Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 30.kolo 22.06.2008

SK Benátky   SK Sokoleč
3:2
( 2:1 )

Řezáč - Havránek, Hrouda, Karásek, Šukal - Bohdan (88´ Benda), Svoboda, Novotný, Korejza - Došlý (80´ Pospíšil), Duchoslav (71´ Šesták)

Diváků: 300

Podrázský - Plaček, Soukup, Zemanec, Kulhánek – L.Němec, Vodvářka, Šťastný, P.Němec – Jeník, Puk (70´Král)

 
góly: 11´ Došlý, 43´ Korejza, 74´ Bohdan - 9´ Šťastný, 80´ Jeník
karta: Novotný, Bohdan, Šesták - Šťastný, Vodvářka
karta:
rozhodčí: Zelenda - Lerch, Richtár
  Střely na branku: 6:4
Střely mimo: 4:2
Rohové kopy: 2:8
Ofsajdy: 4:0
Fauly: 11:21
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky přežily infarktový závěr a hlásí postup !

V posledním 30. kole  I.A třídy sehráli benátečtí před početnou návštěvou zápas o všechno neboli zápas pravdy.  Úkol tak pro benátecké  zněl jasně. Pokud si domácí chtěly udržet druhou postupovou příčku, museli zvítězit.

Úvod zápasu byl pro benátecké jako ze špatného snu. Již v 9. minutě po prvním rohovém kopu utkání se hlavou prosadil sokolečský Šťastný - 0:1 a tak  benáteckým hráčům začalo v úmorném počasí býti ještě větší teplo a vidina postupu tak dostala hned v úvodu zápasu vážnou trhlinu. Na štěstí o pouhé dvě minuty později Benátky srovnaly. Po faulu na Bohdana rozehrál standartní situaci Novotný na hlavu Došlého který na zadní tyči nekompromisně vyrovnal - 1:1. Následující minuty utkání se benátečtí tlačili před branku soupeře, naopak Sokoleč vůbec nikam nepospíchala. Další šanci si tak na své konto připsaly Benátky. Ve 24. minutě prodloužil autové vhazování Hrouda na Duchoslava který z malého vápna přestřelil, nutno říci že měl stíženou pozici. Benátky se otočení výsledku dočkaly až v závěru první půle po krásné akci. Korejza si na šestnáctce narazil s Došlým a po kličce brankáři Sokolče uklidil do prázdné branky - 2:1 a rozjásal benátecké fanoušky. Do kabin tak odešly Benátky s jednogólovým náskokem ovšem kdo ve druhé půli čekal zajímavý průběh utkání rozhodně se nemýlil.

Nástup do druhého poločasu měly lepší Benátky. V 58. minutě předvedli domácí pohlednou akci. Po ose Bohdan, Došlý doputoval míč až ke Svobodovi který obstřelil gólmana hostí bohužel gólovou radost zastavila konstrukce branky. Další branková příležitost se zrodila až v 73. minutě kdy se ke standartní situaci postavil Novotný a svým centrem našel zcela volného Hroudu na malém vápně. Ten však z této pozice dokázal trefit gólmana Sokolče, který s velkým štestím vyrazil. Gólovou pojistku a jak se později ukázalo jízdenku do krajského přeboru vystavil Bohdan v 74. minutě. Po milimetrovém centru Havránka se hlavou prosadil právě on - 3:1. Kdo však předvídal klidný závěr zápasu byl na omlyu. V 80. minutě s trochou štestí snížil hostující Jeník střelou z voleje na vzdálenější tyč Řezáčovy branky - 3:2 a domácí tak čekali hodně krušné chvíle. Sokoleč ve zbývajících minutách Benátkám víceméně nepůjčila balón. Infarktový závěr přinesla třetí minuta nastavení. Po rohovém kopu Sokolče balón putoval za záda již překonaného Řezáče. Toho však na štestí na brankové čáře plnohodnotně zastoupil Novotný který vyhlavičkoval z prázdné branky. A tak po avizovaném pěti respektivě sedmi minutovém nastavení co oddaloval závěr zápasu rozhodčí Zelenda mohli domácí odšpuntovat šampaňské a benátecký vlak tak dojel do cílové stanice s názvem KRAJSKÝ PŘEBOR.

  • Do Krajského přeboru postupují: FC Graffin Vlašim "B" a SK Benátky.
  • Do I.B třídy sestupují: Slavia Jesenice, Sokol Teplýšovice a Sokol Kosořice.

VÝSLEDKY posledního 30. kola :

  • SK Benátky – SK Sokoleč 3:2 (2:1)
  • Brandýs n/L. – Poděbrady 6:3 (2:1) - článek
  • Uhl.Janovice – Kutná Hora 2:2 (0:2) - článek
  • Vlašim "B" – Čejetice 4:1 (2:0) - článek
  • Čáslav "B" – Sl.Jesenice 1:0 (0:0) - článek
  • Mn.Hradiště – Chocerady 9:1 (5:1) - článek
  • Teplýšovice – Bakov n/Jiz. 2:4 (2:2) - článek
  • Kosořice – Kouřim 3:6 (1:4) - článek 1 a 2

VŠECHNO FOTO ZE ZÁPASU ZDE

Fotogalerie