Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 25.kolo 10.05.2014

TJ Sokol Libiš   SK Benátky
3:0
( 2:0 )

Lomský – Škoda, Kabyl (80. Bartoň), Trojan, Zuskin – Těmín, Hrdý (86. Franz), Šmíd, Kvída – Baratynskyy, Jiráň (64. Matoušek)

Diváků: 180

Vlk – Borovička, Karásek, Jakubec, Horák – Kamlach (79. J. Novotný), Buryán (55. Smetana), Škarecký, Jiránek (46. M. Novotný)– Martin Korec (67. Sosnovský), Šimek (46. Třasák)

 
góly: 20. Zuskin, 42. Hrdý, 54. Jiráň
karta: 57. Jakubec
karta:
rozhodčí: Suchý – Mansour, Němeček
delegát:
Drahoš Pavel
  Střely na branku: 5:5
Střely mimo: 1:6
Rohové kopy: 1:5
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 18:9
Hráč utkání:
David Lomský
Hráč utkání:
Milan Karásek

Průběh zápasu

Benátky v Libiši utkání nezvládly a nemají ani bod !

Velmi důležité utkání mají za sebou benátečtí fotbalisté. Na horké půdě v Libiši se jim ale vůbec nedařilo a po zásluze prohráli 0:3. Domácí byli po všech směrech přesnějším, efektivnějším týmem. Hosté si sice ve druhé půli vypracovali několik šancí, ty ale s ledovým klidem zkrotil zkušený domácí brankář Lomský, který byl po zásluze vyhlášen hráčem zápasu. Rozdíl mezi těmito soupeři je v současné chvíli pouze čtyřbodový, tudíž je o zápletku v závěru krajského přeboru postaráno. Sluší se ještě zmínit, že Benátky v jarní části sezóny měly v zápasech na soupeřových pažitech aktivní skóre 19:0, přičemž získaly plný počet bodů. Nyní se tak poprvé na jaře musely před svým hostitelem sklonit.

Již od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Suchého muselo být benáteckým hráčům jasné, že proti nim stojí nejfotbalovější tým, který na jaře potkali. Domácí se tak bez debat po právu nachází na 3. místě tabulky krajského přeboru. Zprvu se však hrál opatrný fotbal, oba týmy zřejmě čekaly na chybu, kterou jako první udělali hosté. Ve 20. minutě po velmi pěkném centru od rohového praporku se do vzduchu pověsil nedostatečně bráněný Patrik Zuskin a Libiští jásali – 1:0. Benátečtí se snažili o dlouhé nákopy na Korce či Šimka, ti ale byli velmi dobře bráněni urostlými zadáky týmu z Mělnicka, tudíž byli ze hry zcela vymazáni. Přesto po Škareckého centru od levé postranní čáry mohl vyrovnat Kamlach, mířil však příliš vysoko. Ve 42. minutě se balón snesl na kopačky Jiráně, ten ale nechal vyniknout Vlka, stejně jako dorážející Škoda. Benátecký gólman vzápětí nepřesným výhozem nenašel Škareckého, míče se chopili domácí a vysunuli nabíhajícího Radka Hrdého, který si pohrál s Jakubcem, následně také s vyběhnutým benáteckým brankářem a zakončil do opuštěné části branky – 2:0. Hosté tak o poločasové přestávce odcházeli do kabin se svěšenými hlavami.

Do druhé půle udělal benátecký trenér Sedláček dvě změny. V kabině zůstal Jiránek a také neviditelný Šimek, místo kterých nastoupili Matěj Novotný a zkušený Třasák. Benátečtí měli ve druhém poločase častěji míč na svých kopačkách, v útoku však byli naprosto imunní. O zteč Lomského branky se snažil Škarecký, jehož střelou vyrazil velmi dobrým zákrokem libišský gólman na rohový kop. Jak to tak bývá, na druhé straně přišel trest. Domácí hráč měl dostatek času na zpracování míče a posunutí na Lukáše Jiráně, který střelou, jež otřel o pravou tyč, poslal svůj tým do tříbrankového vedení – 3:0. Obdržená branka s hosty notně zamávala. Zdramatizovat zápas mohli Benátečtí v 61. minutě. Přes Kamlacha a Korce se dostal míč ke zcela volnému Matěji Novotnému, proti jehož střele vytasil Lomský další výtečný zákrok, čímž poslal soupeře definitivně do pocitu zmaru. Hra byla od té doby často kouskována četným střídáním. I když hostující tým vyprodukoval velké množství centrů, ať už z Třasákových či Sosnovského kopaček, v pokutovém území nebyl nikdo, kdo byl dostal míč za Lomského záda.

Benátečtí tak prohráli u souseda v tabulce rozdílem třídy. Se svým výkonem nemohou být vůbec spokojeni. Cesta do divize tak bude ještě hodně trnitá. Jak moc bude postup bolet, napoví už další kolo, kdy do Benátek nad Jizerou přijíždí vedoucí celek Sokol Ovčáry.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „S naším výkonem jsem zcela nespokojen, obzvláště z prvního poločasu, který jsme odchodili. Všichni hráči mě svým výkonem zklamali. Takhle se nehraje o postup. Moc mě to mrzí, protože jsme měli podat daleko lepší výkon. Kde už jinde bychom chtěli bojovat, makat a rvát se o body? Dnešní zápas se mi vůbec nelíbil. Znovu opakuji, jsem zcela nespokojen."

Trenér Libiše Václav HAVEL: „Začátek zápasu byl z obou stran rozpačitý, neboť ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Hrálo se spíše takticky až do chvíle, kdy jsme vstřelili branku. Myslím si, že první půli jsme zvládli lépe než náš soupeř. Byli jsme herně lepší, navíc se nám podařilo vstřelit dva góly. Ve druhém poločase jsme chtěli hrát naprosto stejně jako v tom prvním, takže žádná hra nahoru-dolů. Chtěli jsme hrát zezadu a na jistotu. Benátečtí však začali více běhat, čímž nás přehrávali. Poté jsme ale dali třetí gól, po kterém jsme se uklidnili a zápas se už spíše dohrával."

Předzápasové představení soupeře z Libiše naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Sokol Libiš – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

ČLÁNEK z Mělnického deníku neleznete ZDE!

VÝSLEDKY 25. kola Krajského přeboru 

Příští 26. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Tn.Rakovník – Jíoviště, Dobříš – Sp.Příbram, Un.Beroun – Libiš, Klecany – Vraný, NEDĚLE: Benátky – Ovčáry, Pol.Nymburk – Čáslav "B", Sedlčany – Čelákovice, Semice – N.Strašecí.

Fotogalerie