Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 25.kolo 11.06.2011

SK Benátky "B"   FK Dobrovice "B"
1:2
( 1:1 )

Jíra – Feri, Hejtmánek, Chupík, M. Šukal – Jan Kraus, Jakub Kraus, Kučera (46. Zuna), Davídek – Bambuch (73. Kinzl), Buryán (59. V. Kohout)

Diváků: 60

Kortus – Brynych, Hruška, Pečinka (83. Láska), Žahourek (54. Jílek), Čáslava, Benda, Černý, F.Kořínek, Antoš, Kameník (69. Pavlíček)

 
góly: 27. Kučera – 12. a 75. Benda (druhý z pen.)
karta: Davídek – Hruška, Pečinka, F.Kořínek, Kameník
karta:
rozhodčí: Tvaroh – Sobalík, Vízek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva Benátek přenechala doma všechny body béčku Dobrovic !

V klasický den i čas, tedy v neděli od 17 hodin, přijel na benátecký pažit jeden ze soupeřů okresního přeboru, kterým tentokrát byla rezerva Dobrovice. Toto utkání se hrálo jako předvoj utkání, které se odehraje za týden, kdy se na stejném místě a v stejný čas utkají A mužstva těchto týmů. V obou případech jsou za mírné favority bráni hosté. Rezerva hostujícího celku v minulém kole rozdrtila tým Bezna, kdy se hattrickem podílel na výhře David Benda, donedávna ještě skalní hráč Benátek. Domácí naopak doma jen tak neprohrávají a to nechtěli ani tentokrát a po minulé prohře na půdě Akumy MB si chtěli spravit reputaci.

Utkání začalo ve vysokém tempu, o které se dle předpokladů starali hosté, větší šanci ke vstřelení branky si ale nevytvořili, pouze Antoš se dostal do blízkosti branky, ale domácí obrana v čele s brankářem Jírou situaci vyřešili. Ovšem o několik minut později přišlo rozehrání rohového kopu nakrátko a následnou přihrávku Kořínka z brankové čáry placírkou umístil na přední tyč nikým nehlídaný David Benda0:1. Postupem času se domácí dostávali více do hry a hru vyrovnali. Po několika slibných akcích nakonec došlo ke srovnání skóre ve 27. minutě. Buryán tečoval špatnou rozehrávku hostů na jejich polovině, k balonu se dostal mladý Jakub Kraus, který poslal míč na Pavla Kučeru, který si ještě narazil s Janem Krausem a dostal se před gólmana Kortuse a střelou k tyči mu nedal šanci – 1:1. Vedení na domácí stranu mohl strhnout střelec posledních zápasů Bambuch, ale jeho pokus šel nad břevno. Hosté začali více chybovat v rozehrávce, ale Benátky už více šancí neměli a tak se šlo do kabin smírně za nerozhoného stavu.

Druhý poločas pokračoval v trendu boje od vápna k vápnu. Až po patnácti minutách druhé půle se zrodila šance na vstřelení branky, do které se dostali hosté, ale Jíra v brance obstál a z ošemetné situace vyšel vítězně domácí tým. Domácí zcela přenechali iniciativu hostům a branku Kortuse prakticky neohrozili. Po souboji ve vápně s Martinem Ferim spadl hostující Pavlíček, ale píšťalka sudího Tvaroha v tomto případě zůstala němá, za což se hosté pustili do diskuzí, ovšem na verdiktu to nic nezměnilo. V 74. minutě si pak Benátky vytvořily jedinou vážnější šanci ve druhém poločase. Radim Davídek centroval před bránu, našel hlavu Václava Kohouta, který ovšem zamířil jen do rukavic připraveného brankáře hostí Kortuse. Utkání  ale nakonec domácí prohráli a bylo to právě díky penaltě. Hned po této šanci domácích fauloval tentokráte Martin Šukal ve vápně hostujícího hráče a sudí Tvaroh tentokráte už pokutový kop správně nařídil. Penaltu proměnil David Benda1:2. Domácí si už poté do konce poločasu žádnou šanci nevypracovali a exbenátecký hráč tedy rozhodl o tom, že tři body si odvezou hosté, kteří tak domácím oplatili prohru z podzimního vzájemného zápasu.

Poslední kolo zajíždí naše rezerva v sobotu 18. 6. do Března, které v podzimní části s naším týmem remizovalo 1:1. Doufejme, že náš tým zakončí sezonu vítězně.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 25. kola :

  • SK Benátky "B" – Dobrovice "B" 1:2 (1:1)
  • Bezno – Březno 1:2 (1:1)
  • Řepov – Pěčice 0:4 (0:2)
  • Krnsko – K.Hlavno 5:2 (3:2)
  • Struhy – Čejetice 2:1 (1:0)
  • Klášter – Akuma 4:3 (0:1)
  • Skalsko – Předměřice 5:5 (1:3)

Poslední 26. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Březno – Benátky "B", Pěčice – Skalsko,  Čejetice – Bezno, Akuma – Krnsko, K.Hlavno – Řepov, NEDĚLE: Dobrovice "B" – Klášter, Předměřice – Struhy.