Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 16.04.2015

SK Benátky   TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
1:0
( 0:0 )

Jíra – Jäger, Karásek, Borovička, Horák – Mbah (68. Wojnar), Buryán (86. Dudka), Mižič (90+1. Murárik), Smetana, Klain (88. Novotný) – Mar. Korec (90. Šimek).

Diváků: 250

Krátký – Felgr, M. Falta, Hudec (51. Rejda), Coufal – Brabec (89. Zavřel), P. Falta, Vaňous, Felcman, Langer – Souček

 
góly: 74. Martin Korec
karta: 25. Buryán, 62. Klain, 90+2. Šimek – 41. Souček, 56. Vaňous
karta:
rozhodčí: Zadinová – Vnuk, Hocek
delegát:
Havlíček Zdeněk
  Střely na branku: 4:2
Střely mimo: 7:3
Rohové kopy: 5:2
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 13:18
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Zdeněk Vaňous

Průběh zápasu

Benátky doma porazily Ústí nad Orlicí nejtěsnějším rozdílem !

S cílem odčinit ne zcela povedený výkon z Letohradu, to byl hlavní úkol benáteckých fotbalistů. Závazek se jim sice podařilo splnit, ovšem ani nyní Benátečtí svého soka rozhodně nepřejeli. Byli fotbalovější, to bezesporu, ale kvalita zejména ve finální fázi jaksi pokulhává. Utkání, ve kterém nebylo příliš vyložených šancí, tak rozhodl až čtvrt hodiny před koncem benátecký střelec Martin Korec, který přidal svoji desátou letošní branku. Ubojované vítězství je o to cennější, že týmy na špičce – Dobrovice, Kutná Hora, Trutnov a Živanice, ztratily.

Od prvních minut to byli Benátečtí, kteří častěji zaměstnávali soupeřovu obranu. Gólman hostí Krátký ale příliš práce neměl. Nepříliš tvrdou střelou se o jeho překonání pokoušel Korec. Jak to tak bývá, udeřit mohlo na druhé straně. V 9. minutě napřáhl z uctivé vzdálenosti Vaňous, bránící Karásek míč přizvedl a ten zaklepal na břevno branky domácích. O deset minut později měli domácí výhodu trestného kopu. Borovičkova střela byla dostatečně prudká, míč ale směřoval vedle pravé tyčky. O další tři minuty později přišla největší šance první půle. Na Klainův centr si naběhl Korec, po jehož hlavičce předvedl Krátký vynikající zákrok. Benátečtí v závěru poločasu vystupňovali aktivitu, před Krátkého branku létal jeden centr za druhým, avšak obrana východočeského týmu pracovala na jedničku. Stejně jako minulý týden zlobil Nigerejic Mbah ani on se však do vyložené šance nedostal.

V podobném duchu pokračovala také druhá půle, kterou načal právě Mbah střelou s níž neměl Krátký větší problémy. Zahřmělo také na druhé straně, avšak Langer neprostřelil blok hráčů před sebou. O chvíli později Korec zakončoval z přímého kopu asi metr nad břevno. Hosté postupně vyrovnávali hru, avšak na víc, než na Felcmanovu nepříliš tvrdou střelu se nezmohli. Jediná branka zápasu tak padla až v 74. minutě. Klain si nejdříve na brankáře Krátkého nepřišel, obrana hostí si ale nepohlídala dobíhajícího Martina Korce, který chladnokrevně rozvlnil síť – 1:0. Tentýž hráč mohl přidat druhou branku po akci Klaina a střídajícího exligisty Wojnara, vybíhajícího brankáře Krátkého ale neobhodil. Závěr utkáním byl rozsekán častým střídáním zejména z domácí strany, což bylo kvůli těsnému výsledku pochopitelné. Hosté měli výhodu přímého i rohového kopu, k hlavičce se ale nedostali. V úplně poslední akci tohoto zápasu pak ve vápně míč přeskočil nohu nabíhajícího Coufala.

Benátečtí vydřeli vítězství nad poctivě bránícím Ústím nad Orlicí. Tři body se jim do divizní tabulky náramně hodí, jak jsme na začátku zmínili, ostatní týmy na špičce totiž své body ztratily. Nyní Benátečtí zajíždí na pažit poslední rezervy Pardubic. Nebude se rozhodně jednat o lehké utkání, což jasně potvrzuje remíza pardubických hráčů v Živanicích.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Prolomili jsme herní krizi a zaslouženě vyhráli. Hráči podali zodpovědný výkon. Body jsme potřebovali, protože z předchozích tří zápasů jsme získali jen tři body. Jsem rád, že jsme se herně zvedli. Soupeř hrozil jen ze standardních situací, žádnou vyloženou šanci si nevypracoval. Nyní náš čeká těžký zápas s týmem ze spodku divizní tabulky. Osobně podobná utkání řadím k těm nejtěžším. Musíme tento zápas zvládnout a vyhrát. Rezerva Pardubic má určitě svoji kvalitu, jelikož moc dobře vím, že v Pardubicích mají velmi slušnou mládež."

Trenér Ústí nad Orlicí Vladimír CHUDÝ: „Je škoda, že jsme vyrovnaný stav neudrželi až do konce utkání. Myslím si, že zejména ve druhém poločase byl zápas vyrovnaný. Branky mohly padnout na obou dvou stranách. Bohužel jsme si nepohlídali jeden nakopnutý míč, který se k naší smůle dvakrát odrazil k benáteckým hráčům a ti nám z toho dali gól."

Předzápasové představení soupeře z Ústí nad Orlicí naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Jiskra Ústí nad Orlicí ZDE!

CELÉ VIDEO: SK Benátky – Jiskra Ústí nad Orlicí ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasům naleznete ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE!

OHLASY trenérů z novin k dalším utkáním ZDE!

Články z novin naleznete ZDE a ZDE!

VÝSLEDKY 22. kola DIVIZE "C":

  • SK Benátky – Ústí nad Orlicí 1:0 (0:0)
  • Česká Třebová – Český Brod 2:1 np (1:1)
  • Živanice – Pardubice "B" 2:1 np (1:1)
  • Dvůr Králové – Náchod 2:1 (0:1)
  • Pěn./Turnov – Trutnov 2:0 (0:0)
  • Týniště n/O. – Vysoké Mýto 0:3 (0:2)
  • Jablonec n/J. – Letohrad 2:3 (1:3)
  • Dobrovice – Kutná Hora 1:2 np (1:0)

Příští 23. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Pardubice "B" – SK Benátky (10:15), Český Brod – Živanice, Ústí n/Orl. – Jablonec n/J., Vysoké Mýto – Česká Třebvová, Týniště n/O. – Dvůr Králové, Letohrad – Pěn./Turnov, Náchod – Dobrovice, NEDĚLE: Kutná Hora – Trutnov.