Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 5.kolo 21.09.2008

SK Benátky "B"   Akuma MB
0:2
( 0:1 )

Skalák – Mareš, Chupík, Hejtmánek – Feri (86. Chlumák), Sabol, Svoboda, Korejza T., Korejza M. – Kocourek (46. Šukal P.), Buryán

Diváků: 60
 
góly: 18. Výda, 82. Houser
karta:
karta:
rozhodčí: Starý
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva nebodovala ani ve druhém domácím utkání !

Ke druhému domácímu utkání jsme nastoupili proti aktuálně třetímu mužstvu okresního přeboru Akumě s cílem odčinit debakl z minulého týdne v Bělé a konečně již doma bodovat.  Pro toto utkání jsme měli 5 hráčů širšího kádru "A" mužstva, tudíž jsme chtěli hrát pohledný fotbal a vytvořit si brankové příležitosti po přehrání soupeře zejména v záložní řadě. Skutečnost však byla úplně jiná. Soupeřovi hráči nám od počátku utkání byli více než vyrovnaným partnerem, což potvdili v 18. minutě, kdy jsme si nepokryli jejich středního záložníka Slavomíra Výdu a ten z cca 30 metrů krásnou ranou otevřel skóre zápasu - 0:1. My jsme pohledně kombinovali pouze po polovinu hřiště a poté  jsme nedokázali vymyslet nic, co by vedlo k soupeřově ohrožení. Z první půle stojí za zmínku z našeho podání pouze dvě útočné akce. První akcí byl náš vyrovnávací gól na 1:1, který však nebyl hlavním rozhodčím uznán pro údajný útočný faul Josefa Hejtmánka, který šel po centru důrazně, avšak čistě do souboje s brankářem hostí. Druhou akcí byl náš rychlý brejk po rohu soupeře, kdy však Kocourek po pěkném přechodu středem a ustání ataku stopera hostí, již nedokázal přesně přihrát  Svobodovi, který v tu chvíli šel sám na brankáře. Jinak jsme veškeré naše akce tahali pouze zhuštěným středem a v osobních soubojích při našich útočných akcích jsme byli nedůrazní. 

Po přestávce jsme nastoupili do hry s cílem maximálně roztáhnou naší útočnou hru do stran hřiště, což jsme i realizovali a hned to bylo znát. Prvních 10 minut druhé půle jsme soupeře přehrávali a mohli i vyrovnat, když Milan Korejza z leva přihrál pod sebe do vápna Tomášovi Korejzovi, který však střelou trefil pouze brankáře hostí. Od té doby jsme však opět utápěli pouze ve zhuštěném středu a až do konce zápasu si již nevytvořili žádnou šanci. Soupeř naopak podnikal nebezpečné rychlé výpady do naší otevřené obrany a v 82. minutě jeden z nich po ztrátě míče našeho hráče u pomezní čáry využil a upravil výsledek utkání na konečných 0:2.

VÝSLEDKY 5. kola :

  • SK Benátky "B" – Akuma MB 0:2 (0:1)
  • Řepov – Kněžmost 1:2 (0:2) 
  • Horky n.J. – Pěčice 1:2 (0:1)  
  • Předměřice – Doubrava 0:3 (0:1)
  • Krnsko – Bělá p.Bez. 1:0 (0:0)
  • Struhy – K.Hlavno 3:3 (1:3) 
  • DBSK "B" – Klášter 1:1 (1:1)

Příští 6. kolo okresního přeboru v 16:00 hod., SOBOTA: Doubrava – SK Benátky "B", Sokol Kněžmost – Bělá p.Bez., Akuma – Krnsko, Sokol Pěčice – Předměřice, Řepov – DBSK "B", K.Hlavno – Horky n/Jiz., Klášter – Struhy.

Fotogalerie