Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 03.10.2015

FK Králův Dvůr   SK Benátky
2:0
( 0:0 )

Krček – Petr, Šilhavý, Holý, Šindelář, Procházka (80. Hlinka), Soldát, Sabou (46. Hájek), P. Pilík, Volešák (90. Eliáš), Balšánek (85. Junek)

Diváků: 200

Michňa – Buryán (78. Mar. Sedláček), Borovička, Kubista, Smetana (82. Ansuma), Mich. Sedláček, Škarecký, Mendy, Sudek, Skácel (63. Synek), Mbah (74. Klain)

 
góly: 68. Pilík, 90+1. Junek
karta: 45. Procházka, 90. Junek
karta:
rozhodčí: Matějček – Machýček, Štefan
delegát:
Jiřík Jiří
  Střely na branku: 4:1
Střely mimo: 6:14
Rohové kopy: 7:3
Ofsajdy: 4:2
Fauly: 7:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky se z Králova Dvora vrátily bez bodů !

O tom, že se na půdě Králova Dvoru hraje velmi těžce, se v pohárovém utkání přesvědčila i pražská Sparta. Benátečtí ovšem odjížděli do Králova Dvora určitě nějaký ten bod k Jizeře přivézt a prodloužit šestizápasovou šňůru bez prohry. To se  ovšem nepodařilo, jelikož většina střeleckých pokusů nemířila mezi tři tyče domácí brány a nakonec odjeli domů s porážkou 0:2.

Partnerská Mladá Boleslav vyslala do tohoto utkání trio svých hráčů. Benátecký dres oblékli obránci Vojtěch Kubista s Gastonem Mendym a záložník Rudolf Skácel. První příležitost si vypracoval hostující Mbah, jeho zakončení ale postrádalo razanci. Na druhé straně nepřesně střílel exligový Pilík. O mnoho větší šanci si královodvorští fotbalisté připravili na 13. minutu. Míč z nadějné pozice ale skončil vysoko nad brankou. Benátečtí spoléhali na důslednou a poctivou obranu a tato taktika jim bezezbytku vycházela. Když to nevycházelo domácím kombinačně, zkusili to přímou střelou z uctivé vzdálenosti. Jako v případě agilního Pilíka, který ale těsně přestřelil. Do střelecké pozice se dostal také hostující Skácel, který ovšem minul o metr levou tyčku Krčkovi branky. Další šanci v první půly si tak přichystali opět hosté na poslední minutu. Mbah se dostal s míčem do ideální střelecké parkety, poté ale o malý kousek přestřelil.

Ve druhém poločase drželi domácí možná častěji míč na svých kopačkách ale v 66. minutě si Benátky vypracovaly tutovou šanci. Kapitán Škarecký ale po přihrávce Mendyho trestuhodně z malého vápna přestřelil prázdnou branku. Otřepané pravidlo nedáš dostaneš se potvrdilo v 68. minutě, kdy centr z levé strany usměrnil za Michňova záda Pavel Pilík1:0. V závěru domácí tým praktikoval zkušenou hru, která znemožňovala dostat se Benáteckým do koncovky. Naopak v první nastavené minutě pláchl střídající Jiří Junek a přesnou střelou přidal druhý pojišťovací gól – 2:0. Chvíli poté hlavní rozhodčí Matějček utkání ukončil.

Benátečtí si tak připsali vůbec první porážku na venkovním hřišti v premiérovém třetiligovém ročníku. Nyní hostí na svém stadionu dalšího z aspirantů na nejvyšší pozice. Do Benátek nad Jizerou přijedou daleké Domažlice s novým zkušeným trenérem Zdeňkem Michálkem na lavičce. Benátečtí se budou snažit odčinit porážku z Berounska a připsat si další body, které jsou nyní potřeba.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Herně to byl dobrý zápas. Nemůžeme však vyhrát na hřišti velmi dobrého soupeře, pokud nevstřelíme branku. V obou poločasech jsme si vypracovali po jedné stoprocentní šanci. Domácí hráli zezadu, kombinačně. Zápas měl slušnou úroveň. Bohužel jsme neproduktivní, pokud bychom šli do vedení, soupeř by musel něco změnit a možná by to vyznělo pro nás. Takhle jsme si připsali první porážku na venkovním hřišti."

Trenér Králova Dvora František BARÁT: „S výsledkem jsem spokojený. Ve druhé polovině druhého poločasu jsme se vzepjali. Popravdě řečeno, první poločas nebyl dle mých představ. Možná ještě začátek, ale od pětadvacáté či třicáté minuty jsme byli strašně nervózní. Kazili jsme lehké míče a soupeř nás přehrával. Ani atmosféra na hřišti nebyla ideální. V kabině jsme se zklidnili. Ve druhé půli jsme začali lépe a hlavně obezřetně. Postupem času jsme získávali převahu, měli jsme více ze hry a vypracovali jsme si více šancí. Hosté za nerozhodného stavu překopli prázdnou bránu. V tom případě jsme měli trochu štěstí. Tyto zápasy jsou hrozně vyrovnané. Benátky měly ve svém kádru řadu kvalitních hráčů z Mladé Boleslavi, ať už třeba bratry Sedláčky či zkušeného Buryána. Nepříjemní byli i ti dva hráči snědé pleti. Hostující mužstvo má svoji kvalitu. Ne nadarmo mají slušné výsledky, byť jsou nováčkem. S výsledkem jsem spokojen, se hrou až ve druhém poločase. Kdybychom se ve druhé půli nesemkli a nezlepšili se, dnes jsme nevyhráli. Naštěstí jsme to zvládli."

Předzápasové představení soupeře Králova Dvora naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Králův Dvůr – SK Benátky ZDE!

VIDEO: FK Králův Dvůr – SK Benátky ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasùm ZDE!

VÝSLEDKY 9. kola ČFL:

  • Králův Dvůr – SK Benátky 2:0 (0:0)
  • Kolín – Union 2013 2:1 (1:0)
  • Písek – Domažlice 3:2 (0:0)
  • Jirny – Dobrovice 2:1 (0:0)
  • Vltavín – Tachov 3:2 (2:1)
  • Most – Chrudim 2:1 (0:1)
  • V.Žižkov – Štěchovice 1:2 (0:2)
  • Táborsko "B" – Zápy 1:2 np (1:1)
  • Brozany – Benešov 0:2 (0:1)
  • Převýšov – Čáslav 1:2 (0:1)

Příští 10. kolo v 16:00 hod., SOBOTA: Chrudim – Převýšov (10:15), Tachov – Brozany (10:30), Dobrovice – Písek, Králův Dvůr – Vltavín, NEDĚLE: Benátky – Domažlice, Benešov – Táborsko "B", Štěchovice – Jirny, Union 2013 – V.Žižkov, Čáslav – Kolín, Zápy – Most.