Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 2.kolo 30.08.2008

Sokol Kněžmost   SK Benátky
3:3
( 3:1 )

Petrik – Nevyhoštěný, Beran, Beneš, Salák – Halbich, Macek (Pekař), Hybner, Bartoň (Kastner) – Škaloud, Nedoma (Tkácz)

Diváků: 80

Skalák - Šukal Petr (70. Spousta), Chupík, Hejtmánek, Richtr (46. Kučera) - Feri, Došlý, Benda (55. Korejza), Sabol, Novotný - Buryán

 
góly: 3. Škaloud, 38. Hybner, 42. Bartoň - 22. a 75. Došlý, 67. Sabol
karta: Nevyhoštěný (K)
karta:
rozhodčí: Švarc
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva vybojovala bod v Kněžmostě.

Na další mistrovské utkání jsme zavítali do Kněžmostu tedy k soupeři který měl po prvním kole stejně jako my 3 body. Naše mužstvo bylo opět posíleno o stejné hráče "A" mužstva jako v minulém kole (Hejtmánek, Došlý, Novotný), navíc ještě o Martina Sabola, který nastoupil po zranění. O proti prvnímu zápasu došlo ke dvěma změnám v základní sestavě a to, že na levém kraji obrany nastoupil Tomáš Richtr a v naší záložní řadě, kterou v počátku utkání tvořila pětice hráčů nastoupil do středu zmiňovaný Sabol, přičemž Lukáš Došlý měl za úkol dopňovat na hrotu Petra Buryána.
Bohužel jsme vůbec nezachytili úvod utkání a hned ve 3 min. prohrávali 1:0, když po centru z naší levé strany a skrumáži před naší brankou nedal soupeř brankáši Skalákovi sebemenší šanci. Tento rychlý gól však naším mužstvem neotřásl a byli jsme to my kdo byl herně lepší, vytvářel si gólové příležistosti a mohl vstřelit branky zejména po střelách Feriho, Došlého či Buryána. Náš tlak přinesl tížený gól ve 22 min, kdy Martin Chupík pěkným pasem z půlky hřiště vybídl naběhnutého Lukáše Došlého, který potvrdil svou kanonýrskou pověst a střelou k tyčce srovnal na 1:1. Kdo však čekal, že nás tato branka povzbudí a že budeme dále soupeře přehrávat, tak se mýlil. Od naší první branky až do konce prvního poločasu jsme se totiž podřídili hře soupeře a hráli stejným stylem jako on, což nám bylo naprosto cizý. V této době jsme ztráceli hodně míčů  a byli nedůrazní v osobních soubojích. Soupeř naopak pookřál a hrozil zejména při standardních situacích ze stran a po soubojích při nakopávání dlouhých míčů. Bylo jen otázkou času, kdy tímto stylem naší hry dostaneme další gól, což se stalo  ve 38 min. kdy po chybné rozehrávce naší obrany soupeř zvýšil na 2:1. Ani však tento výsledek jsme do poločasu nedokázali udržet a ve 42 min. dostali branku do šatny na 3:1.
Do druhé půle jsme nastoupili již bez Richtra, kterého na levém kraji obrany nahradil Pavel Kučera, který po chvíli  na tomto postu zdomácněl a spolehlivě odehrál zbytek utkání. Od této chvíle (cca od 50 min.) byl ve hře naší obrany znatelný pořádek a soupeře jsme až do konce zápasu k ničemu vážnějšímu nepustili. V 55 min. nahradil  Davida Bendu ve středu zálohy Tomáš Korejza a Lukáš Došlý se již po zbytek zápasu posunul na hrot našeho útoku. Soupeře jsme v těchto fázích utkání jednoznačně přehrávali,  což přineslo tížený výsledek v 67 min. kdy po přihrávce Došlého ukázal razanci své levačky Martin Sabol a krásnou střelou z dálky nás dostal opět do zápasu - 3:2. V 75 min. si tyto dva hráči, kteří byli pro soupeřovo mužstvo největším nebezpečím pozice obrátili. Sabol s přehledem vyvezl míč středem až z naší poloviny a načasovanou přihrávkou pobídl Došlého, který v plném běhu opět kanonýrsky zakončil a střelou o tyč srovnal na 3:3. To již byl ve hře i Petr Spousta, který na pravém kraji obrany vystřídal v 70 min. Petra Šukala. Soupeře jsme po zbytek zápasu svírali jako v kleštích a je obrovskou škodou, že obrat v utkání jsme nedotáhli do vítězného konce a neproměnili některou z vyložených šancí z posledních minut. Zejména naprostá tutovka loňského kanonýra Buryána z 91 minuty po centru Došlého měla skončit brankou.