Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 29.10.2011

SK Bezno   SK Benátky "B"
0:6
( 0:4 )

Diváků: 50

Jíra – Vaňousek, Svačina, Hejtmánek, Šukal M. – Kraus Jan, Kraus Jakub (72. Fingerhut), Beneš, Mareš (69. Čadil) – Šesták V., Šťastný (60. Bambuch)

 
góly: 10. a 28. Šťastný, 20. a 67. Kraus Jan, 25. Mareš, 70. Beneš
karta: 67. Vaňousek
karta: 37. Kameš
rozhodčí: Bez – Janda, Stejskal
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva nastřílela v Bezně domácím šest branek !

V sobotní dopoledne hostil tým Bezna rezervu Benátek nad Jizerou. Počasí fotbalu přálo a k vidění byly vidět opět brankové hody. Benátečtí v minulém kole remizovali s Kněžmostem 1:1 a tak chtěli opět naplno bodovat. Bezno naopak vyhrálo v Řepově poměrem 6:3. Utkání se ovšem vyvíjelo podle benáteckých not a nakonec skončilo vysokým vítězstvím rezervy Benátek.

Do utkání lépe vstoupili domácí. Novák krásně obešel beky Benátek, ale střelu bravurně vykopl nohou gólman Jíra. To bylo ale ze strany domácích na dlouho vše. Benátky zle zatápěly domácím a po počáteční „oťukávačce“ otevřely skóre. V 10. minutě se trefil po přihrávce Jana Krause David Šťastný0:1. Druhou branku přidali benátečtí ve 20. minutě. Standardní situaci zahrával Jakub Kraus a  hlavou zakončoval Jan Kraus0:2. V pěkné příležitosti se o pár minut déle ocitl po přihrávce Šťastného Pavel Beneš, ale jeho střela byla sražena na roh. Poté benátečtí zahrávali přímý kop. K němu se postavil David Šťastný, ale jeho krásná střela skončila pouze na tyči domácí branky. Třetí branku tak přidal bez problémů Mareš ve 25. minutě, který stál na konci krásné kombinace, kdy obloučkem za obranu našel Vaňousek Šťastného a ten předložil Davidu Marešovi míč na zlatém podnose – 0:3. Nejaktivnějším hráčem domácích byl nadále Novák, ale sám na hřišti nic nezmohl a jeho pěkné individuální akce nebyly dotaženy do konce. Jeho přihrávku za obranu odkopl na poslední chvíli Jíra. Po další pěkné akci zvyšoval na svým druhým gólem v zápase David Šťastný, který po přihrávce zůstal sám před brankářem a podél něj poslal míč za jeho záda – 0:4. Další přihrávku tohoto hráče využil Jan Kraus k úniku od půli hřiště, ale nešetrným zákrokem ho zezadu před pokutovým územím zfauloval brankář domácích Kameš a nemohlo následovat nic jiného než červená karta. Na hřiště tak šel náhradní brankář, který vystřídal Podzimka. Do konce první půle se již nic vážnějšího nestalo a tak poločas skončil čtyřbrankovým rozdzdílem.

Do druhé půle naskočily Benátky s cílem zvýraznit vedení, ale obrovské šance nezužitkovaly. Nutno podotknout, že náhradního gólmana zachránila i tyč. Domácí dali naposled o sobě vědět, kdy další z krásných průniků Nováka a jeho následná přihrávka na zadní tyč volala po brance, ale z malého vápna jeho spoluhráč nepochopitelně napálil pouze břevno Jírovy branky. Pak na domácí branku přímočaře postupoval Šťastný, ale branku minul a chvíli nato po krásné přihrávce středem od Beneše postupoval sám Jan Kraus, ale mířil také vedle. O chvíli později, konkrétně v 67. minutě se akce opakovala, ale tentokrát Jan Kraus přehodil brankáře mírným obloučkem – 0:5. Půltucet branek v domácí síti zajistil v 70. minutě Pavel Beneš, který se dostal do stejné šance jako před ním Jan Kraus a stejným způsobem také zakončil – 0:6. Další příležitosti už branku nepřinesly. Z velice slibných pozic totiž Marin Šukal přestřelil, střídající Fingerhut pouze nastřelil domácího beka a Jan Kraus se, po přihrávce Čadila do dobré pozice, ukličkoval. Utkání tak skončilo více než zaslouženým vítězstvím Benátek nad Jizerou „B“ a plným bodovým ziskem.

Nejlepším hráčem byl David Šťastný, který byl téměř u všech šancí a branek hostí. Za týden v předposledním podzimním kole hostí rezerva Benátek nad Jizerou tým Řepova a jistě bude usilovat o další tříbodový zisk a udržení druhé pozice v tabulce, kam po odehraných zápasech bezpochybně patří.


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Na utkání do Bezna jsme odjížděli s cílem naplno bodovat. Vinou onemocnění nemohli zasáhnout do utkání Feri, Chupík, Davídek a pracovní povinnosti měl Langšádl. Sestava byla teda pozměněna. Na stoperský post jsme postavili Josefa Hejtmánka a dorostence Michala Svačinu, který si svůj debut odbyl na výbornou. Další změna byla na středním záložníkovi. Tam se zařadil další dorostenec Jakub Kraus a také on byl velmi kreativním hráčem. Další změna byla v útoku, kde z „A“ mužstva nastoupil David Šťastný, který dal dvě krásné branky a byl tahounem mužstva. V utkání jsme splnili tedy roli favorita a vysokým skórem vyhráli a připsali si do tabulky tři body a upevnili si i po desátém kole 2. místo v tabulce. Mužem utkání byl jednoznačně David Šťasný. Dobře si také počínal mladý Jakub Kraus. Hráčům děkuji za předvedený výkon a zisku dalších bodů."

VÝSLEDKY 10. kola okresního přeboru :

  • Bezno – SK Benátky "B" 0:6 (0:4)
  • Zdětín – Dobrovice "B" 0:2 (0:1)
  • Kr.Vrutice – Akuma 0:5 (0:2)
  • Březno – K.Hlavno 1:3 (1:1)
  • Struhy – Krnsko 1:5 (1:4)
  • Kněžmost – Čejetice 3:2 (1:0)
  • Řepov – Klášter 3:3 (1:2)

Příští 11. kolo okresního přeboru ve 14:00 hod., SOBOTA: Klášter – Kr.Vrutive, Akuma – Březno, K.Hlavno – Struhy, Krnsko – Zdětín, Čejetice – Bezno, NEDĚLE: Benátky "B" – Řepov, Dobrovice "B" – Kněžmost.