Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 28.08.2011

SK Benátky "B"   FK Krnsko
2:1
( 1:1 )

Jíra – Vaňousek, Zuna (24. V. Šesták), Kučera, Mareš – Feri, Jakub Kraus, Jan Kraus, Novotný – Bambuch (70. Valdman), Šimek

Diváků: 60

 
góly: 15. a 70. Šimek – 26. Brzák
karta: Mareš, Vaňousek – Brzák, Uhlík, Karela
karta: 81. Vaňousek - 81. Karela
rozhodčí: Chládek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva domácí utkání zvládla, tři body vystřelil Šimek !

Utkání benátecké rezervy přineslo oproti minulému zápasu v Dobrovici mnoho změn v sestavě. Z širšího kádru „A“ týmu přišla hned pětice hráčů, kteří hned naskočili do základní jedenáctky. (Mareš, Kučera, Novotný, Vaňousek, Šimek) A byl to právě útočník Radek Šimek, který vstřelil v utkání oba góly.

Zápas začal pro domácí výborně a díky počátečnímu tlaku si vynutili hned několik slibných standardních situací a šancí ke vstřelení branky. Šimek se dostal do vápna, kde stál tváří v tvář brankáři hostů, ale ten mu zmenšil střelecký úhel a Šimka tak vychytal. Pěknou střelou z dálky se prezentoval Zuna, ale jeho pokus brankář vyrazil na roh. Po faulu na Radka Šimka se sám faulovaný postavil k zahrání přímého kopu a razantní střelou na stranu gólmana otevřel skóre – 1:0. Další šanci měl Novotný, ale v rozhodujícím momentě mu zůstal balon pod nohami a branku to tak nepřineslo. Pěknou střelu vyslal i Vojtěch Šesták, který v polovině poločasu vystřídal zraněného Zunu, ale tu vyrazil hostující brankář. Z čista jasna ale přišlo vyrovnání. Ve vzdálenosti 25 metrů od brány, se odhodlal hostující hráč Ondřej Brzák ke střele a tu nasměroval do šibenice Jírovy brány – 1:1. Domácí vyrovnávací gól zaskočil a přestali hrát aktivní hru a následoval pouze boj mezi oběma vápny. Jíra váhal s odkopem ze země a nastřelil aktivně napadajícího Vízka. Útočníkovi Krnska ale naštěstí balón utekl do autu a chybu nepotrestal. Poločas tak skončil 1:1.

Druhé utkání nabídlo méně fotbalové krásy a více bojovnosti. K vidění bylo vidět několik solidních akcí a šancí. Šimek se hezky uvolnil ale svou slabší pravou nohou podruhé v zápase neskóroval. Hosté spoléhali na brejky a pasoval většinu balónů na rychlonohého Vízka. Toho ale obrana domácích nepustila do vážnější šance. Hosté se mohli ujmout vedení po rohovém kopu. Ten zahráli na zadní tyč, kde byla hned dvojice krnských hráčů volná. Jeden z nich vracel míč zpět na přední tyč a gólovou hlavičku efektně a efektivně vyrazil na další roh Jíra, díky kterému tak nadále platil remízový stav. Utkání nakonec rozhodl Radek Šimek. Krásnou střelou z dálky, jež se navíc opřela o tyč, vrátil domácímu týmu vedení – 2:1. Hosté se vrhli do útoku, ale žádnou větší šanci si nevypracovali. Utkání se dohrávalo v deseti hráčích na obou stranách. Po zákroku na Vaňouska zezadu dostal druhou žlutou hráč Krnska Karela. Tento zákrok ale nenechal chladným faulovaného benáteckého Vaňouska a do hráče Krnska strčil, za což také putoval po druhé žluté do sprch. Utkání tak skončilo cennou výhrou domácích 2:1.

Příští zápas sehraje benátecká rezerva v Kostelním Hlavně, které zatím svá utkání zvládla a má na svém kontě plný počet bodů. Benátky chtějí naopak přivést zvenku první body.


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Musím hráče pochválit za předvedenou hru a bojovnost. Soupeř také hrál dost tvrdě. Ovšem přesto jsme dokázali vstřelit dvě krásné branky Šimkem. Jediná kaňka v tomto utkání bylo vyloučení Ondry Vaňouska. Jinak jsem spokojen se ziskem tří bodů".

VÝSLEDKY 1. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – FK Krnsko 2:1 (1:1)
  • Sokol Kněžmost – Akuma 2:1 (2:0) článek
  • Čejetice – Dobrovice "B" 0:2 (0:2)
  • Struhy – Kr.Vrutice 2:5 (0:3) článek
  • Bezno – K.Hlavno 2:5 (1:0)
  • Zdětín – Klášter 0:3 (0:2) článek
  • Březno – Řepov 1:3 (0:1)

Příští 2. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: K.Hlavno – Benátky "B", Řepov – Dobrovice "B", Krnsko – Čejetice, Klášter – Kněžmost, Akuma – Bezno, Březno – Struhy, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Zdětín.