Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 16.kolo 15.03.2009

SK Benátky   SK Spartak Příbram
2:0
( 2:0 )

Řezáč – Olšák, Kolář, Lacina, Pára – Korejza, Mulač, Sabol (85. Novotný), Kořínek – Karásek (75. Vízek), Došlý (64. Novák)

Diváků: 110

Molnár – Černý, Havrlík, Lantora, Dražan – Smejkal, Skotnica (46. Gregořica), Pacovský, Žáček – Dostálek (85. Matějka), Houdek (73. Králíček)

 
góly: 12. Karásek, 42. Kořínek
karta: Kořínek, Řezáč – Houdek, Smejkal, Pacovský, Lantora
karta:
rozhodčí: Asník – Brožek, Beran, delegát: Tasch
  Střely na branku: 7:4
Střely mimo: 7:8
Rohové kopy: 8:6
Ofsajdy: 1:1
Fauly: 16:17
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Do jarních odvet vstoupilo "A" mužstvo vítězně !

V prvním jarním kole přivítali benátečtí fotbalisté na umělé trávě v Mladé Boleslavi poslední celek tabulky krajského přeboru – SK Spartak Příbram. Tento soupeř nás v premiérovém zápase soutěže v srpnu 2008 zaskočil drtivou výhrou 5:1, a proto jsme mu měli co vracet. Kádr našeho mužstvo prošel během zimní přestávky doslova zemětřesením, a tak příznivci netrpělivě čekali, s jakou hrou se budeme prezentovat. V základní sestavě Benátek se objevila pětice nových či staronových hráčů – Josef Kolář, Marek Mulač, Lukáš Došlý, Petr Pára a Aleš Kořínek. Do zápasu navíc ještě zasáhl Václav Vízek.

Přesto naši hráči již od úvodu prokázali velkou bojovnost a touhu po vítězství. Z velké snahy se hned ve třetí minutě rekrutovalo kuriózní zranění debutujícího Petra Páry, který si z hlavičkového souboje odnesl zlomený nos! Přesto zápas obětavě dohrál. Po Martinu Olšákovi a Martinu Vajglovi je to již třetí benátecký hráč se zlomeným nosem v jedné sezóně! Doufejme, že toto zranění již nikoho nepotká…..  

Naši hráči se hned od úvodních minut usadili na půlce soupeře a vybojovali sérii tří rohových kopů. Z tohoto mráčku zatím nezapršelo, i když hřiště bylo jinak zkrápěno častými přeháňkami. Ve 12. minutě Došlý sklepl hlavou míč do běhu Milanu Karáskovi, ten si se štěstím obhodil gólmana Molnára a uklidil míč do prázdné branky – 1:0! Tento gól přinesl uklidnění na benátecké kopačky. Ve 20. minutě ale zahrozili i hosté, střelu z úhlu kanonýra Smejkala vyrazil Řezáč na rohový kop. Ve 27. minutě se postavil k zahrávání trestného kopu novic Mulač a krásným nákopem ohnul prsty Molnárovi, míč se od břevna vrátil do gólmanových rukavic. Největší šanci hostů v prvním poločase spálil Dražan, který ve vápně trefil před sebou stojícího Kořínka. Ve 42. minutě přebral na půlce hřiště míč rychlý Aleš Kořínek, postoupil až na hranici velkého vápna a v souboji s hostujícím obráncem Pacovským pohotově vystřelil a lehce tečovaný míč překvapil Molnára, který spíše čekal přihrávku na sbíhajícího Došlého – 2:0! 

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, domácí se soustředili spíše na obranu a hrozili z brejků. Hosté se tlačili před Řezáče se snahou vstřelit alespoň kontaktní gól. Blízko k němu byl v 52. minutě Dražan, jehož střelu z hranice vápna Řezáč skvěle vyrazil. O čtyři minuty později mohl zvýšit Lukáš Došlý, obešel si příbramského brankáře, ale z těžkého úhlu již nedokázal umístit míč do brány. Podobnou akci předvedl v 71. minutě střídající David Novák, ale ani on nebyl úspěšný, když po obhození gólmana nepřihrál přesně spoluhráčům. V 78. minutě zahrozil opět nebezpečný Jaroslav Smejkal, když jeho hlavičku vyrazil Ladislav Řezáč na rohový kop. V závěrečných minutách sedla na kopačky Benátek nervozita a hosté mocně finišovali. Gregořica těsně minul branku a stejný hráč po rohovém kopu na počátku nastaveného času trefil hlavou břevno, dorážku nasměroval Matějka nad domácí branku. Zápas skončil zaslouženým vítězstvím domácích Benátek, které si tak připsaly důležité tři body, čímž si upevnily svou pozici ve středu tabulky.

Za týden zajíždí náš tým na horký zápský pažit, ze kterého se body lehce nevozí. Domácí za celý podzim prohráli doma jen jedenkrát s vedoucí Libiší 0:2. Ostatní zápasy vesměs vyhráli. Zvítězili i v úvodním utkání jarní části nad Semicemi vysoko 5:1. Zápas se hraje v sobotu 21.3. od 15 hodin. 

Trenér Benátek Pavel ŠAFÁŘ: Musím poděkovat celému mužstvu za disciplinovaný výkon. Od první minuty jsme hráli přesně to, co jsme si řekli v kabině.  První poločas byl odehrán výborně. Ve druhém poločase začal soupeř otevírat hru. Dostali jsme se do několika brejkových příležitostí, škoda, že jsme je neproměnili, bylo by prakticky po zápase. Závěr byl z naší strany příliš opatrný, musíme poděkovat Řezáčovi. S výsledkem jsem spokojený, s hrou mimo posledních 15-ti minut. Z jednotlivců Řezáč a Pára, který odehrál zápas s nepříjemným zraněním!

Předzápasové představení soupeře z PŘIBRAMI naleznete ZDE !

ON-LINE: SK Benátky – SK Spartak Příbram ZDE!

VÝSLEDKY 16. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Spartak Příbram 2:0 (2:0)
  • St.Boleslav – Pol.Nymburk 2:3 (0:2) - článek
  • Dobrovice – N.Strašecí 2:0 (1:0) - článek 1 a 2
  • Vlašim "B" – Velvary 3:0 (1:0) - článek 1 a 2 
  • Beroun – Černolice 1:0 (1:0) - článek 1 a 2
  • Řevnice – Úvaly 3:0 (2:0) - článek
  • Zápy – Semice 5:1 (3:1) - článek 
  • Litol – Libiš 1:0 (1:0) - článek 1 a 2

Příští 17. kolo v 15:00  hod.: SOBOTA: TJ Sokol Zápy – SK Benátky, Libiš – Řevnice (10:15), N.Strašecí – Vlašim "B", Velvary – Litol, Úvaly – Beroun, Černolice – St.Boleslav, NEDĚLE: Semice – Dobrovice, Pol.Nymburk – Sp.Příbram.