Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 19.kolo 30.04.2011

SK Benátky "dorost"   AFK Sadská
4:0
( 2:0 )

Jíra – Svačina, Tott (65. Langšádl), Selix – Gerboc - Olah (46. Davídek), Jakub Kraus, Zuna, Fingerhut – Kamlach (76. Kapoun), Kohout

Diváků: 20

 
góly: 32 a 65. Zuna, 38. a 75. Kraus
karta: Kohout – 1
karta:
rozhodčí: Chrastina
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátečtí dorostenci opět vítězně !

V šestém kole jarní části přivítali benátečtí dorostenci opět na své umělé trávě soupeře ze Sadské, která na jaře podává daleko lepší výkony než na podzim, kde dorost vyhrál 3:0. Domácí také do utkání nastoupili bez dvou hráčů základní sestavy, přesto slavili výhru a do tabulky si připsali další tříbodový zisk.

Od úvodního hvizdu měli domácí více ze hry avšak se nedokázali dostat do vyložených brankových příležitostí. Klid na kopačky domácím přinesla nechytatelná střela Davida Zuny ve 35. minutě – 1:0. Další uklidnění přišlo po pohledné kombinaci mezi Antonínem Fingerhutem a zakončujícím Jakubem Krausem střelou k tyči – 2:0. Do poločasu se již nic nestalo a benátečtí dorostenci odcházeli do kabin za dvougólového vedení.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Benátky byly i nadále lepším celkem a soupeř se snažil hrozit po dlouhých nakopávaných míčích, které obrana Benátek spolu s velmi dobře hrajícím defenzivním štítem Jakubem Gerbocem bez větších problémů sbírala. Benátky si ve druhém poločase vytvořili několik velice slibných šancí, ale další branku vstřelili až v 65. minutě Davidem Zunou opět po nekompromisní pumelici – 3:0. Účet zápasu uzavřel v 75. minutě po standardní situaci z dvaceti metrů velice pěknou střelou Jakub Kraus, který se z lepších situací ve druhém poločase nejprve dvakrát zastřeloval – 4:0. V závěru zápasu soupeř zahrozil rychlým přenesením hry a velmi pěknou střelou, která olízla břevno svatyně spolehlivě chytajícího Lukáše Jíry. Utkání po závěrečném hvizdu rozhodčího Chrastiny skončilo 4:0 pro domácí a u Jizery tak zůstaly tři body.

Trenér domácích Pavel JÍCHA: „Do utkání jsme nastupovali bez dvou hráčů základní sestavy z obrany (Pulda, Vaňousek) a k tomu jsme museli změnit i základní rozestavení na které jsme zvyklí. I proto jsem rád, že kluci utkání zvládli a po zásluze zvítězili k čemuž jim gratuluji. Nejlepšími našimi hráči byli na pozici defenzivního štítu Jakub Gerboc a na místě posledního ještě starší žák Martin Tott, který v celém zápase neudělal jedinou chybu."

FOTO ze zápasu ZDE!

Fotogalerie