Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 13.11.2010

SK Benátky "dorost"   SK Zeleneč
4:0
( 2:0 )

Jíra – Svačina, Selix, Langšádl – Gerboc – Fingrhut (77. Olah), Davídek (52. Baborák), Zuna, Body – Krýda (67. Kamlach), Kohout (73. Pulda)

Diváků: 20

 
góly: 7. Zuna, 27. a 64. Krýda, 75. Kohout
karta:
karta:
rozhodčí: Chrastina
  Střely na branku: 11:2
Střely mimo: 9:2
Rohové kopy: 10:1
Ofsajdy: 3:1
Fauly: 13:7
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost se doma loučil s podzimem vítězně !

Poslední utkání dorostenců Benátek v kalendářním roce 2010 provázelo teplé a slunečné počasí. Domácí se chtěli s podzimem rozloučit vítězně, ale věděli, že jim urostlí hosté ze Zelenče neprodají svou kůži lacino. Domácí provedli oproti minulému utkání jednu změnu. Pozdě příchozivšího Baboráka nahradil na postu defenzivního záložníka Gerboc a na levý kraj obrany se poprvé v sezoně postavil mladý Langšádl.

Domácí na svého soupeře doslova vlétli. V první minutě nastřelili po standartní situaci tyč a v minutě sedmé se jim povedla jedna z nacvičených akcí a David Zuna po Gerbocově přihrávce přelstil obranu hostí – 1:0. Celý první poločas se odehrál víceméně na polovině hostí, kteří sice občas zahrozili, ale jednalo se spíše o sporadické ohrožení Jíry. Ten musel v první půli likvidovat dobrým a včasným vyběhnutím pouze jeden samostatný nájezd. Zato domácí se celkem činili, vypracovali si nejméně šest velkých gólových příležitostí po hezkých kombinačních akcích. Své šance postupně zahodili například Body, Kohout, Krýda a také s velkou chutí hrající Zuna, jehož střelecké pokusy z hranice šestnáctky jen těsně míjeli branku hostí. Druhá branka padla v minutě dvacáté sedmé, kdy se na pravé straně uvolnil s dobře hrající Kohout, na malém vápně našel nabíhajícího Štěpána Krýdu pro kterého již nebyl problém dopravit míč do sítě – 2:0. Domácí lavičku v první půli potěšila nápaditá kombinační hra s velkým množstvím povedených náběhů a také kvalitní hra po stranách hřiště ve které dominovali Body i Fingerhut.

Druhá polovina zápasu plynule navázala na tu první, domácí se stále snažili o nápaditou hru, hosté jim v ničem nestačili. Vystřídáním unaveného Davídka domácí Baborákem více vyztužili střed pole a hosté se na dostřel branky domácích již prakticky nedostali. To ovšem neplatilo o týmu domácích. Ti ve své snaze pokračovali a přidali ještě další dvě branky. V 64. minutě rozšířil svůj gólový účet Štěpán Krýda, kterému z pravé strany přihrával Zuna – 3:0. Čtvrtou branku přidal po rohovém kopu Gerboce hlavou Václav Kohout4:0. Své šance pak promarnili Fingrhut, Body, Kohout. Tyč nastřelil Kamlach. Utkání se dohrávalo plně v režii domácích, kteří si tři body v domácím prostředí zasloužili. A mohli si tak rozlučkový oběd plně vychutnat!

Asistent trenéra domácích Jan BAŠKO: „Hodnocení utkání je podobné tomu minulému domácímu. Potěšila velmi dobrá hra středové řady s agilním útokem jištěná a podporovaná kvalitní defenzivou za níž chytal jistý Jíra".

FOTO ze zápasu ZDE!

Fotogalerie