Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 26.kolo 24.05.2009

SK Benátky   TJ Slovan Velvary
2:1
( 0:0 )

Bejr – Novotný (46. Olšák), Mulač, Pára, Kořínek – Korejza, Sabol, Karásek, Hruška (75. Mareš) – Novák, Došlý (87. Vízek)

Diváků: 160

Majtaník – Grohman, Moravec, Vošmera (56. Nádherný), Slavíček – Háša, Pazdera, Hodan, Klempt (75. Mašek) – Neuman, Šelicha

 
góly: 65. Korejza (pen.) , 67. Sabol – 75. Mašek
karta: 13. Bejr, 28. Novák, 28. Korejza, 51. Mulač – 0
karta:
rozhodčí: Jeník – Nehasil, Němeček, delegát: Merta M.
  Střely na branku: 5:3
Střely mimo: 9:4
Rohové kopy: 3:6
Ofsajdy: 3:8
Fauly: 25:10
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Po bezbrankovém poločase, braly nakonec Benátky tři body !

Benátečtí fotbalisté přivítali na domácím hřišti ve 26. kole krajského přeboru mužů zklamání jara, celek Slovanu Velvary. Hosté přijeli do Benátek bez svého nejlepšího kanonýra Marka Muchy a na lavičce náhradníků byli jen hrající trenér a někdejší ligový hráč Hradce Králové či Viktorie Žižkov Daniel Mašek, dále pak mladičký Roman Nádherný ml., kterému letos je pouhých 18 let, a poslední náhradníkem byl Roman Nádherný st. Tento třiačtyřicetiletý hráč tým Velvar do Benátek přivezl, coby řidič autobusu! To jen dokumentuje, že Velvary příliš široký kádr nemají, na což na jaře nejspíše doplácejí. V domácí brance se tentokrát představil Josef Bejr a příliš práce neměl.

V prvním poločase byly lepším týmem domácí Benátky a vytvořily si i několik slibných brankových příležitostí. Proměnit však nedokázaly ani jednu. V 10. minutě si Benátky vypracovaly právě jednu z gólovek. Novák ve středu hřiště sklepl na Došlého, který poslal rychle balón na pravou stranu na Hrušku, který potáhl po lajně, zacentroval, ale nabíhající Došlý hlavou zacílil těsně vedle Majtaníkovy branky. Ve 13. minutě dostal žlutou kartu domácí gólman Bejr, když vyběhl až k postranní čáře, neboť hosté měli možnost rychle vhazovat, ale Bejr míč zkušeně odhodil a sudí Jeník ho tak po právu ocenil kartou. V 18. minutě zahrozili i hosté z Velvar. Zkušený Radek Šelicha prokázal ligové roky strávené v Teplicích, Blšanech a na Kladně, když z dobrých pětadvacetimetrů poslal na Bejrovu branku krásnou tvrdou střelu, která jen těsně přelétla šibenici domácí klece. O minutku později měli obrovskou příležitost Benátečtí. Balón se ocitl až na malém vápně, kde číhal Hruška. Ten však trestuhodně z malého vápna přestřelil branku! V 28. minutě byli ještě oceněni dva benátečtí hráči žlutou kartou. A to konkrétně David Novák za faul a kapitán Milan Korejza za následné protesty. To však nic neměnilo na tom, že poločas skončil bezbrankovou remízou.

Do druhé půle přichystaly oba celky střídání. V dresu hostí se na plac podíval Nádherný mladší a za domácí vystřídal Novotného Martin Olšák. V 56. minutě mohly Benátky jít do vedení. Došlý si trošku kostrbatě, ale přeci vyměnil míč s Novákem. Pak Došlý odcentroval, míč hlavou netrefil Moravec, dostal se k němu Korejza, který však minul branku! V 65. minutě měli benátečtí hráči možnost zahrávat trestný kop v dobré vzdálenosti. K zahrání standardky se postavil Milan Korejza a letící míč ve vzduchu zasáhl jeden z velvarských hráčů rukou a rozhodčí Jeník správně nařídil pokutový kop. Tradiční exekutor Milan Korejza se ani tentokrát nemýlil, když Majtaníka poslal na opačnou stranu a bezpečně proměnil – 1:0. Benátecké gól povzbudil a o dvě minuty později to bylo již o dvě branky. Ke gólu však dopomohla chyba gólmana Majtaníka, který špatným výkopem našel Martina Sabola, který si pohrál s velvarskou obranou a obhodil brankáře – 2:0. V 74. minutě se na hřiště dostal hrající trenér Mašek a po minutě pobytu na hřišti se trefil! Josef Bejr uklouzl a následný centr už nestačil zachytit a velezkušený Daniel Mašek prakticky z čáry vrátil míč do brány a dal ještě hostům naději – 2:1. V 80. minutě se činil gólman Bejr. Nebezpečný pokus bývalého blšanského hráče Pazdery vytlačil exbudějovický gólman na roh.  V 88. minutě ještě uháněl na branku střídající Vízek, ale trefil jen Majtaníkovy nohy. Benátky získaly veledůležité tři body a věřme, že záchranářské práce se jim již vyhnou!

Článek z novin Kladenského deníku naleznete ZDE! 

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE! 

Předzápasové představení soupeře z Velvar naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Slovan Velvary ZDE!

VÝSLEDKY 26. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – TJ Slovan Velvary 2:1 (0:0)
  • SK Sp.Příbram – Vlašim "B" 2:0 (1:0) - článek 1 a 2
  • Un.Beroun – Slavoj Řevnice 4:3 (1:3) - článek
  • Sokol Libiš – Nové Strašecí 3:0 (1:0) - článek 1 a 2 
  • Stará Boleslav – FK Litol 4:1 (2:1) - článek
  • SK Úvaly – AFK Semice 0:1 (0:0) - článek 1 a 2
  • P.Nymburk – Dobrovice 1:3 (0:0) - článek
  • Černolice – Zápy 1:1 (0:0)

Příští 27. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Un.Beroun – SK Benátky, Litol – Sp.Příbram, Řevnice – St.Boleslav, Zápy – Úvaly, Dobrovice – Černolice, Nové Strašecí – Velvary, NEDĚLE: Semice – Libiš, Vlašim "B" – Polaban Nymburk.

Fotogalerie