Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 20.kolo 12.04.2008

FK Uhlířské Janovice   SK Benátky
1:2
( 0:1 )
Verner – Uher, Musil, L. Bohatec, Boubín (80´ Förster), Strnad – M. Svoboda, T. Kulhánek (58´ Veliký), Vedral (83´ Vl. Svoboda) - Stoupa, Jícha Diváků: 120 Řezáč – Havránek, Hrouda, Lacina, Hejtmánek – Bohdan (67´Svoboda), Karásek, Pospíšil, Korejza – Došlý (88´Šesták), Duchoslav (78´Novotný)
 
góly: 56´ Jícha – 43´ Došlý, 83´ Karásek
karta: Boubín, Verner – Došlý, Řezáč, Šesták
karta: 60´ Strnad (UJ) – 62´Korejza (Ben.)
rozhodčí: Šmejkal – Benák, Hron
  Střely na branku: 4:6
Střely mimo: 4:7
Rohové kopy: 6:1
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 11:18
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Od uhlířů vezeme důležitou výhru.

Toto utkání rozhodně pro diváky nepostrádalo prakticky nic. V zápase bylo k vidění nasazení, souboje, pěkné akce ale v neposlední řadě i červené karty. Domácí měli ze začátku balón na svých kopačkách častěji a v 8. minutě si tak vypracovali první vážnější ohorožění naší branky, ale Řezáč vyrazil na roh. O šest minut později měl slibnou šanci z hranice vápna Karásek ale jeho střelu zlikvidoval domácí brankář Verner. Ve 23. minutě se za obranou Janovic po pěkné nahrávce Karáska zjevil benátecký Korejza bohužel z voleje mířil těsně vedle branky domácích. Další možnost otevřít skóre měl v 28. minutě opět Karásek, ale i tentokrát mu střelu zneškodnil Verner. Těchto neproměněných příležitostí jsme rozhodně litovali neboť v tomto zápase s mnoha souboji se šance rodily velmi těžko a to na obou stranách. Dvě minuty před koncem poločasu se však po nenápadné akci benáteckých podařilo skórovat z hranice šestnáctky Došlému - 1:0.

Druhá půle začala šancí Benátek. Po centru Korejzi byl volný na malém vápně Došlý ale jeho střela se mezi tři tyče bohužel nevešla. Nutno říci, že toto bylo na dlouhou dobu poslední ohrožení janovické branky z naší strany. Následují minuty měli hru prakticky v režii domácí a my se tak soustředili na udržení jednobrankového náskoku. Naše neaktivita se nám vymstila hned v 56. minutě kdy domácí zahrávali rohový kop a tečovanou střelou se dokázal prosadit domácí Jícha a bylo srovnáno - 1:1. O další vzrušivý moment se postarali opět janovičtí. V 60. minutě byl potrestán domácí hráč Strnad za faul v přerušené hře na stopera Lacinu červenou kartou a musel se poroučet do sprch. Naše početní převaha měla pouze jepičí život neboť o minutu déle začal signalizovat faul pomezní rozhodčí a po domluvě s hlavním arbitrem poslali předčasně do kabin za diváckých ovací benáteckého Korejzu. Po těchto momentech se hrálo i nadále především na polovině Benátek, ale domácí žádné slibné ohoržení branky nevyprodukovali. V 83. minutě rozehrál janovický obránce přímo na kopačky Karáska a co se jemu nepodařilo v prvním poločase dokonale zvládnou teď. Svojí střelou z velkého vápna vyhnal janovické pavouky z rohu branky a rozjásal tak hrstku benáteckých fandů - 1:2. V nervózním závěru se domácím podařilo vyrovnat po přímém kopu a následné dorážce do prázdné branky janovickému hráči, ale jeho radost již v počátku zastavil praporek pomezního rozhodčího a tak po tříminutovém nastavení jsme oslavili výhru na hřišti čtvtého celku tabulky. Na konec je třeba ještě podotknout, že domácí "borci" nechtěli skousnout prohru a při odchodu do kabin tak vznikla strkanice do které se zapojilo i pár domácích fanoušků neboť soupeř neměl zabezpečen poklidný odchod ze hřiště do šaten.

Trenér Uhlířských Janovic - „Dnešní utkání bylo nožem na krk i pro mě, protože jsem řekl, že když prohrajeme, tak končím,“ to ovšem trenér Uhlířských Janovic Josef Bohatec nepotvrdil. „Druhý poločas jsme byli lepší, ale nechal se mi vyloučit bek Strnad, který neudržel nervy na uzdě a za oplácený faul viděl červenou kartu. Kartu stejné barvy viděl o malý okamžik později i benátecký Korejza po faulu na Uhra, čímž se síly opět vyrovnaly. A druhý krajní obránce Uher nahrál neomluvitelně na góla. Jsem velmi zklamaný, dnes rozhodli obránci,“ zdůraznil Bohatec a dodal: „Utkání bylo vyrovnané, ale Benátky byly šťastnější.“

ODKAZ NA SOUVISEJÍCÍ ČLÁNEK - ODKAZ

VÝSLEDKY 20. kola :

  • FK Uhlířské Janovice – SK Benátky 1:2 (0:1)
  • SK Chocerady  FC Graffin Vlašim "B" 1:2 (0:1)
  • TJF Čechie Čejetice – SK Mn.Hradiště 1:2 (0:1)
  • SK Sokoleč – SK Bakov n/J. 1:2 (0:1)
  • SK Sl.Jesenice – TJ Kouřim 2:3 (1:1)
  • TJ Bohemia Poděbrady – Sokol Kosořice 1:0 (0:0)
  • FK Brandýs n/L. – FK Zenit Čáslav "B" 2:1 (1:0)
  • Sparta ČKD Kutná Hora – Sokol Teplýšovice 2:2 (1:0)