Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 17.kolo 16.04.2011

SK Benátky "dorost"   AFK Sokol Semice
1:1
( 0:0 )

Jíra – Pulda, Svačina, Selix, Vaňousek – Fingerhut, Kraus, Gerboc, Zuna – Davídek (85. Kapoun), Kohout

Diváků: 20

 
góly: 84. V.Kohout – 89. ?
karta: Zuna
karta: 0:1
rozhodčí: Chovanec
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorostenci se sami připravili o vítězství se Semicemi !

Ve čtvrtém kole jarní části přivítali benátečtí soupeře ze Semic, kterému měli za podzimní porážku 4:1 co oplácet. Dorostenci si v zápase vytvořli několik slibných gólových příležitostí, ovšem brankou skončila jen jediná. 

Od úvodního hvizdu si benátečtí vytvořili územní převahu a dostali se do poměrně slibných střeleckých příležitostí ze střední vzdálenosti, bohužel však vždy mířilo mimo soupeřovu bránu. Vyjímkou byla nádherná střela Fingerhuta, kterou na roh vytěsnil velmi dobře chytající brankář Semic.

Ve druhém poločase benátečtí ještě více sevřeli soupeře na jeho vlastní polovině a vytvořili si několik stoprocentních brankových příležitostí. Branku mohli postupně vstřelit Davídek a Fingerhut a také po rohu Zuna či Kraus z přímého kopu z 16 metrů. Tlak benáteckých byl také umocněn tím, že soupeř hrál ve druhém poločase již pouze o deseti hráčích. První branka utkání padla až v 84. minutě, kdy důrazem v osobním souboji se nakonec prosadil hlavou Vašek Kohout – 1:0. Již vše nasvědčovalo tomu, že všechny body zůstanou v Benátkách. Soupeř však z ojedinělého protiútoku vstřelil v 89. minutě vyrovnávací branku po nedůrazném přístupu Selixe a Gerboce, kteří mohli brance zabránit – 1:1. Kaňkou utkání bylo zranění Radima Davídka v závěru utkání, kdy střední obránce soupeře dostal za tento nevybíravý faul červenou kartu.

 

Trenér domácích Pavel JÍCHA: „Cítím velké zklamání. Díky neproměnění našich minimálně pěti tutovek jsme se sami připravili o vítězství a další tři body do tabulky. Dále mě mrzí i zranění Radima Davídka. Nejlepším naším hráčem utkání byl jednoznačně Ondra Vaňousek".