Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 26.09.2015

FK Čistá   SK Benátky "B"
0:1
( 0:1 )

Rucký – Hrobár, Klepáč, Bláha (57. Dubay), Duda, Tůma, Tyšer, Herčík, Ertl, Kuntoš (82. Horáček), Holický

Diváků: 70

Kubát – M. Langšádl, Svačina, Jäger, D. Langšádl – Marek Sedláček (46. Chupík), M. Novotný, Kraus – Fingerhut, Krýda, Zuna

 
góly: 43. Fingerhut
karta: 26. Bláha, 60. Duda – 11. M.Langšádl, 35. Zuna, 38. M. Novotný
karta:
rozhodčí: Bišický – Hloucal, Šebela
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jiří Kubát

Průběh zápasu

Rezerva nejtěsnějším rozdílem vyhrála v Čisté !

V 6. kole zavítala rezerva Benátek do Čisté s cílem zisku dalších tří bodů. Už od úvodního hvizdu však bylo jasné, že je nečeká vůbec nic jednoduchého. Na jedné straně tvrdá a nerovná hrací plocha, dále pak houževnatý a důrazný soupeř a v neposlední řadě dvanáctý hráč domácích, kterým byl jejich trenér Holický. Ten totiž s nadsázkou od začátku utkání komentoval každý kontakt hráčů, tak jako by se jednalo o brutální fauly. Rozhodčí jednotlivé zákroky posuzovali dle svého uvážení a Benátečtí, cítící se ukřivděně, se s nimi pouštěli do zbytečných debat, za což po právu obdrželi několik napomenutí v podobě žlutých karet. I když měly Benátky územní převahu, tak se nedokázaly prosadit ve finální fázi, kromě jedné akce ze 43. minuty, která skončila brankou Antonína Fingerhuta0:1. Soupeř měl v prvním poločase také jednu velmi slibnou šanci, kterou však zlikvidoval výborně chytající brankář Kubát.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Benátky měly i nadále opticky více ze hry, ale soupeř hrozil zejména z rychlých brejků a standardních situací. Benátečtí ve druhé půli mohli skórovat po střelách Zuny či Krýdy, kterému však střela v přečíslení tří proti dvěma nesedla tak, jak by sám chtěl. To soupeř měl na konci utkání dvě určitě slibnější šance, ale Benátky i v těchto chvílích podržel brankář Kubát. Hlavně díky němu si po konečném hvizdu mohli hosté připsat další tři body do tabulky okresního přeboru.

V dalším kole hostí benátecký tým doma nováčka Okresního přeboru, tým Chotětova. Ten v minulém kole remizoval na domácí půdě s celkem Židněvse 2:2 a Benátky budou určitě i v tomto utkání chtít neztratit neporazitelnost a potvrdit roli favorita.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „I když jsme získali tři body, tak jsme dnes odehráli asi náš nejhorší zápas. Pokud bych měl hodnotit jednotlivce, tak bych pochválil Kubáta, Marka Sedláčka a tradičně kapitána Krause. Ostatní naši hráči umí zahrát lépe, než předvedli v tomto utkání. Neřekl bych, že jsme zápas podcenili. Jen jsme zbytečně neustáli některé výroky v úvodu a nechali si utkání otrávit. Poté jsme se již do zápasu nedostali tak, jak bychom chtěli. Věřím v náš tým a také v to, že klukům bude tato zkušenost ponaučením do dalších zápasů."

VÝSLEDKY 6. kola Okresního přeboru :

  • Čistá – SK Benátky "B" 0:1 (0:1)
  • Akuma – Předměřice 1:3 (1:3)
  • Kosořice – Čejetice 2:4 (1:1)
  • K.Hlavno – Rejšice "B" 3:1 (2:0)
  • Bezno –Bělá p/Bez. 2:1 (0:1)
  • Kněžmost – MSK "B" 2:2 (1:2)
  • Chotětov – Židněves 2:2 (1:2)

Příští 7. kolo v 16:00 hod., SOBOTA: Židněves – K.Hlavno, MSK "B" – Bezno, Čejetice – Čistá, NEDĚLE: Benátky "B" – Chotětov, Předměřice – Kněžmost, Rejšice "B" – Akuma, Bělá p/Bez. – Kosořice.