Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 19.kolo 03.04.2010

TJ Sokol Libiš   SK Benátky
4:0
( 0:0 )

Šídlo – Bohdal, Trojan, Zuskin – Werner, Janík, Novák M. (84.Caizl), Kubeš – Pochman – Jirásek (87.Mansfeld), Gondek (76.Obermajer)

Diváků: 170

Bejr – Lacina (59.Novotný), Pára, Bílý, Olšák – Beneš (67.Bláha), Došlý (78.Šimek), Smetana, Karásek, Korejza – Kohout

 
góly: 47. a 68. Jirásek, 51. Pochman, 72. Šídlo (z pen.)
karta: 7. Novák (L)
karta:
rozhodčí: Svoboda J. – Šmejkal, Hron, delegát: Míka
  Střely na branku: 7:4
Střely mimo: 3:2
Rohové kopy: 3:4
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 25:19
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Další utkání u soupeře v dopoledním čase skončilo opět vysokou prohrou !

Další díl krajské soutěže, konkrétně 19. kolo mají za sebou benátečtí fotbalisté, kteří nastoupili po čtrnácti dnech v dalším dopoledním čase, tentokrát u týmu Sokola Libiš. Benátky do zápasu vstoupily i s dvojicí nových hráčů. Z mladoboleslavské juniorky mužstvo od Jizery posílili obránce Rostislav Bílý a záložník Stanislav Smetana. Ale ani oni nakonec nedokázali odvrátit další vysokou porážku. Benátky tak po třech jarních zápasech mají na svém kontě 0 bodů a hrozivé skóre 0:11, což rozhodně stojí za zamyšlení!

První poločas nabídl nudnou podívanou, ve které nebylo skoro na co koukat. Bojovalo se především ve středu hřiště a šancí bylo jako šafránu. Jediná žlutá karta z rukou ryšavého sudího Svobody padla v 7. minutě, kdy ji po faulu na Korejzu obdržel domácí Novák. V 17. minutě Libiš zahrávala trestný kop kousek za vápnem. K jeho zahrání se postavil kapitán Pochman a jeho střelu mířící k tyči tygřím skokem zneškodnil gólman Bejr. Pochman byl aktérem další dobré šance ve 26. minutě. Po rychlém přečíslení hostující obrany střílel libišský kapitán dobře k tyči, ale Josef Bejr nohou vyrazil na roh. Hosté o sobě dali poprvé trochu výrazněji vědět těsně před koncem poločasu. V shluku těl na malém vápně se nejlépe orientoval Kohout, ale jeho pokus šel přesně do míst, kde stál gólman Šídlo. V samém závěru první půle přišli zbytečně benátečtí ve středu hřiště o míč a po samostatném průniku nebezpečně pálil hbitý Kubeš, rozvlnil však jen boční síť. To však bylo asi jen upozornění co bude následovat ve druhém poločase.

Jak tedy první poločas skončil, tak začal a pro Benátky dopadla druhá půle nejhůře, jak jen mohla. Již po necelých dvou minutách hry totiž zůstal ve vápně trestuhodně volný Tomáš Jirásek, který zpracoval pohodlně dlouhý aut a poprvé prostřelil Bejra – 1:0. To ale benáteckým nestačilo k tomu, aby zformovali své řady a uklidnili hru. Namísto snahy o vyrovnání přišel hned další úder Libiše. Pára hlavičkoval za sebe, Lacinu předběhl Petr Pochman a zkušeně obstřelil Bejra – 2:0 a bylo takříkajíc hotovo! V 67. minutě nahradil Beneše Bláha, ale na hrací ploše nezačal vůbec dobře. Nedůrazně kryl Tomáše Jiráska, který se tak dostal ke střele a jeho pěkný pokus z poza vápna potřetí zapadl do benátecké branky – 3:0. V 71. minutě domácí podnikli rychlý brejk, Jiří Bláha ve vápně přistrčil Martina Kubeše a sudí Svoboda daroval Sokolu penaltu. K té si přes celé hřiště doběhl gólman Kamil Šídlo a s velkým štěstím pod tělem padajícího brankáře skóroval – 4:0. Hosté v obraně začali opět hořet jako papír a pověstného bůra mohl hostům uštědřit Bohdal. Nejprve Pochman pěkně vystřelil, jeho střelu vytáhl gólman Bejr právě k nohám Bohdala, který ale nepochopitelně nastřelil levou tyč prázdné Bejrovi branky. V závěru ještě Trojan fauloval ve vápně Smetanu a i na druhé straně se kopala penalta. Jen s tím rozdílem, že Milan Korejza neproměnil. Brankář Šídlo mu směr střely k jeho pravé tyči vystihl a udržel čisté konto. Korejza tak pouze zdokumentoval střeleckou i herní mizérii celého benáteckého týmu....

Předzápasové představení soupeře z Libiše naleznete ZDE!

ON-LINE: Sokol Libiš – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 19. kola krajského přeboru :

  • Sokol Libiš – SK Benátky 4:0 (0:0)
  • FK Kolín – Brand./Bol. 4:1 (4:1) - článek
  • Semice – FK Litol 4:1 (2:1) - článek
  • N.Strašecí – Sedlčany 0:1 (0:1) - článek
  • Un.Beroun – SK Úvaly 0:1 (0:0) - článek 1 a 2
  • Milín – Pol.Nymburk 1:4 (0:3) - článek
  • Vlašim "B" – Neratovice 1:1 (1:0) - článek
  • Zápy – Polepy 0:0 (0:0) - článek

Příští 20. kolo v 16:30  hod.: SOBOTA: Brand./Bol. – Libiš (10:15), Polepy – Milín, Litol – Zápy, Kolín – Pol.Nymburk, NEDĚLE: SK Benátky – FC Vlašim "B", Sedlčany – Semice, Neratovice – Un.Beroun, Úvaly – N.Strašecí.