Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 06.11.2011

SK Benátky "B"   TJ Sokol Řepov
2:2
( 0:1 )

Gabriel – Feri, Hejtmánek, Svačina (75. Bambuch), M. Šukal – Jan Kraus, Langšádl, Jakub Kraus, Korejza – Valdman (54. Kučera), V. Šesták

Diváků: 50

Zachař – Auer, Bernard, Lukáš, P. Šukal – Fanta, Schoefler, Hlaváč, Štecha – Tůma, Jurošek

 
góly: 71. Jan Kraus, 76. V. Šesták – 35. Hlaváč, 70. Jurošek
karta: Feri, Hejtmánek, Kučera, Langšádl – Štecha
karta:
rozhodčí: Chládek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva doma s Řepovem pouze remizovala !

V nedělním téměř jarním odpoledni hostila rezerva Benátek nad Jizerou tým Řepova a chtěla bodovým ziskem potvrdit vysokou výhru z Bezna. Hosté v minulém kole doma remizovali s Klášterem Hradiště nad Jizerou. Ze základní sestavy domácím také vypadli hráči brankář Jíra, Beneš, Mareš, Vaňousek a Šťastný, kteří jeli s „A“ týmem do Sedlčan.

Za první poločas se moc zajímavých událostí, zejména ze strany domácích neudálo. Za zmínku stojí pouze střela ze střední vzdálenosti Jakuba Krause, kterou ale u tyče včas lapil hostující velezkušený brankář Zachař. Domácí měli možnost zahrávat několik přímých kopů z více než slibné vzdálenosti, ale žádný pokus nebyl vydařený a branku neohrozil. Hosté poprvé vystrčili růžky v 23. minutě, ale byla to velmi nebezpečná šance. Po pravé straně se dobře probil hostující záložník a prudkým centrem po zemi oslovil jediného klasického útočníka hostů. Ten pouze o kousek ideálně nedosáhl na míč, který by jistě směřoval do sítě. Další velkou šanci hlavičkoval útočník Řepova z dvou kroků nad branku Bartoše. Do třetice pak byl v šanci opět hostující forvard, ale míč ideálně netrefil. Domácím tato varování nestačila a tak v 35. minutě definitivně udeřilo. Po nepřesné přihrávce přes střed našel Hejtmánek nohu řepovského Marka Hlaváče a ten po úniku z půlky hřiště nasadil Gabrielovi housle a hosté překvapivě vedli – 0:1. Do konce poločasu se již nic důležitého nestalo.

Druhá polovina utkání začala tak, jak první skončila. Domácím vázla kombinace, hosté kontrolovali dění, které řídil zejména zkušený kapitán hostů dvaačtyřicetiletý Radek Tůma. Domácí trenér Hejtmánek tak sáhl ke střídání s cílem oživit hru. Na plochu tedy přišel v 54. minutě Kučera, který se postavil na hrot místo dorostence Sebastiána Valdmana. Domácí se s příchodem Kučery probrali a začali ohrožovat branku Zachaře. Kučera zahrál standardní situaci téměř od rohového praporku. Centr se snesl ke Korejzovi a odražený míč po jeho střele deputoval k Langšádlovi. Ten ho ale v bezprostřední blízkosti napálil pouze do Zachaře. Kučera poté zahrával rohový kop, ale po skrumáži hosté odkopli do bezpečí. Feri zkusil pozornost Zachaře střelou z dálky, ale ta jen těsně minula pravou tyč. Po přihrávce Korejzy se na vápně uvolnil aktivní opět Kučera a jeho pěknou střelu na zadní tyč Zachař vyrazil na roh. Záhy bohužel přišla další chyba domácího kapitána Hejtmánka. Ten propadl v souboji s Juroškem. Libor Jurošek své sólo z půlky hřiště bez problému zakončil a Gabriel tak podruhé kapituloval – 0:2. Záhy ale snížil Jan Kraus. Po krásném centru za obranu ho našel Jakub Kraus a Jan Kraus hlavou přehodil gólmana – 1:2. O pět minut později domácí dokázali srovnat. Svou bojovností se míče zmocnil Vojtěch Šesták, který pak nepřihrál volným Kučerovi a Korejzovi, ale sám vystřelil. Na střelu však hostující brankář nezareagoval a ta skončila v brance – 2:2. Hosté od inkasované branky prakticky zmizeli ze hřiště. K dispozici měli pouze dvě slibné standardní situace, které brankou neskončili. První pokus Tůmy skončil nad, druhý bravurně zneškodnil Gabriel. Na druhé straně pak za cenu žluté karty zastavil unikajícího hráče Řepova na půli nedovoleně Hejtmánek. Poslední příležitost k zisku třech bodů měl Vojtěch Šesták. Kučera se na pravé straně vápna pěkně uvolnil a po zemi přihrál na nabíhajícího Šestáka, který ze vzdálenosti zhruba 13 metrů poslal míč vysoko nad, čímž udělal tečku za nedělním utkáním, které skončilo dělbou bodů.

V posledním kole podzimu hostí hráči Benátek nad Jizerou „B“ poslední tým tabulky, hráče Čejetic. Ti v tomto víkendovém kole dokázali vybojovat bod za remízu 3:3 s Beznem.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 11. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Řepov 2:2 (0:1)
  • Čejetice – Bezno 3:3 (1:3)
  • Dobrovice "B" – Kněžmost 7:0 (1:0) článek
  • Klášter – Kr.Vrutice 2:1 (2:1)
  • K.Hlavno – Struhy 1:0 (0:0) článek
  • Krnsko – Zdětín 3:1 (1:0)
  • Akuma – Březno 0:2 (0:1)

Příští 12. kolo okresního přeboru ve 14:00 hod., SOBOTA: Březno – Klášter, Řepov – Kr.Vrurice, Zdětín – K.Hlavno, Struhy – Akuma, Bezno – Dobrovice "B", NEDĚLE: Benátky "B" – Čejetice, Kněžmost – Krnsko.