Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 24.03.2012

FK Slovan Lysá n/L.   SK Benátky "dorost"
0:2
( 0:1 )

Diváků: 20

Jíra – Kapoun, Tott, Svačina, Valdman (85. Vaňousek) – Hrdlička (80. Olah) Fingerhut, Kraus Jakub (75. Langšádl), Čadil – Krýda, Pařízek

 
góly: 31. Kraus Jakub, 67. Hrdlička
karta:
karta:
rozhodčí: Němeček
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
František Pařízek

Průběh zápasu

Dorost v úvodním utkání jara vyhrál v Lysé nad Labem !

K prvnímu zápasu jarní části zajížděli benátečtí dorostenci do nedaleké Lysé nad Labem. I když celý týden bylo krásné slunné počasí, tak se utkání odehrálo na vedlejším tréninkovém hřišti, které bylo ve velmi špatné stavu. Tento fakt se negativně podepsal na úrovni utkání, které mělo zejména bojovný charakter.

První šanci zápasu měli ve 20. minutě benátečtí, kdy František Pařízek pohotově dorážel míč z úrovně penalty po vyhraném souboji Štěpána Krýdy. Tento pokus však zablokoval stoper domácích těsně před brankovou čarou. Další příležitost Benátek skončila již brankou. Ve 31. minutě míč putoval po ose Krýda – Pařízek – Kraus. Posledně jmenovaný Jakub Kraus velmi pěkně vyřešil situaci v šestnáctce a levou nohou poslal míč do branky domácích – 0:1. Ihned v zápětí ve 33. minutě mohli benátečtí znovu skórovat, ale tvrdou střelu Antonína Fingerhuta z cca 22 metrů vyrazil domácí brankář konečky prstů na břevno. Hráči Lysé měli svou velkou příležitost ve 42. minutě. Po dlouhém autovém vhazování a chybě obrany Benátek se řítil domácí útočník sám na brankáře Jíru, ale v poslední chvíli si na nerovném terénu míč předkopl a vystřelil velmi slabě do náruče brankáře hostí.

Ve druhém poločase měli domácí v 50. a 51. minutě opět velké šance ke vstřelení branek. Po hrubých chybách obrany Benátek a špatného obranného vyřešení situací 4 na 2 se dostali hráči Lysé do samostatných úniků. Jeden z nich zlikvidoval brankář Jíra včasným vyběhnutím a druhý skončil mimo branku Benátek. Po těchto šancích domácích převzali benátečtí iniciativu do svých rukou a po zbytek utkání měli více ze hry. Mírný tlak benáteckých vyústil v druhou branku utkání. V 67 minutě našel Štěpán Krýda míčem za obranu nabíhajícího Martina Hrdličku a ten nártem nechytatelně uklidil míč pod břevno domácího brankáře – 0:2. Po zbytek utkání měli benátečtí ještě jednu brankovou příležitost, kdy se po pravé straně pěkně uvolnil Martin Kapoun a nahrávkou pod sebe vybídl ke skórování Františka Pařízka, který si však míč ve vyložené šanci předkopl. Utkání tedy skončilo dvougólovým vítězstvím Benátek, které si tak z prvního jarního utkání odvážejí všechny body domů.

V příštím utkání přivítají benátečtí dorostenci na svém hrišti Dolní Bousov, se kterým na podzim remizovali 1:1 a určitě budou chtít potvrdit první jarní výhru a získat v domácím prostředí tři body.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Když jsem před zápasem viděl stav hrací plochy, tak jsem věděl že to budeme mít s domácími velmi těžké. Jen kostrbatě jsme se dostávali ke kombinačnímu stylu hry, nebyly jsme tolik na míči jak jsme zvyklý což se projevilo na kvalitě naší hry. Spokojený jsem tedy pouze se třemi body a bojovností celého mužstva. Kvalitu hry musíme na přírodní trávě určitě zlepšit. Nejlepším naším hráčem byl František Pařízek, který mě příjemně překvapil."

VÝSLEDKY 14. kola I.A třídy dorostu :

  • Lysá n/L. – SK Benátky 0:2 (0:1)
  • Bakov – Poděbrady 4:3
  • D.Bousov – Bezno 2:1
  • Březno – Zeleneč 1:0
  • Č.Brod – Semice 2:1
  • Milovice – Úvaly 1:1

Příští 15. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: SK Benátky – Dol.Bousov, Semice – Lysá, Poděbrady – Jirny, NEDĚLE: Český Brod – Březno, Bezno – Milovice, Úvaly – Bakov, Zeleneč volno.