Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 30.kolo 19.06.2011

SK Benátky   FK Dobrovice
0:0
( 0:0 )

Bejr – Rosenkranz, Karásek, Novák, Mareš (77. Kučera) – Novotný, Jech, Smetana, Korejza – A. Kohout, V. Kohout (46. Šimek)

Diváků: 280

Malík – Kalíšek, Hnízdo, Vladyka, Patočka – Jiránek, Krejcar, Vágner, F. Kořínek (78. Pečínka) – Boško (40. Šťastný), Mrklas (61. Jílek)

 
góly:
karta: 78. Šimek – 69. Patočka
karta:
rozhodčí: Richtár – Malý, Šulcová, delegát: Škvára
  Střely na branku: 1:9
Střely mimo: 2:6
Rohové kopy: 0:12
Ofsajdy: 2:6
Fauly: 18:14
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky v derby vybojovaly bod a sezónu končí na desátém místě tabulky !

K poslednímu přeborovému zápasu v sezóně 2010/11 vyběhli benátečtí fotbalisté. 30.kolo nemohlo nabídnout atraktivnější souboj než derby s nedalekou Dobrovicí.  Domácí chtěli oplatit hostům porážku 1:4 z podzimního klání, po závěrečném hvizdu však byli rádi za bod, který zajistila remíza 0:0 a skončili na 10. místě tabulky.

Benátky nastoupily do zápasu bez dlouhodobě zraněných Skramužským a Olšákem. Chyběli také vykartovaní Třasák s Kozmou. V hostující soupisce se neobjevili zkušený Zbončák a vždy agilní Čech. O první vážnější akci se postaral domácí Aleš Kohout, když přímý kop zpoza vápna v jeho podání orazítkoval pravou tyč hostující branky. To běžela 8. minuta. Jak se později ukázalo, byla to jediná střela Benátek na branku Jiřího Malíka. Hosté oplatili stejnou mincí za čtyři minuty. Po rohovém kopu Krejcara prodlužoval míč za sebe hlavou Mrklas na kopačky Patočky, ten byl u míče dříve než gólman Bejr, ale napálil také jen tyč. Z následného dalšího rohového kopu nebezpečně kroutil míč na domácí branku exovčárský Krejcar, ale Bejr byl pozorný. Jiří Krejcar byl při chuti, jeho další střela ale benáteckou branku těsně minula. Poté ale mohli jít do vedení domácí. Aleš Kohout přesným centrem oslovil Smetanu, který sám před Malíkem zamířil placírkou mimo. V závěru poločasu se zranil dobrovický kanonýr Boško, jehož nahradil někdejší hráč Skalska Šťastný.

Také domácí do druhého poločasu vystřídali, když v kabině zůstal Václav Kohout, jehož nahradil dvougólový střelec z Brandýsa Radek Šimek. Toto střídání však optickou převahu Dobrovic nezbrzdilo. Před Bejra létal ve druhém poločase jeden centr za druhým, ale benátecká obrana pracovala takřka bezchybně. Šanci ke vstřelení úvodního gólu promarnil v 69. minutě Vladyka, který nepropálil před sebou stojícího protihráče. V 78. minutě viděl žlutou kartu domácí Šimek, jelikož to byla jeho osmá, první dva zápasy si v novém ročníku nezahraje. Hosté se však s remízou nechtěli spokojit. Už v nastaveném čase napřáhl ze střední vzdálenosti Vágner, jeho skákavý a navíc tečovaný pokus musel vyrážet nohama domácí gólman Bejr.

Domácí tak vyválčili z derby bod, který jim zajistil 10. příčku, za kterou byli velmi spokojeni. Hosté z Dobrovice zůstali na nepostupovém 4. místě.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Prestižní utkání ve kterém šlo jak o fotbalovou čest, tak o dobytí 10.příčky pro naše barvy. Nechtěli jsme se hnát do útoku, ale vycházet ze zabezpečené obrany. Tento záměr nám vycházel hlavně díky "bezzubosti" soupeře. Faktem ale je, že hosté nás jednoznačně po většinu zápasu přehrávali. My můžeme hráče pochválit za snahu a bojovnost."

Trenér Dobrovic Pavel ŠAFÁŘ: „V zápase jsme byli lepším týmem, ale jen po vápno. Do finálních fází jsme se nedostávali. Pokud jsme už vystřelili, tak to byla špatná střela. Nakonec utkání skončilo zaslouženou remízou, protože jsme my i soupeř dali tyčku. Pro Benátky je to důležitý bod k jejich vysněnému desátému místu a nám asi nic nevyřešil."

Předzápasové představení soupeře z Dobrovic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Dobrovice ZDE!

VÝSLEDKY 30. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – FK Dobrovice 0:0 (0:0)
  • Čáslav "B" – Štěchovice 2:2 (2:1) článek 1 a 2
  • Český Brod – SK Úvaly 3:3 (1:2) článek 1 a 2
  • Kutná Hora – Brand./Bol. 3:2 (1:0) článek
  • SK Zápy – Tn.Rakovník 6:1 (3:0) článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Hradištko 4:0 (4:0) článek
  • Neratovice – SK Rakovník 0:1 (0:0) článek 1 a 2
  • N.Strašecí – Un.Beroun 2:3 (1:1) článek