Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 7.kolo 08.10.2011

SK Benátky "B"   Sokol Struhy
4:1
( 2:1 )

Jíra – Vaňousek, Hejtmánek, Šukal M., Feri (78. Fingerhut) – Kraus Jan, Langšádl, Korec Michal, Mareš – Šesták V. (74. Kraus Jakub), Korec Martin (80. Chupík)

Diváků: 80

Tišler – F. Strejček, Volkman, Konopka, Láhner – Michal, Szabo, Cerha (54. Nouzák), Koš – Bucek (84. Černý), Čmugr (72. Volný)

 
góly: 4. a 19. Korec Martin z pen., 54. Langšádl, 56. Kraus Jan – 21. Bucek
karta: 50. Láhner, 52. Szabo
karta:
rozhodčí: Vízek – Pažout, Roth, delegát: Vlk Martin
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva doma vyhrála a zaslouženě získala tři body !

Do utkání 7. kola okresního přeboru vstupovala benátecká rezerva v roli favorita a také s podvědomím, že v případě výhry nad soupeřem ze Struh, by se mohla opět posunout na druhou příčku tabulky. To se také stalo, béčko zvítězilo přesvědčivě 4:1 a posunulo se na rozdíl šesti bodů za suverénně vedoucí rezervu Dobrovice.

Úvodní dvacetiminutovka byla ve znamení dvou pokutových kopů ve prospěch rezervy Benátek. První penaltu sudí Vízek pískl s menším zaváháním, když využil očního kontaktu s pomezním Petrem Pažoutem. Hostující brankář neudržel střelu domácího hráče, tu doběhl Michal Korec, snažil se udělat brankáři kličku, který ho ovšem přidržel a následoval pokutový kop. Penaltu proměnil Martin Korec střelou k levé tyči – 1:0. Druhá penalta přišla v 19. minutě. Unikajícího Vojtěcha Šestáka fauloval Filip Strejček a tentokrát Václav Vízek neváhal ani vteřinu a nařídil druhý pokutový kop. Exekuce se ujal opět Martin Korec a proměnil střelou doprostřed se štěstím. Brankář Tišler si sice na míč sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil – 2:0. Hosté se snížení dočkali po ojedinělé akci. Patrik Bucek využil nedorozumění brankáře Jíry s obranou a snížil na rozdíl jediné branky – 2:1. Ve zbytku prvního poločasu se už nic vážnějšího nestalo a domácím se k poločasové přestávce odcházelo do kabin příjemněji.

Benátky se třetí branky dočkaly v 54. minutě. Feri vhodil aut na Martina Korce, který přistrčil míč na vápno Martinu Langšádlovi, jehož přízemní pokus se zastavil až v síti – 3:1. Další branka v síti Struh na sebe nenechala dlouho čekat. Přišla v 56. minutě a opět v ní měl prsty Martin Korec. Tentokrát šikovně přistrčil balón do uličky Janu Krausovi, který ve skluzu prostrčil za vybíhajícího Tišlera čtvrtý gól domácích – 4:1. Až poté se probudili také Struhy, Čmugrova tvrdá střela byla v poslední možný okamžik tečována na roh, o chvíli později z trestného kopu střílel Michal Těsně vedle. V 69. minutě pak opět Jan Čmugr natáhl k dalekonosné přesné ráně a až Jírův povedený zákrok zabránil hostujícímu špílmachrovi ve skórování. Béčko si pak již svůj náskok pohlídalo a zaslouženě si připsalo tři body.

V příštím kole bude rezerva Benátek v sobotu 15. října zajíždět k derby utkání na půdu sousedního Zdětína. Hrát se bude od 15:30 hodin.


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Utkání sme zvládli na výbornou. Hráče musím pochválit jak za předvedenou hru, tak i za vstřelení čtyř branek. Po právu jsme tak získali tři body a vrátili se na druhé místo v tabulce."

VÝSLEDKY 7. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Struhy 4:1 (2:1)
  • Kněžmost – Řepov 2:0 (0:0)
  • K.Hlavno – Akuma 1:0 (1:0)
  • Krnsko – Klášter 3:1 (1:1)
  • Bezno – Zdětín 2:6 (1:3) foto a video
  • Dobrovice "B" – Kr.Vrutice 1:1 (1:1)
  • Čejetice – Březno 2:2 (1:1)

Příští 8. kolo okresního přeboru v 15:30 hod., SOBOTA: Zdětín – Benátky "B", Klášter – K.Hlavno, Řepov – Akuma, Březno – Dobrovice "B", Struhy – Čejetice, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Krnsko, Kněžmost – Krnsko.