Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 26.10.2014

FK Dlouhá Lhota "B"   SK Benátky "B"
4:1
( 1:0 )

Charvát – Vrabec, O. Zdobinský, L. Zdobinský, Šolc, Javůrek, Horák, Brodský, Novotný (46. Šťastný), Lochman (46. Král), Dubický

Diváků: 30

Jan Kraus – Chupík (46. Hrdlička), Hejtmánek, Jäger, D. Langšádl (62. Tott) - Čadil, M. Langšádl, Baborák, Richtr - Šimek, Mašek

 
góly: 23. Javůrek, 46. Šťastný, 64. Javůrek, 79. Horák – 52. Richtr
karta: 60. Horák
karta:
rozhodčí: Dragoun – Vrabec, Hloucal
delegát: Vlk Martin
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva ze hřiště Dlouhé Lhoty nepřivezla ani bod !

Bez hlavního trenéra Jaroslava Beneše odcestovala benátecká rezerva k dalšímu zápasu okresního přeboru na hřiště béčka Dlouhé Lhoty. Domácí byli posíleni o několik hráčů z tamního áčka, kteří se také výrazně zapsali do průběhu zápasu. Kuriózní situace nastala v hostující brance, kde chyběl jak Jiří Kubát (skládání trenérských zkoušek), tak i Jakub Vlk (zápas A-mužstva). Do branky se tak od začátku musel postavit záložník Jan Kraus, který si nevedl vůbec špatně. V první půli si domácí vypracovali jednobrankový náskok, který ihned po přestávce navýšili. Hosté sice snížili zásluhou Richtra, Dlouhá Lhota ale vstřelila další dvě branky, čímž rozhodla o zisku bodů.

Rezervu nyní čekají dva domácí zápasy. Hned o nadcházejícím víkendu nastoupí proti Bělé pod Bezdězem, která v loni sestoupila z I.B třídy a v tabulce se nachází na 9. místě. Tým Jaroslava Beneše se bude chtít určitě vrátit na vítěznou vlnu a v domácím prostředí získat plný počet bodů.


Asistent trenéra Benátek "B" Josef HEJTMÁNEK:  „K utkání jsme zajížděli v okleštěné sestavě, navíc bez gólmana. Předvedli jsme asi to, na co jsme měli. Bohužel jsme neproměnili několik šancí. Branky jsme obdrželi po chybách našich hráčů. Začátek druhé půle jsme naprosto zaspali, kdy jsme brzy inkasovali druhou branku. Dokázali jsme se však vyhecovat a snížit na 1:2. Naše hra ale byla nadále taková rozháraná. Nedokázali jsme pokrýt soupeřovi hráče a inkasovali jsme další dvě branky. Myslím si, že jsme měli zahrávat pokutový kop, který byl jasný, avšak hlavní rozhodčí ho nepískl. Místo toho nařídil jen přímý kop, ale na rozhodčího se vymlouvat nemůžeme." 

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 10. kola okresního přeboru :

  • Dl.Lhota "B" – SK Benátky "B" 4:1 (1:0)
  • Kr.Vrutice – MSK "B" 4:0 (:)
  • Bezno – Akuma 1:0 (0:0)
  • Kosmonosy – Čejetice 1:1 (0:0)
  • Bělá p/B. – K.Hlavno 1:1 (0:0)
  • Předměřice – Krnsko 0:1 (0:0)
  • Zidněves – Kosořice 0:1 (0:0)

Příští 11. kolo ve 14:00 hod., SOBOTA: Čejetice – Židněves, MSK "B" – Dl.Lhota "B", Krnsko – Kr.Vrutice, Akuma – Kosmonosy, K.Hlavno – Bezno, NEDĚLE: Benátky "B" – Bělá p/Bez., Kosořice – Předměřice.

Fotogalerie