Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 29.10.2011

SK Bezno   SK Benátky "dorost"
0:6
( 0:3 )

Diváků: 15

Kubát – Hrdlička, Svačina, Jíra, Kapoun (65. Langšádl) – Valdman (58. Pařízek), Kraus Jakub (70. Vaňousek), Fingerhut, Čadil – Kamlach, (60. Olah), Krýda

 
góly: 29., 55. a 56. Kamlach, 2. a 23. Krýda, 72. Fingerhut
karta: Kraus Jakub
karta:
rozhodčí: Kočárek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost zvítězil v Bezně a po páté za sebou neztratil ani bod !

V desátém kole podzimní části soutěže I.A třídy dorostu, zavítali benátečtí dorostenci do nedalekého Bezna. Hráči Bezna byli oproti dvěma posledním zápasům posíleni o  některé šikovné hráče se střídavým startem z Chotětova, tudíž se očekával zajímavý duel. Od úvodního hvizdu však bylo patrné, že Benátečtí budou se svou kombinační hrou lepším celkem tohoto utkání. Na dosti poničeném a těžkém terénu benátečtí dorostenci nakonec zvítězili stejným rozdílem jako den před nimi ve stejný čas benátecké „B“ mužstvo v Okresním přeboru nad „A“ mužstvem Bezna. Bezenští tak od Benátek za víkend inkasovali dvanáct branek.

Úvodní branka Benátek padla hned ve 2. minutě. Velmi dobře hrající Martin Kapoun vybídl ke skórování Štěpána Krýdu a ten se svou levačkou opřel do míče a přízemní střelou otevřel skóre utkání – 0:1. Další branku utkání vstřelili Benátečtí v 23. minutě, kdy Antonín Fingerhut z pravé strany poslal střílený centr do šestnáctky soupeře a nabíhající Štěpán Krýda se znovu nemýlil – 0:2. Do poločasu se benátečtí dorostenci trefili do černého ještě jednou. Po pěkné individuální akci Martina Kapouna po levé straně a přihrávce tzv. na zlatém podnose na zakončujícího Jana Kamlacha, který zakončil do prázdné branky soupeře – 0:3.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, tudíž další branky Benáteckých na sebe nenechali dlouho čekat. Nejprve se nadvakrát trefil v 55. minutě opět Jan Kamlach0:4. Tento hráč završil svůj hattrick hned v 56. minutě. Antonín Fingerhut příkladně vybojoval míč, ihned ho posunul dopředu na Štěpána Krýdu a ten průnikovou přihrávkou vybídl k samostatnému úniku střelce zápasu Jana Kamlacha, který mazácky přeloboval brankáře domácích – 0:5. Poté měli největší svou šanci domácí hráči, kdy po standardní situaci a hlavičce ve skrumáži skončil míč na tyči brankáře Kubáta. Konečný účet zápasu podtrhl hlavičkující Antonín Fingerhut v 72. minutě, když dorážel do sítě odražený míč od břevna branky hostí po zakončení střídajícího Milana Olaha – 0:6. Nutno podotknout, že utkání mohlo skončit i daleko větším rozdílem ve prospěch hostí z Benátek, ale ty minimálně další tři své tutovky nedokázali proměnit a regulérní branka hlavou Františka Pařízka nebyla uznána pro chybně odmávaném ofsajdu domácího pomezního rozhodčího.

Benátečtí dorostenci po páté výhře za sebou mají na svém kontě prozatím 23 bodů a zaujímají 2. místo v tabulce I. A třídy. V následujícím domácím utkání v sobotu 5.11. přivítají ve šlágru kola první Březno, které má prozatím 25 bodů.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Jsem rád, že nás kluci poslechli, když jsme je před zápasem nabádali, aby hlavně utkání nepodcenili. S ohledem na kvalitu hrací plochy jsem byl celkem spokojený i s předvedenou naší hrou, i když  v prvním poločase mě někteří naši hráči nepřišli tak zapálený jako jindy. Celkově jsme však naprosto zaslouženě zvítězili po kolektivním výkonu, který byl po zápase umocněn společným hledáním zakopnutého míče v sousedním řepném poli."

Všechno FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 10. kola I.A třídy dorostu :

  • SK Bezno – SK Benátky 0:6 (0:3)
  • Zeleneč – D.Bousov 2:4
  • Poděbrady – Č.Brod 2:1
  • Březno – Bakov 3:0
  • Úvaly – Semice 4:0
  • Jirny – Miovice 4:2
  • Dl.Lhota – Lysá n/L. 0:0

Příští 11. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: SK Benátky – Březno, Semice – Bezno, D.Bousov – Dl.Lhota, Lysá – Poděbrady, Milovice – Zeleneč, NEDĚLE: Bakov – Jirny, Č.Brod – Úvaly.

Fotogalerie