Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 17.kolo 02.09.2015

FK Baník Most   SK Benátky
0:2
( 0:2 )

Divkovič – Štefko, Heger, Piroch, Chábera – Hejda (55. Weickert), Gedeon, Kotlan, Koudelka (79. Hájek) – Surynek, Pikl (70. Bouška)

Diváků: 350

Michňa – Horák (67. Smetana), Kubista, Karásek, Vraštil – M. Novotný (70. Klain), Buryán, Borovička, Mich. Sedláček (76. Mižič), Škarecký (90. Mbah), Ansuma (87. Šimek)

 
góly: 12. Mich. Sedláček (pen.), 18. Kubista
karta: 65. Surynek, 85. Chábera – 14. Horák, 26. Karásek, 79. Buryán
karta:
rozhodčí: Mudra – Pastyřík, Langmajer
delegát:
Tereba Daniel
  Střely na branku: 3:2
Střely mimo: 4:6
Rohové kopy: 5:4
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 12:23
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky první tři body do tabulky získaly v Mostě !

Přesně pět kol čekali benátečtí fotbalisté na první třetiligovou výhru za plný počet bodů. Někdejší druholigový účastník z Mostu ukázal na svém stadionu, že v současné době se nepotýká s nejlepší formou. V první půli dokonce hostujícího brankáře Michňu ani neohrozil, v té druhé byl mostecký tlak spíše platonický. Benátkám na výhru stačily dvě branky ve druhé desetiminutovce. Díky výhře se posunuly na čtrnáctou příčku, která by v konečném součtu stačila na záchranu. Ta je ale ještě příliš daleko.

Hosté nastoupili do utkání poněkud vlažněji. Byli to Mostečtí, kteří byli častěji na soupeřově polovině. Více než nepřesnou hlavičku Surynka po centru exligového Pikla si ale nevypracovali. Naopak ve 12. minutě pláchl po pravé straně Sedláček, jehož centr zastavil ve skluzu v pokutovém území evidentně rukou domácí Štefko a hlavní rozhodčí Mudra ukázal bez váhání na pokutový kop. Míč si vzal právě Michal Sedláček, poslal Divkoviče na opačnou stranu a rozjásal hosty – 0:1. O šest minut později bylo v benáteckém táboře ještě veseleji. Další Sedláčkův centr našel Škareckého, ten však trefil jen spoluhráče Ansumu, míč se ale odrazil zpět k autorovi oné střely, ten ho přiťukl nabíhajícímu Vojtěchu Kubistovi, který střelou o pravou tyč poslal svůj tým do dvoubrankového vedení – 0:2. Opaření domácí marně hledali recept na konsolidovanou obranu středočeského týmu. Ve 38. minutě měl Pikl možnost zahrávání trestného kopu, balón však nebyl vpuštěn až k připravenému brankáři Michňovi.

Mnohem větší šanci si připravili domácí na 51. minutu. Michňa neudržel centrovaný míč, avšak Piklovi balón před opuštěnou částí brány přeskočil nohu. Na druhé straně se nepřesnou střelou prezentoval Vraštil. V 69. minutě domácí poprvé vystřelili na branku. Pirochův pokus tečoval Surynek, avšak Michňa byl připraven. Benátečtí se v poslední dvacetiminutovce soustředili spíše na poctivou obranu. Osmnáct minut před koncem měl na kopačce zdramatizování stavu Chábera, Michňa musel na trávník, kde míč dokázal zkrotit. V závěru čekalo něco málo přes tři stovky fanoušků na severočeský tlak marně. Naopak v nastaveném čase mohl výhru pojistit Šimek, který se dostal do dvou šancí. Ani v jedné ale netrefil mosteckou branku. Na bosenského brankáře Tina Divkoviče tak v utkání mířily pouze dvě střely, obě ale skončily za jeho zády.

Benátečtí tak v Mostě vybojovali velmi cenné tři body, které jsou pro ně historické. Výhru ze severu Čech by nyní měli potvrdit na půdě posledního Benešova. Podobně jako Mostu se i dalšímu bývalému prvoligovému účastníkovi příliš nedaří. I když v posledním kole dokázal přivézt dva body z ambiciózních Domažlic. Tento bodový zisk je ale zatím jediný.  


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Pro nás to jsou důležité tři body. Myslím si, že naše výhra byla zasloužená. Přesto jsem spíše spokojen s obrannou fází než s tou útočnou. Domácí si vypracovali jen jednu vyloženou šanci, kterou zneškodnil brankář Michňa, dále měli jen několik málo závarů před naší brankou. Ke konci Mostečtí otevřeli hru a my je mohli potrestat dvakrát Šimkem, který ale své šance neproměnil. Výhra je pro nás povzbuzením do dalších zápasů. Zdálo se mi, že proti Žižkovu jsme hráli lépe, ale držela se nás bodová smůla. Dnes jsme navíc hráli disciplinovaně. S výsledkem jsem tedy spokojen, v přechodové fázi mi ale chybělo více klidu a taktická vyzrálost. Jedeme dál, nemůžeme příliš oslavovat."

Trenér Mostu Robert VÁGNER:Prohráli jsme naprosto zaslouženě. Někteří z našich hráčů si myslí, že můžou hrát ligu, tak tomu ale rozhodně není."

 Předzápasové představení soupeře z Mostu naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Baník Most – SK Benátky ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasùm ZDE!

Článek z webu soupeře ZDE a ZDE!

VÝSLEDKY vloženého 17. kola ČFL:

  • Baník Most – SK Benátky 0:2 (0:2)
  • Štěchovice – Chrudim 0:1 (0:0)
  • Dobrovice – Zápy 1:2 (1:0)
  • Domažlice – Benešov 3:4 np (3:3)
  • Jirny – Králův Dvůr 2:3 np (2:2)
  • V.Žižkov – Vltavín 0:1 np (0:0)
  • Převýšov – Táborsko "B" 3:1 (2:0)
  • Union 2013 – Čáslav 3:1 (1:1)
  • Kolín – Brozany 2:0 (0:0)
  • Písek – Tachov 3:0 (2:0)

Příští 5. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Vltavín – Čáslav (10:15), Tachov – Zápy (10:30), Králův Dvůr – Chrudim, NEDĚLE: Benešov – Benátky, V.Žižkov – Jirny (10:15), Převýšov – Domažlice, Táborsko "B" – Štěchovice, Brozany – Union 2013, Most – Dobrovice, Kolín – Písek.

Fotogalerie