Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 16.04.2014

FC Velim (I.A)   SK Benátky
0:1
( 0:1 )

Daněk – Kyncl (78. J. Svoboda), Jeník, Seifert (70. Kukal), Teplý, Lev, Hrabal, Dostál (61. Zajíc), Hruška (54. Nedbal), Vaněk, Kesner

Diváků: 50

Jíra – Borovička, Karásek, Murárik, Horák – Kamlach, Smetana, Škarecký, Jiránek (46. M. Novotný) – Sosnovský (59. Mašek), Martin Korec (46. Šimek)

 
góly: 31. Sosonovský
karta:
karta:
rozhodčí: Kosina – Wolfram, Holý
  Střely na branku: 5:10
Střely mimo: 3:10
Rohové kopy: 3:7
Ofsajdy: 1:2
Fauly: 12:12
Hráč utkání:
Lukáš Seifert
Hráč utkání:
Lukáš Jíra

Průběh zápasu

POHÁR SKFS: Benátky ve Velimi vyhrály nejtěsnějším rozdílem !

Osmifinále středočeského poháru mezi sebe svedlo soupeře, kteří se běžně v soutěži nepotkávají. Benátečtí vyrazili do Velimi, která hraje I.A třídu. Oželet museli zraněného Jakubce, pracovně vytížené Jana Rosenkranze a Josefa Novotného. Přijet nemohl z rodinných důvodů ani Buryán. Po delší době opět vyběhl v dresu A-mužstva David Mašek. Samotný průběh zápasu nestrannému diváku nenabídl rozdíl jedné soutěže. Hrál se totiž vyrovnaný fotbal, ve kterém ale nebyla nouze o brankové příležitosti. Benátečtí díky zkušenému Sosnovskému jednu využili a postupují tak do čtvrtfinále tohoto poháru.

Hned v úvodu zápasu si hosté vypracovali slušnou brankovou příležitost, avšak Kamlach mířil příliš vysoko. Benátečtí měli sice míč častěji na svých kopačkách, nebezpečnější byla ale Velim. Hned v 8. minutě si také připsala zřejmě asi největší šanci zápasu. Přečíslení dva na jednoho vyšperkovala přihrávka na zcela volného Kesnera, který ale nechal vyniknout brankáře Jíru. O dvacet minut později se ke střele z hranice vápna odhodlal Teplý, Jíra musel konečky prstů vytěsnit míč na břevno a následně ho lapit. Následně ale udeřilo na druhé straně. Jiránek přesprintoval protihráče a předložil míč před prázdnou část branky na Václava Sosnovského, který se nemýlil – 0:1. V další brankové příležitosti měl opět prsty Jiránek, po rohovém kopu se k němu dostal míč, avšak benátecký záložník nemířil přesně.

Druhý poločas byl o zajímavé momenty ještě bohatší. Benátečtí v něm byli přece jenom aktivnějším týmem a i těch šancí si vypracovali více. V 51. minutě střílel Horák těsně nad, hosté vzápětí odpověděli pokusem Lva, ani ten ale neseřídil mířidla správně. Následně centroval před Daňkovu bránu novic na hřišti Šimek, hlavičku Matěje Novotného ale velimský brankář zázračně vyrazil. Benátečtí častěji okupovali útočnou polovinu a branka v této desetiminutovce visela doslova ve vzduchu. Na Sosnovského centr ale Murárik těsně nedosáhl. Připomněli se též domácí. S hlavičkou Hrabala si ale Jíra poradil. Přáno nebylo Matěji Novotnému, další jeho stoprocentní šanci totiž opět zneškodnil výtečný Daněk. Ten si o čtvrt hodiny déle poradil též s pokusem Kamlacha. Domácí tak mohli trestat, míč propadl k nabíhajícímu Lvovi, ten ale mířil příliš vysoko. Na druhé straně posléze neuspěl Škarecký. V závěrečných deseti minutách o sobě dvakrát dal vědět po delším zranění vracející se Mašek. Nejprve našel Šimka, který posunul míč na Kamlacha, avšak Daněk jemně vyrazil míč mimo tři tyče. Poté vzal sám na sebe odpovědnost benátecký útočník, ale Daňkova náruč byla připravena. Když v 90. minutě hosté ubránili rohový kop velimských fotbalistů, velice dobře pískající hlavní rozhodčí Kosina naposledy zadul do své píšťalky.

Benátky tak po boji postupují do čtvrtfinále krajského poháru, kde se v derby utkají s týmem SK Rejšice na jeho hřišti, který hraje stejně jako Velimští I.A třídu. Hrát by se mělo po dohodě obou klubů ve středu 30.4. od 17:30 hodin.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Splnili jsme povinnost, protože jsme chtěli postoupit do dalšího kola. Utkání bylo vyrovnané. Měli jsme několik brankových příležitostí, avšak soupeř také. Nastoupili někteří hráči, kteří nejsou v mistrovských zápasech až tolik vytěžovaní. Zápas tedy splnil svůj účel."

Trenér Velimi Jan HOLÍK: „Řekl bych, že k nám přijel velice dobrý soupeř, který byl kombinačně silný a který ví, co má hrát. Moc dobře jsme to věděli a nějakým způsobem jsme se na to připravovali. Zároveň jsme si chtěli vyzkoušet některé věci, které chceme aplikovat do naší hry, což se nám vcelku podařilo. Je škoda, že jsme neproměnili vyložené šance, které jsme si vypracovali. Soupeř z jedné vstřelil branku a zaslouženě vyhrál. Pokud nevstřelíte doma gól, nemůžete získat body."

Předzápasové představení soupeře z Velimi naleznete ZDE!

ON-LINE: FC Velim – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY osmifinále krajského poháru SKFS :

  • Velim – SK Benátky 0:1 (0:1)
  • Klecany – N.Strašecí 3:4
  • Poříčany – Rejšice 1:3
  • Sedlčany – Dobříš 2:3 (1:2)
  • Hřebeč – Tn.Rakovník 2:0
  • Jíloviště – Čelákovice 3:1 (1:1) článek
  • Votice – Sp.Příbram 2:1 (1:0) článek
  • Doksy – Libiš 5:3 (2:1) článek

Ve čtvrtfinále na sebe narazí: Rejšice – Benátky (st. 30.4.), SK Doksy – Jíloviště (st. 30.4.), Votice – Dobříš (st. 30.4.), Hřebeč – N.Strašecí (čt. 1.5.).