana Benátek  vzdušné souboje většinou vyhrávala a soupeře nepouštěla do žádných příležitostí. Asi největší šanci prvního poločasu měli však hosté, když domácí zahrávali malou domu, která však byla krátká a vybíhající brankář Lukáš Jíra rychlým sprintem byl u míče stejně jako napadající útočník. Míč se však po tomto souboji odrazil směrem k benátecké brance, ale poctivě se vrátivší Martin Tott se zmocnil míče jako první a nebezpečnou situaci zneškodnil.

Do druhého poločasu vstoupili benátečtí s ještě větší vervou a začali si vytvářet i brankové příležitosti. Nejprve se v 52. minutě zastřeloval Martin Hrdlička, kdy po rohovém kopu hlavičkoval do tyče soupeře. O několik minut později se Benátky již trefily do černého. V 55. minutě si míč k standardní situaci z 25 metrů postavil Martin Hrdlička a přízemní dělovkou nedal brankáři hostí šanci – 1:0. Po této brance se benátečtí snažili stále vstřelit další branku, ale zakončením Štěpána Krýdy či Ondřeje Čadila chyběl pověstný kousek. Nakonec se benátečtí ze svého tlaku dočkali i druhé branky. V 83. minutě, kdy po rohu Ondřeje Čadila se dostal k odraženému míči Antonín Fingerhut a nechytatelnou střelou z hranice velkého vápna do šibenice rozvlnil síť po druhé – 2:0. Zbytek utkání se odehrál vyloženě pod taktovkou domácích Benátek, kteří pohlednými kombinacemi jen zřídka půjčili míč soupeři.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Dnes jsme zvítězili po poctivém výkonu. V utkání jsem byl spokojený s obranou činností celého mužstva, protože jsme soupeře do ničeho nepustili vyjma šance v prvním poločase, kterou jsme jim darovali sami chybnou malou domů. Škoda jen, že jsme většinu utkání nehráli v útočné fázi jako posledních deset minut, protože tak bych si naší hru představoval."

VÝSLEDKY 9. kola I.A třídy dorostu :

  • SK Benátky – Úvaly 2:0 (0:0)
  • Semice – Poděbrady 2:1
  • Č.Brod – Dl.Lhota 9:0
  • D.Bousov – Jirny 5:1
  • Milovice – Bakov 9:0
  • Lysá – Zeleneč 4:1
  • Bezno – Březno 1:9

Příští 10. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: Boh.Poděbrady – Český Brod, Březno – Bakov, NEDĚLE: Bezno – SK Benátky, Dl.Lhota – Lysá, Jirny – Milovice, Zeleneč – D.Bousov, Úvaly – Semice.