Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 27.03.2011

FK Krnsko   SK Benátky "dorost"
0:1
( 0:0 )

Stýskal – Beneš, Křováček, Hofman, Lukáš – Knap, Vocásek, Hrdlička, Váňa (Soumar) – Hötzel (Černý), Doležal

Diváků: 20

Jíra – Pulda, Svačina, Selix, Langšádl – Fingerhut, Kraus, Gerboc, Zuna – Body (46. Davídek, 89. Pařízek), V.Kohout

 
góly: 88. Jakub Kraus
karta:
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost začal odvety v I.A třídě těsnou výhrou u posledního Krnska !

K prvnímu jarnímu mistrovskému utkání 14.kola zavítali benátečtí dorostenci do nedalekého Krnska, které se po podzimní části nacházelo z pěti body na posledním místě tabulky I.A třídy skupiny B. Podzimní vzájemný duel těchto dvou rivalů skončil jasným vítězstvým Benátek 5:0 a tak se čekalo, že i nyní budou hostující hráči Benátek při chuti a s posledním týmem tabulky si zvednou skóre a odjedou s jasným vítězstvím. To se ovšem nepotvrdilo a benátečí dorostenci byly rádi za hubené jednogólové vítězství, které dvě minuty před koncem vystřelil novic v benáteckém dresu Jakub Kraus. 

Už úvod utkání ukázal, že benátecké v Krnsku nečeká nic lehkého. Velmi špatný terén znemožňoval hru kombinačním způsobem, proto se obě mužstva snažila soupeře přelstít dlouhými míči a následnou bojovností na soupeřově polovině. V prvním poločase byla hra naprosto vyrovnaná po jedné větší šanci na obou stranách.

Ve druhé půli zlepšili benátečtí důraz a zatlačili soupeře na jeho polovinu. Krnsko bylo však stále nebezpečné zejména svými rychlými brejky. Nakonec se však pověstné štěstíčko přiklonilo na stranu benáteckých dorostenců, kdy v 88. minutě nová posila Jakub Kraus krásně zatočil přímý kop přes zeď soupeře a překonal tak velmi dobře chytajícího brankáře hostí – 0:1. Domácí ještě měli úplně stejnou možnost v nastavení, ale hostující Hrdlička trefil jen zeď benáteckých. Benátečtí si tak připsali první 3 body v jarní části soutěže.

Trenér domácích Pavel JÍCHA: „Bylo to naše první utkání na přírodní trávě což bylo znát. Hráči na špatném terénu nemohli kombinovat, tak jak bychom si přáli a i pohyb na měkkém hřišti nám dělal problémy. Zejména za bojovnost ve 2 poločase musím však kluky pochválit. Nejlepším naším hráčem byl Michal Svačina".