Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 25.kolo 13.06.2010

SK Benátky "B"   Slavoj Krováčova Vrutice
0:7
( 0:5 )

Libor Novák – Feri, Chupík, Mulač, Hejtmánek – Beneš, Mezera, Došlý (83. Šesták), Šukal M. – Buryán (75. Svoboda), Bambuch (65. Kučera)

Diváků: 150

Manžel – Ladislav Novák, Rovenský (46. P. Bůžek), Bohata (59. Musil), Jiří Havelka – Jan Havelka, Michal Korec, Černý, Manda – Martin Korec, J. Bůžek (77. Hűtter)

 
góly: 37. a 43. Michal Korec, 7. Černý, 30. Martin Korec z PK, 35. Ladislav Novák, 76. J. Bůžek, 89. Manda
karta: 2:1
karta: 16. Mulač
rozhodčí: Hloucal
  Střely na branku: 4:15
Střely mimo:
Rohové kopy: 6:3
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva  dostala doma sedmigólový výprask !

V nedělní odpoledne hostila benátecká rezerva tým z nedaleké Kropáčovy Vrutice, který po sobotním vítězství Akumy spadl v tabulce z první pozice na druhou, ale chtěl se na nejvyšší  stupínek po nedělním zápase vrátit a po předvedeném výkonu si to také zasloužil.

Utkání začalo s malým zpožděním, ale to nemělo na hostující tým žádný vliv, když hned ve druhé minutě slibně rozjíždějící akci utnul taktickým faulem na půli hřiště domácí Marek Mulač, který za zákrok dostal žlutou kartu. O pár minut později hosté rychle rozehráli standardní situaci na nabíhajícího Černého, který měl na rohu vápna dostatek času i prostoru k zakončení a krásnou křížnou střelou s pomocí tyče překonal Nováka – 0:1. Benátky tato situace probudila a aktivity se chopil zejména Došlý, který dvakrát v krátkém sledu našel skvělým pasem za obranu nabíhající spoluhráče. V prvním případě Buryán neprokázal svou pověst kanonýra a z velice slibné akce netrefil branku. Ve druhém případě pak Beneš nechal vyniknout brankáře hostí, když situaci řešil razancí a nastřelil pouze vyběhnuvšího gólmana. Další příležitost ke vstřelení braky měl Došlý, který ze slibné pozice z přímého kopu minul šibenici o centimetry. Tím ale naděje Benátek na bodový zisk z tohoto utkání zmizely. Ve 20. minutě totiž podruhé musel hasit nebezpečný kontr Mulač a dostal druhou žlutou a tedy červenou kartu a šel předčasně do sprch. Hosté záhy přesilu v poli zužitkovali, když Šukal fauloval v pokutovém území a Korec poslal míč z penalty na druhou stranu než si vybral Novák – 0:2. Benátky nadále chtěli hrát dopředu, ale to vyhovovalo Kropáčově Vrutici, které přechody do rozhozené a neúplné obrany svědčili. To si totiž po přihrávkách až před prázdnou branku pohráli s domácími hráči – 0:3. Další akce po pravé straně Kropáčovy Vrutice, kdy z brankové čáry nakopl míč šajtlí hostující hráč a k překvapení všech trefil branku a nachytal v nedbalkách Nováka, který jako všichni na hřišti i v ochozech čekal centr – 0:4. Domácího brankáře Nováka pak nechal tým ještě několikrát na holičkách, který se proti střelám ale vyznamenal a tým podržel. Ovšem středem obrany prošel jako nůž máslem hostující hráč a dal podobu poločasovému výsledku – 0:5.

Druhý poločas byl o poznání méně aktivní, ale bylo vidět, že Benátky chtějí vstřelit alespoň čestnou branku. Šanci ale měli nejdříve hosté. Tvrdou tečovanou střelu zpoza vápna skvěle chytil Novák. Po přihrávce Buryána šel pak sám na brankáře Došlý, ale z vyložené šance minul branku. V 60. Minutě se dostal na hřiště domácí Kučera místo Bambucha a hru oživil. Nejdříve po přihrávce od Beneše z těžké pozice minul branku. Následoval centr na zadní tyč opět od Beneše, ale ve skluzu volej trefil těsně nad. Poté hezky uvolnil Došlého, který šel podruhé v zápase sám na brankáře hostů a mohl i přihrávat na volné spoluhráče Buryána a Beneše. Vzal zodpovědnost na sebe, ale ani tentokrát neuspěl a bránu přestřelil. Poté domácí mužstvo již rezignovalo a i díky tomu hosté přidali ještě dva góly. V obou případech přihrávkami před téměř prázdnou branku nedali z bezprostřední blízkosti Novákovi šanci. Skóre se zastavilo tedy na krutých – 0:7, i když domácí měli hned několik jasných příležitostí dát výsledku přijatelnější podobu.

V posledním utkání jara zajíždí „B“ mužstvo do Čejetic, které má v tabulce stejně bodů. K jisté účasti v příštím ročníku okresního přeboru stačí rezervě, aby Skalsko nevyhrálo ve Struhách či získat z tohoto utkání bod.

Krátké články z Boleslavského deníku k pěti zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 24. kola :

  • SK Benátky "B" – Kr.Vrutice 0:7 (0:5)
  • Doubrava – Kněžmost 0:2 (0:2)
  • Předměřice – Klášter 0:4 (0:2)
  • Skalsko – Akuma 2:6 (0:3)
  • Pěčice – Čejetice 2:1 (0:1)
  • Řepov – K.Hlavno 2:2 (1:2)
  • Březno – Struhy 1:1 (1:0)

Poslední 26. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Čejetice – SK Benátky "B", Akuma – Řepov, Klášter Březno, Kněžmost – Pěčice, K.Hlavno – Doubrava, Struhy – Skalsko, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Předměřice,