Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 16.kolo 07.04.2012

SK Akuma MB   SK Benátky "B"
6:0
( 4:0 )

Diváků: 80

Jíra – Feri, Langšádl, Hejtmánek, Šukal M. – Šesták V., Kraus Jan, Kraus Jakub, Došlý (80. Tott), Fingerhut – Bambuch (46. Čadil)

 
góly: 3. Hanzlík, 9. a 75. Kohnhauser, 24. Dubský, 19. a 82. Fanta
karta: 43. Bambuch, 70. Kraus Jan
karta:
rozhodčí: Navrátil – Paulus, Dostál
delegát: Houška
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jan Kraus

Průběh zápasu

Rezerva nestačila na Akumu a dostala šestibrankový příděl !

Na Bílou sobotu Benátecké béčko vyjíždělo k utkání na hřiště Akumy se kterou na podzim remizovalo 1:1. Rezerva  se také chtěla snažit napravit domácí zaváhání s Kostelním Hlavnem což se jí moc nevyvedlo a ze Sahary si odvezla půltucet branek.

Sotva se hráči Benátek stačili rozkoukat, tak už prohrávali. Gólman Jíra vyběhl ze své branky proti míči u kterého byl pozdě a domácí Hanzlík otevřel účet zápasu – 1:0. Netrvalo dlouho a v 9. minutě už gólman Jíra lovil míč podruhé ze své branky, když se krásnou trefou z hranice vápna předvedl osamocený Kohnhauser a vymetl horní růžek hostující branky – 2:0.  V 19. minutě využil zaváhání Benátecké obrany Fanta a zvýšil vedení domácích – 3:0. Pak se na chvíli hra vyrovnala a do hry se dostaly i Benátky, kdy se střelou prezentoval Fingerhut a poté i Jan Kraus. Tyto střely však domácí gólman pochytal. Další zaváhání Benátecké obrany opět využil ve 24. minutě domácí hráč Dubský a střelou mezi Jírovy nohy zvýšil – 4:0. Ve zbytku prvního poločasu se domácí pokoušeli vstřelit další branky, ovšem žádná už se mezi tyče benátecké branky nevešla a tak první poločas skončil čtyřgólovým náskokem pro domácí  a bylo prakticky rozhodnuto a dalším vývoji zápasu.

Do druhého poločasu vstoupily sice Benátky hodně aktivně a snažily se nepříznivý výsledek zázračně zvrátit což se nepovedlo. Na začátku druhé půle se hrála celkem vyrovnaná hra s náznaky šancí. Největší příležitost ke vstřelení alespoň čestného gólu měl Šesták, který však hlavou těsně minul bránu. Poté pak před brankou Benátek musel nejdříve benátecký brankář likvidovat tři tutové šance hráčů Akumy, ale i tak to nepomohlo a Jíra po úniku hráče Kohnhausera v 75. minutě, který přebral míč na hranici offsidu lovil míč z brány po páté – 5:0. Benátky i přesto dál útočily a snažily se hrát stále dopředu. Další šanci dát gól měl i střídající dorostenec Čadil, který však z přímého kopu na hranici vápna rozvlnil síť jen za brankou. Ke konci zápasu v 82. minutě Benátky inkasovaly pošesté. Domácí zahrávali standardní situaci, na centr si naběhl domácí Fanta a svým druhým gólem v utkání  uklidil míč chytrou tečí do branky – 6:0.

V dalším kole Okresního přeboru přivítají Benátky doma Klášter a budou se snažit napravit zaváhání z Akumy a vyhrát před domácími diváky. V Klášteře rezerva na podzim zvítězila vysoko 1:6.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 16. kola okresního přeboru :

  • Akuma – SK Benátky "B" 6:0 (4:0)
  • K.Hlavno – Čejetice 2:1 (1:1)
  • Řepov – Struhy 1:0 (0:0)
  • Březno – Zdětín 1:2 (0:0)
  • Klášter – Bezno 2:4 (2:1)
  • Krnsko – Dobrovice "B" 0:0 (0:0)
  • Kr.Vrutice – Kněžmost 0:0 (0:0)

Příští 17. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Zdětín – Struhy, Bezno – Kr.Vrutice, Krnsko – Řepov, Kněžmost – Březno, Čejetice – Akuma, NEDĚLE: Benátky "B" – Klášter, Dobrovice "B" – K.Hlavno.