Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 18.kolo 16.09.2015

SK Benátky   FK Čáslav
3:2 np
( 2:2 ) ( na pk. 3:0 )

Michňa – Buryán (64. Mižič), Karásek, Kubista, Horák – Mich. Sedláček, Borovička, Škarecký, Smetana (82. Šimek), Sudek (46. Klain) – Ansuma (46. Mbah)

Diváků: 210

Vorel – Frejlach, Váňa, Kunášek, Vondra – Vácha (88. Strnad), Tomášek, Brejcha (90+2. Suk), Hašek, Mlynka (84. Jíra) – Matějka (90. Pokrovskij)

 
góly: 13. Buryán, 16. Mich. Sedláček, rozh. pen. Škarecký – 5. a 23. Matějka
karta: 27. Frejlach
karta:
rozhodčí: Váňa – Matějček, Machýček
delegát:
Hanzal Jan
  Střely na branku: 3:6
Střely mimo: 4:9
Rohové kopy: 6:6
Ofsajdy: 2:0
Fauly: 14:19
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky získaly doma dva body za výhru na penalty !

Ve středu měla Česká fotbalová liga na programu vložené 18. kolo, ve kterém domácí Benátky přivítaly na svém trávníku poslední Čáslav. Utkání v prvním poločase skončilo nerozhodným výsledkem 2:2. Ve druhé půli už žádná branka k vidění nebyla  a o majiteli druhého bonusového bodu tak musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých se stal hrdinou domácí brankář Michňa, který zlikvidoval první tři pokusy Čáslavi. Za domácí uspěli první tři střelci, přičemž už první penalta kapitána Martina Škareckého byla rozhodující.

Zatímco Benátkám vypomáhal z Mladé Boleslavi pouze obránce Kubista, s Čáslaví přijela rovná čtveřice hráčů partnerské druholigové Vlašimi. Vidět byl zejména Hašek s Matějkou, autorem dvou branek. Solidní návštěva nečekala na úvodní branku příliš dlouho. V 5. minutě chyboval benátecký Ansuma. Hašel vzápětí vysunul Tomáše Matějku, který proměnil přesnou střelou k levé tyčce – 0:1. Ve 13. minutě zahrával Michal Sedláček rohový kop, prudkou hlavičku Kubisty sice Vorel vyrazil, míč však zůstal ve vzduchu, odkud ho doklepl za ležícího mládežnického reprezentanta Vorla o mnoho zkušenější Jan Buryán1:1. O tři minuty později si počínal Vondra nedovoleně v souboji s Borovičkou a Michal Sedláček měl výhodu trestného kopu s velmi dobré vzdálenosti. Parádní střelou přes zeď si vysloužil velký potlesk a Benátečtí šli do vedení – 2:1. I vedení Benátek ale mělo jepičí život. Ve 23. minutě napřáhl zpoza vápna Tomáš Matějka a jeho skákavá střela překvapila brankáře Michňu, který na míč nedosáhl – 2:2. Už o minutu déle padl v pokutovém území po souboji s Váňou domácí Škarecký a jmenovec čáslavského obránce rozhodčí Váňa odpískal pokutový kop. Míč si postavil Michal Sedláček, mířil k levé tyči, tam byl ale Vorel včas a vyrazil míč na rohový kop a penaltu neproměnil. O chvíli déle nemířila přesně hlavička Škareckého. Na druhé straně přišla další benátecká chyba, ale přečíslení dvou hráčů na jednoho nevyřešil vůbec dobře Mlynka, který místo přihrávky na Haška volil střelu, která trefila jen ochrannou síť. Čtyři minuty před poločasovou přestávkou kopal Buryán rohový kop. Míč točil přímo na branku a Vorel musel s vypětím všech sil vyrážet. Důrazný Karásek nedotlačil balón za brankovou čáru, hostům navíc možná pomohla i tyčka. Závěr první půle patřil domácím, kteří vybojovali několik rohových kopů, po kterých se ale do koncovky nedostali.

Do druhého poločasu udělal domácí trenér dvě změny, když v kabině nechal Sudka s Ansumou, místo kterých poslal do hry Mbaha a Klaina. Již ve 47. minutě mohli Benátečtí prohrávat. Vondra měl před sebou pouze brankáře Michňu, avšak nezacílil přesně. Jakoby tato šance hostí předznamenala, kam se bude druhý poločas ubírat. Hosté totiž byli daleko přesnější a hlavně nebezpečnější. O chloupek vedle totiž mířil o chvíli později také Mlynka. Z pravé strany zakončoval také Vácha, avšak také jen do míst, které trefil před tím Mlynka. Nepřesný byl také Tomášek se svojí střelou z otočky. Čtvrt hodiny před koncem mohl po standardní situaci Michala Sedláčka potrestat hosty nabíhající Karásek, který ale trefil jen boční síť. Devět minut před koncem se musel činit také Michňa, který zlikvidoval Váchovu střelu. Čáslavský záložník zakončoval po Brejchově centru také v 84. minutě. Michňovi míč vypadl, domácí ale na poslední chvíli odkopli do bezpečí. Závěr patřil hostům, kteří měli k dispozici několik standardních situací. Brejcha však střílel nepřesně, o mnoho lepší byla Haškova střela z trestného kopu ve druhé nastavené minutě. Domácí si mocně oddychli, neboť je zachránila levá tyčka Michňovy branky. Rozhodnout tak musely penalty.

První penaltu si vzal na starost Martin Škarecký a trefil se přesně do šibenice – 1:0. Pavel Tomášek svoji střelu příliš neumístil a Michňa se činil. Avšak ani Tochukwu Mbah nebyl přesný, jeho pokus totiž Vorel vyrazil do tyčky. Střídající Radim Jíra si vybral druhou stranu než jeho kolega Tomášek, Michňa byl ale opět u své tyče včas. Martin Borovička se s ničím nepáral a tvrdou střelou proměnil – 2:0. Ani Jan Vondra si nepřišel na Lukáše Michňu. Výpomoc z Vlašimi mířila spíše doprostřed branky, avšak trefila jen nohy benáteckého brankáře. Rozhodnout tak mohl Milan Karásek, který si vybral opačnou stranu, než kam skákal Vorel a přisoudil tak druhý bod benáteckému týmu – 3:0.

Benátečtí tak získali v souboji s poslední Čáslaví dva body, které se ale rozhodně počítají. Zápas s posíleným soupeřem nebyl vůbec jednoduchý a výkon hostí neodpovídal poslední příčce. 


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnes jsem s výkonem týmu nespokojen. Doslova jsme urvali dva body. Do druhého poločasu jsem dvakrát vystřídal, chtěl jsem něco změnit, zrychlit hru, bohužel se to nepodařilo. V posledních deseti minutách jsme se dostali pod tlak, protože jsme nedokázali podržet míč. Za dva body musíme být rádi. Předvedli jsme diametrálně odlišný výkon než proti Jirnům. Samozřejmě nebyli jsme tak posíleni z Mladé Boleslavi, na to bych se ale nechtěl vymlouvat. Na druhou stranu, alespoň dostanou šanci naši kluci, kteří budou hrát opět o víkendu v Tachově."

Trenér Čáslavi Oldřich ABRHÁM: „Pochopitelně do Benátek jsme odjížděli s určitými obavami, protože jsme měli strach, že za ně nastoupí borci z Mladé Boleslavi. Bezprostředně po zápase musím říci, že jsme trošku zklamaní. Dle našeho názoru jsme byli po celý zápas aktivnější a fotbalovější. Hlavně ve druhém poločase jsme si vytvořili spoustu brankových příležitostí. Ve druhé půli jsme byli jasně lepším týmem. Bohužel se nám lepí smůla na kopačky. V rozhodujících chvílích selháváme, což nás trošku sráží. Utkání bylo kvalitní i soupeř byl kvalitní. Samozřejmě Benátky jednoznačně těží ze hry hráče Sedláčka, který je jejich dominantním hráčem. Snažili jsme se jej eliminovat, připravovali jsme se na něho. Částečně se nám to podařilo, přesto měl prsty v obou soupeřových brankách. To ale bylo ze standardních situací, takže jsme to těžko nějak mohli ovlivnit. Na jednu stranu si musíme vážit jednoho bodu, protože je to plusový bod z venku. Na rovinu jsme ale dva body ztratili."

Předzápasové představení soupeře Čáslavi naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Čáslav ZDE!

VIDEO: SK Benátky – FK Čáslav ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasùm ZDE!

ČLÁNEK z novin Boleslavského deníku ZDE! 

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE!

VÝSLEDKY 5. kola ČFL:

  • SK Benátky – Čáslav 3:2 np (2:2)
  • Chrudim – Union 2013 2:0 (1:0)
  • Táborsko "B" – Kolín 2:0 (1:0)
  • Králův Dvůr – Písek 1:0 (0:0)
  • Tachov – Domažlice 1:0 (0:0)
  • Zápy – Štěchovice 1:0 (1:0)
  • Vltavín –  Jirny 5:1 (3:1)
  • Benešov – Dobrovice 1:2 (0:1)
  • Brozany – V.Žižkov 1:3 (0:2)
  • Most – Převýšov 0:1 (0:1)

Příští 7. kolo v 16:30 hod., SOBOTA: Tachov – Benátky (10:30), Vltavín – Zápy (10:15), Králův Dvůr – Benešov, NEDĚLE: Táborsko "B" – Čáslav (10:15), Převýšov – Štěchovice (10:15), V.Žižkov – Domažlice (10:15), Most – Union 2013, Brozany – Chrudim, Jirny – Písek, Kolín – Dobrovice.